Metin Akbal 22 Temmuz 2022 Paylaş 22 Temmuz 2022 Annem ilçedeki evimizde oturuyor. Hastane pazar çarşı biraz uzak. Ya komşunun arabaya falan biniyor ya da yürüyor elinde öteberi ile gelmesi zor. Ne zamandır kanına giremedim istiyor ama cesaret edemiyordu. Torunları yanında kalıyordu kızımın dişinin ağrıması sonrası hastaneye gitmek zorunda kalınca almaya karar verdi 😊 Ayrıca zam gelmesini de bekliyormuşuz Ramazan ayında 22 bin olan motoru 25500 e 7500 nakit 18 bin karta 9 taksit aldık 😊 Mona Lisa mız Mondial E-Mon Mona Elektrikli Motor. Noter ve plaka işlemleri 400 lira tuttu. Ehliyet istemiyor. Sağlıklı bir otoclubturkiye moderatörü tabiki bunu da kurcalamadan bırakır mı 😅 Plaka elden geçti fren ayarları yapıldı. Sag arka teker frenlemede direk kizakliyordu EBD ayarı yapıldı 😀 Plakalık alıp taktık. Arka stoplar LED. Fren sinyal ve park modu var. Geri viteste beyaz ışık var mı bakmadım hiç. Gündüz farı yerine biled sürekli yaniyor. Normal far moduna geçince gündüz farı gibi olan yer park lambası. Park modunda farlar yanıyor. Far moduna geçince de biled bu konumda selektör atıyor. Burada biraz kargaşa var garantinin bitmesini bekliyorum Kadran dijital. Uzaktan kumanda da 4 düğme var. Bunlar alarm aktif alarm deaktif siren ve anahtarsız çalıştırma butonları. Bagajında anahtar unutunca bagaj kapanmıyor diye mutlu olan arkadaşlar var. Bunda anahtarsız çalışma var 😂 Alarm aktif iken biri yürütmeye kalkarsa alet tekerleri otomatik kilitleyip ötmeye başlıyor. Sirtlanip gitmezlerse sıkıntı yok kilit alarmı kapatmadan açılmıyor. Sevdim. Ön koltuk altında 5 tane akü gizlenmiş. Arka koltuklari çekmeyi unuttum orası da aynı zamanda eşya gözü. Ön ve arkada da sepet var. Resim netten alıntı. 3 kademe ileri, 1 geri vites var. Geri vites sesli ikazı mevcut. 25 km maksimum hız. Kullanıma göre 40-50 km ye kadar menzil. 6-8 saatte şarj oluyor. 300 km taşıma kapasitesi mevcut. Tekerler tubeless imiş. Frenler kampana. 27 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Temmuz 2022 Paylaş 22 Temmuz 2022 Aküleri gözlemle mutlaka. Kaç volta düşünce akü boş uyarısı veriyor ve mutlaka tam dolum tam boşaltım yap. Ara şarj aküleri öldürür 6 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2022 Servet Aydın yazdı: Aküleri gözlemle mutlaka. Kaç volta düşünce akü boş uyarısı veriyor ve mutlaka tam dolum tam boşaltım yap. Ara şarj aküleri öldürür Abi kadrandaki yanıltıcı olabiliyor. 1. viteste 6 km hızla giderken artık ben gidemiyorum dediği zaman şarja takıyoruz. Zaten diğer 2 ve 3 te şarj daha erken bitiyor. 1 e aldığım zamanda gitmekte isteksiz olunca zorlamıyorum. Gelince takıyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Motor kaç watt? 25km muhtemelen sınırlandırılmış. Bununla trafikte gitmek tehlikeli olabilir. Bunların 35'e falan rahat çıkması lazım aslında. Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Artık komşular anneden rica edecek 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Hayırlı olsun. Tam amacına uygun vasıta işte. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Hayırlı olsun. Dönüşlere dikkat devrilme isteği olur genelde 3 tekerlekli araçlarda. 2 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 hayırlı olsun. Konuyu tam okumadan direkt girdim , tablo bekledim motor çıktı 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Hayırlı olsun cok iyi yapmıssın Elleri öpülesi Teyzeme.. Gülerek sağlıkla kullansın 🧿 Daha fazla farkefdilebilir yap arka taraftan.. Gündüzde Reflektör benzeri aküden yemeyecek bir iki ekipmanla halledebilirsin.. Cesareti cok güzel valla. bizimki sag koltuğa zaten binmiyor.. Arkada da 30. km/h de baslıyor : Hakkımı helal etmem. poils yokmu Ah bi diyeydim seni 😄 , ben yaya giderim (gidecegi yer 100 km 😬 ) Yarı yolda kardesini arıyor gel kurtar diye 😂 Varınca konu komsu hosgeldin abla dediklerinde Ayy vallahi cok zordu melekler getirdi resmen, rabbim sakladı cok zordu ya geciyor.. Hız ise : 50 🤭 1 9 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2022 Sani Gerşon yazdı: Motor kaç watt? 25km muhtemelen sınırlandırılmış. Bununla trafikte gitmek tehlikeli olabilir. Bunların 35'e falan rahat çıkması lazım aslında. Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Artık komşular anneden rica edecek 1300 watt imiş elektrikli süpürge kadarmış 😅 Genelde annem kullanacağı için 1 de 6-7 km 2 de 14-15 km gidiyor. Ona 2 yeter 😀 Teşekkürler komşular cesaret edip binerse sorun yok 😅 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Hayırlı olsun güle güle kullanırlar inş. kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2022 Servet Aydın yazdı: 60volt kapasitör gerek sana Ne yapcaz abi ne işe yaracayacak tam olarak bide kaclik lazım? Ha birde güneş paneli düşünüyordum Allah senden razı olsun kapasitör deyince aklıma geldi, en uygun maliyetle en verimli işlem basamakları ne olur 😊 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2022 Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun. Tam amacına uygun vasıta işte. Teşekkür ettim bana daha çok faydası oldu 😊 İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Dönüşlere dikkat devrilme isteği olur genelde 3 tekerlekli araçlarda. Aynen ativerir hemen. Dün şarj azdı hastaneye gittik geldik az rampa vardı dönerken annemle beraber devrilmemek için bizde sağa sola yattık 😅 Erkut Uysal yazdı: Hocam hayırlı olsun... Teşekkür ettim 😊 Ali Tuğberk Avar yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanırlar inş. kazasız belasız. Teşekkür ettim 😊 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2022 Fatih Evcin yazdı: hayırlı olsun. Konuyu tam okumadan direkt girdim , tablo bekledim motor çıktı Mona Lisa tablosunun bizim evde olma ihtimali Çağlar abi ile Adriana Lima nın akşam yemegi yemesi ihtimali kadar 😅 Sağolasın. 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Mona rızadır o Metin Akbal yazdı: Mona Lisa tablosunun bizim evde olma ihtimali Çağlar abi ile Adriana Lima nın akşam yemegi yemesi ihtimali kadar 😅 Sağolasın. Adriana da Güllü olabilir 2 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Metin hocam hayırlı olsun kazasız belasız kullanılsın inşallah. Çağlar abim mona liSası ile mutludur sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2022 Alpay Sumer yazdı: Hayırlı olsun cok iyi yapmıssın Elleri öpülesi Teyzeme.. Gülerek sağlıkla kullansın 🧿 Daha fazla farkefdilebilir yap arka taraftan.. Gündüzde Reflektör benzeri aküden yemeyecek bir iki ekipmanla halledebilirsin.. Cesareti cok güzel valla. bizimki sag koltuğa zaten binmiyor.. Arkada da 30. km/h de baslıyor : Hakkımı helal etmem. poils yokmu Ah bi diyeydim seni 😄 , ben yaya giderim (gidecegi yer 100 km 😬 ) Yarı yolda kardesini arıyor gel kurtar diye 😂 Varınca konu komsu hosgeldin abla dediklerinde Ayy vallahi cok zordu meleklerin kanadında geldik rabbim sakladı cok zordu ya geciyor.. Hız ise : 50 🤭 Cesaret etmezse tabana kuvvet yapacak birşey yok. Arkada ve arka sepette reflektör var da önde yok. Onu iyi dedin öne de koyayım güzel birşey. Annem hızıma laf etmez. Birgün bir araçla kapışma halindeydim kadran baktım oğlum biraz yavaşsın sanki dedi gaz kestim 😅 Hız biraz 200 un üstünde idi 😅 Arda Bülent Güzel yazdı: Hayırlı olsun teyzemize Teşekkür ettim 😊 Mehmet Yeter yazdı: Metin hocam hayırlı olsun kazasız belasız kullanılsın inşallah. Çağlar abim mona liSası ile mutludur sanırım. Adriana Lima ile akşam yemeği yemezse göz açık gidecek. Gerçi demişti geçen Adriana Lima aradı açmadım diye 😅 Teşekkür ettim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 hayırlı olsun, alarma bir hareket sensörü eklerseniz kaldırıp götüremezler. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Hayırlı olsun güle güle kullansın teyzemiz 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: hayırlı olsun, alarma bir hareket sensörü eklerseniz kaldırıp götüremezler. Böyle idare edeceğiz abi teşekkürler. Garajı falan var artık ben araba koyamıyorum mekanın asıl sahibi gelmiş çünkü 😅 Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullansın teyzemiz Teşekkür ettim 😊 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Öyle bi anlatmışsın ki. Alasım geldi Güle güle kullanın 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Benzer problem benim annemde de var, dizinde problem var yürümekte sıkıntı çekiyor. Sürekli de bahçeye gitmek istiyor, dedim sana alayım bundan, yok o üç tekerli kullanamam dedi Dedim 4 tekere çevireyim yada 4 tekerlisini alayım yok diyor, ikna edemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Öyle bi anlatmışsın ki. Alasım geldi Güle güle kullanın Bugün ucuz 😊 Teşekkür ederim abi. Hasan Karabekiroglu yazdı: Benzer problem benim annemde de var, dizinde problem var yürümekte sıkıntı çekiyor. Sürekli de bahçeye gitmek istiyor, dedim saba alayım bundan, yok o üç tekerli kullanamam dedi Dedim 4 tekere çevireyim yada 4 tekerlisini alayım yok diyor, ikna edemiyorum. Valla sana bile büyük rahatlık olur ben arabaya binmiyorum güzel oluyor. İnşallah cesaret eder de ikna olur 😊 Yorum bağlantısı
Recommended Posts