Servet Aydın 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Kapasitör TRY 293.10 5% İndirim | Yuvarlak LED dijital pil göstergesi deşarj göstergesi saat metre şarj durumunu forklift, EV, 12V 24V 36V 48V 60V 100V kadarhttps://a.aliexpress.com/_vsOgBZ Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Hayırlı olsun abi Gelem de bi kullanam Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Metin Akbal yazdı: Geri vites sesli ikazı mevcut. Hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Yukarıda alıntı etmiş olduğum özellikten dolayı bazı geceler komşulardan birine çok kızıyorum. Mahallede genç bi kadında var, bazen geç saatte geri geri sürme gafletinde bulunuyor. Tam uykumun orta yerinden biip biip eşliğinde beni çekip çıkartıyor sağolsun. Sizinki de öyle sesli ikaz ediyor mu? 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Metin Akbal yazdı: 1300 watt imiş oyhs. yazılımla 50km/h garanti. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Hayırlı olsun Metin devrilme işi gerçekten sıkıntı bizim iş yerinde 3 tekerli bisiklet var ben binmeye korkuyorum.Arkaya borudan bir direk yap üstüne de çakar bir LED [emoji6][emoji106][emoji3478] 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Temmuz 2022 Paylaş 24 Temmuz 2022 Hayırlı olsun iyi cesaret 😁 güle güle kullanmalar 😇 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2022 Emre Şimşek yazdı: Hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Yukarıda alıntı etmiş olduğum özellikten dolayı bazı geceler komşulardan birine çok kızıyorum. Mahallede genç bi kadında var, bazen geç saatte geri geri sürme gafletinde bulunuyor. Tam uykumun orta yerinden biip biip eşliğinde beni çekip çıkartıyor sağolsun. Sizinki de öyle sesli ikaz ediyor mu? Nerden bildin 😅 Çok ses çıkarıyor maalesef. Sani Gerşon yazdı: oyhs. yazılımla 50km/h garanti. Fena mı yani 😊 Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı olsun abi Gelem de bi kullanam Sağolasin gel buyur 😊 Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun Metin devrilme işi gerçekten sıkıntı bizim iş yerinde 3 tekerli bisiklet var ben binmeye korkuyorum. Arkaya borudan bir direk yap üstüne de çakar bir LED Sarı ikazlar olur ondan mı koysak 😅 Sağol abi. 1. vites takılıyor şimdilik tecrübe kazanınca 2 ye geçer 😊 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun iyi cesaret 😁 güle güle kullanmalar 😇 Teşekkür ettik 😊 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2022 Servet Aydın yazdı: Kapasitör TRY 293.10 5% İndirim | Yuvarlak LED dijital pil göstergesi deşarj göstergesi saat metre şarj durumunu forklift, EV, 12V 24V 36V 48V 60V 100V kadar https://a.aliexpress.com/_vsOgBZ Bundan hibrite lazım aslında. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Temmuz 2022 Paylaş 24 Temmuz 2022 Metin Akbal yazdı: Nerden bildin 😅 Çok ses çıkarıyor maalesef. Buna bi güncelleme yapmaları lazım böyle gitmez, komşular mutsuz 😀 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 24 Temmuz 2022 Paylaş 24 Temmuz 2022 Hayırlı olsun. Aküler kuru mu, jel mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Temmuz 2022 Paylaş 24 Temmuz 2022 Metin Akbal yazdı: Bundan hibrite lazım aslında. 100v’ye kadar ölçüyormuş ama 😁 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2022 Ahmet Ekici yazdı: Hayırlı olsun. Aküler kuru mu, jel mi? Teşekkürler. Jel akü diye biliyorum. Tansu Kalafatoğlu yazdı: 100v’ye kadar ölçüyormuş ama 😁 Sende 10 15 tane alır seri bağlarsın 😅 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 25 Temmuz 2022 Paylaş 25 Temmuz 2022 Hayırlı olsun, Allah kaza, bela vermesin. Yıllık akü masrafı çok oluyor diyorlar. Yılda bir mi değişiyor aküler acaba? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 25 Temmuz 2022 Paylaş 25 Temmuz 2022 Güle güle kullansın valide sultan. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Temmuz 2022 Paylaş 25 Temmuz 2022 (düzenlendi) Hayırlı olsun. Bizim köyde bahçelere giden yol düz değil, yoksa bizim de aklımızdaydı. Köy içinde gezerler ama. Güle güle binsin teyzem. 25 Temmuz 2022 tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Temmuz 2022 Paylaş 25 Temmuz 2022 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullansın Teyzemiz. Çok işine yarar, çok mutlu olmuştur. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Temmuz 2022 Paylaş 25 Temmuz 2022 Korhan Şenörer yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza, bela vermesin. Yıllık akü masrafı çok oluyor diyorlar. Yılda bir mi değişiyor aküler acaba? Babam 10 yıldır elektrikli bisiklet kullanıyor. 3 yıl gibi gidiyor piller. Senede 2 ay kullanamıyor yağış soğuk vb. Fakat piller pahalı. Hep bi performans düşmesi de var. Mesela şimdiki menzil ile 40 şarj sonrası menzil aynı değil. Piller yine öldü mesela. Artık 50 cc benzinli al dedim bende. Sıra bekliyor. Benzine versin parayı bari menzille uğraşmaz. 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Temmuz 2022 Paylaş 25 Temmuz 2022 İlkay Başaran yazdı: Mona rızadır o Adriana da Güllü olabilir Rızayı niye kestin 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Temmuz 2022 Paylaş 25 Temmuz 2022 Metin Akbal yazdı: Ne yapcaz abi ne işe yaracayacak tam olarak bide kaclik lazım? Ha birde güneş paneli düşünüyordum Allah senden razı olsun kapasitör deyince aklıma geldi, en uygun maliyetle en verimli işlem basamakları ne olur 😊 anlık yükte pilleri koruyacak. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2022 Korhan Şenörer yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza, bela vermesin. Yıllık akü masrafı çok oluyor diyorlar. Yılda bir mi değişiyor aküler acaba? Yıllık değildir o yıllık olsa duramazdik 😅 Akü 1000 lira falan sanırım. Teşekkürler. İlkay Başaran yazdı: Babam 10 yıldır elektrikli bisiklet kullanıyor. 3 yıl gibi gidiyor piller. Senede 2 ay kullanamıyor yağış soğuk vb. Fakat piller pahalı. Hep bi performans düşmesi de var. Mesela şimdiki menzil ile 40 şarj sonrası menzil aynı değil. Piller yine öldü mesela. Artık 50 cc benzinli al dedim bende. Sıra bekliyor. Benzine versin parayı bari menzille uğraşmaz. Uzun süre kullanilmayacaksa tam şarjda beklemek gerekli diye biliyorum. Bizde kışın kullanamayiz muhtelen. Ayhan Asil yazdı: Güle güle kullansın valide sultan. Teşekkür ettim 😊 Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullansın Teyzemiz. Çok işine yarar, çok mutlu olmuştur. Gerçekten işine yarıyor. Çok teşekkürler mutlu oldu ayni çocuğuma oyuncak alır gibi götürdüm aldık çıktık 😊 Doğan Arşiray yazdı: anlık yükte pilleri koruyacak. Tam anlamadım. Şarja takılınca mi yoksa motoru kullanırken mi? Emre Şimşek yazdı: Buna bi güncelleme yapmaları lazım böyle gitmez, komşular mutsuz 😀 Bizim müstakil ya sorun yok 😅 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Temmuz 2022 Paylaş 25 Temmuz 2022 Metin Akbal yazdı: Yıllık değildir o yıllık olsa duramazdik 😅 Akü 1000 lira falan sanırım. Teşekkürler. Uzun süre kullanilmayacaksa tam şarjda beklemek gerekli diye biliyorum. Bizde kışın kullanamayiz muhtelen. Bisikletin aküler (6 adet) 3000 tl yi buluyor. Sarınım bataryanın cinsine göre değişiyor bekleme sırasında olması gereken şarj seviyesi. Evde bluetooth hoparlörün klavuzda uzun süre kullanılmayacaksa yüzde 75 şarjda bırakın diyor. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Temmuz 2022 Paylaş 25 Temmuz 2022 Metin Akbal yazdı: Tam anlamadım. Şarja takılınca mi yoksa motoru kullanırken mi? hareket ettirirken. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2022 Doğan Arşiray yazdı: hareket ettirirken. Teşekkür ettim. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Temmuz 2022 Paylaş 25 Temmuz 2022 Metin Akbal yazdı: Bizim müstakil ya sorun yok 😅 Müstakil olması fark etmez ki çook sesli bence. Bizim komşunun uzaklığı (temsili değil) Ta ilerideki görünen ilk ev 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts