İlkay Başaran 25 Temmuz 2022 Paylaş 25 Temmuz 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ama güldürmedi Aslında mareanın armayı sök başka marka yapıştır 250 bin tl olur. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Temmuz 2022 Paylaş 26 Temmuz 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ama güldürmedi Aldırmadın bana Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2022 Tamer Topaç yazdı: Aldırmadın bana Otomatik dedin sen. Biz manuel bakıyoz Ha marea mı. Bi daha almam. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Temmuz 2022 Paylaş 27 Temmuz 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ha marea mı. Bi daha almam. Bu işte. Tamam almayacağız. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Ekim 2022 Yazar Paylaş 15 Ekim 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Dayı satamadi noterde. sonraya kaldı gibi öyle olunca soğudum işten bakalım var mı satılık ama noter satışı sorunsuz araba teklif verelim 😛 Bize noterde satışını veremedikleri araba ilana girmiş. 95 bin tl keş ile noterde arac sahibi imza atmasında sıkıntı var diye döndük. Heyet raporu vs isi girdi işin içine o gün. ( Bana satış verebiliriz dediler diye gittik halbuki) bi şekilde ya vekâlet aldilar ya birisine sattilar km bile aynı nerde ise https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-orjinal-yakit-cimrisi-1056850451/detay Yorum bağlantısı
Recommended Posts