Şevki Diker 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 Herkese selamlar, 2005 model Cmax ghia aracım var. Ancak ne kadar video izlediysem veya resim baktıysam hepsinde polen filtresinin arkasında gözüküyor rezistans. Ancak benim aracımda orası plastik kapalı ve sadece vida delikleri var rezistans yok. Nerdedir bu parça yardımcı olabilir misiniz? bazı sitelerde aşağıda eklediğim rezistanstan olabileceği yazıyor ancak bunu da o kadar bakmama rağmen göremedim. Çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 Amaç nedir? Bu parçanın görevi fan hızını ayarlar. Sizde ayarlanmıyor mu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 sizdeki otomatik klima mı? göstergelei olan? Yorum bağlantısı
Şevki Diker 21 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2022 Araç kaloriferim şuan hiç çalışmıyor. @Çağlar Bayurhocam evet çift yönlü dijital otomatik klima Yorum bağlantısı
Şevki Diker 21 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2022 Kalorifer motorunu söktüm. Bazı modellerde kalorifer motoruna gömülü oluyormuş parçanın resmini ekliyorum. Başka arkadaşlara referans olur inşallah. Yarında elektronikçiye gideceğim tamir oluyorsa bilgisini sizlerle paylaşacağım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Temmuz 2022 Paylaş 21 Temmuz 2022 otomatik klima ise rezistansa olmaz rezistans 4 ayrı voltajla çalıştıran basit bir taş direnç Yorum bağlantısı
Şevki Diker 22 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2022 Fan motoru komple değişmesi gerekiyor o zaman doğru mu Yorum bağlantısı
Şevki Diker 26 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2022 Herkese selam tekrardan, aracın kalorifer motoru ne yazıkki tamir olmadı. Uzun uğraşlar sonucunda bir yerde sıfır motor bulabildim. İnşallah böyle bir sorun yaşamazsınız. Yaşarsanız da bu modelde motor çıkmaz aracınızdan diyelim. Herkese kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts