Mehmet Ozyurek 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: insanlar. gerçek çay içip sohbet edebileceğimiz kişiler olması mükemmel. Okullar açılmadan bi toplansak diyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Okullar açılmadan bi toplansak diyorum. Abi şimdi Metin hocamın mesajını gördükten sonra yazsam mı diyordum konu mangala bağlanır mı diye vazgeçtim çıkıntı olmayayım diye. 😊 1 3 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 Fatih Evcin yazdı: sizi de ayrıca tebrik ediyorum abartmamak kaydıyla kötü bir yer olmadığını düşünüyorum kendi adıma. Bende kötü bir yer olduğunu düşünmüyorum 🙂.Sadece olmak istemiyorum. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 İsmail YK - Facebook şarkısı size gelsin.... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 Mert Gülkokan yazdı: sosyal medya bağımlılığı konusunda tavsiye bekliyorum yeni konu açmayayım dedim eski tip telefon al 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 Aytac Sakal yazdı: Bende kötü bir yer olduğunu düşünmüyorum 🙂.Sadece olmak istemiyorum. saygı duyuyorum. komple tüm sosyal medyasını kapatan bir arkadaşım vardı. Çok zamanımı alıyor, işime ve aileme daha fazla vakit ayırmak için hepsini kapatacağım dedi, kapattı. 3 hafta sonra açtı Mert Gülkokan yazdı: sosyal medya bağımlılığı konusunda tavsiye bekliyorum yeni konu açmayayım dedim tiktok var mı 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Okullar açılmadan bi toplansak diyorum. Bu sefer avrupa yakası olsun ama ☺️ Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu sefer avrupa yakası olsun ama ☺️ otobüsle gelirim Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 Mert Gülkokan yazdı: hiç kullanmadım ama hanım şikayetçi sorun çıkartıyor telefonu hiç kullanmamam gerekiyormuş tam çözemedim durumu. Sen mi fazla kullanıyorsun sosyal medya Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 Mert Gülkokan yazdı: hiç kullanmadım ama hanım şikayetçi sorun çıkartıyor telefonu hiç kullanmamam gerekiyormuş Ben çözümü biliyorum ama siz çözüme karşısınız 🤹♀️ 1 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 Fatih Evcin yazdı: otobüsle gelirim 8 liraya gelebilir misin? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 Mert Gülkokan yazdı: öyle diyor çok kullanıyormuşum hiç telefonu ele almadan sürekli ilgi bekliyor ahhh o dert çok başkaaa. evde mümkün mertebe uzak durmayı tavsiye ederim Tansu Kalafatoğlu yazdı: 8 liraya gelebilir misin? Orayı başkanım bilir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 😁 Mert Gülkokan yazdı: öyle diyor çok kullanıyormuşum hiç telefonu ele almadan sürekli ilgi bekliyor hanımlar ilgi bekler zaten. Bir de evde her şey ortak yapılmalı. Tüm işler yani. Hanıma yardım etme şeklinde değil. Benim kız arkadaş isveçli bir erkekle evlendi. Benim hanımla da diyalogları var. Keşke hiç tanıştırmasaydım dedim. Adamlar aşmış 😁 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 Sosyal medyayı bende kapatmıştım. Uzun bir süre kullanmadım. Aramadım da. 2 hafta önce tekrar instagram açtım. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 Mert Gülkokan yazdı: öyle diyor çok kullanıyormuşum hiç telefonu ele almadan sürekli ilgi bekliyor Mehmet Ozyurek yazdı: Ben çözümü biliyorum ama siz çözüme karşısınız 🤹♀️ Ben de aynı fikirdeyim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Temmuz 2022 Paylaş 20 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 😁 hanımlar ilgi bekler zaten. Bir de evde her şey ortak yapılmalı. Tüm işler yani. Hanıma yardım etme şeklinde değil. Benim kız arkadaş isveçli bir erkekle evlendi. Benim hanımla da diyalogları var. Keşke hiç tanıştırmasaydım dedim. Adamlar aşmış 😁 Örnek ver de olayın vehametini anlayalım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Temmuz 2022 Paylaş 21 Temmuz 2022 Metin Akbal yazdı: Örnek ver de olayın vehametini anlayalım. Google’den gelenler olur. Veremem 😁 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 21 Temmuz 2022 Paylaş 21 Temmuz 2022 Hayattaki en büyük başarısı Facebook'ta 3-5 beğeni almak olan varlıkların bilgi almak için soru soran insana trollük yapması normal Çağlar bey. Sosyal medyada herhangi bi mecrada yazdığı şeye 3-5 beğeni alanların geneli coşuyor gözlemle sabit. Beğenen de kendi gibiler. Mesele bu aslında. Yine de aklı başında insan da trol de herkes kullanmaya devam edebilir bunda bir sakınca yok. İnterneti kısıtlama düşüncesi vb. şeyler saçma şeyler. Bu tip konularda hep söylerim doğru bilgiye ulaşmak insanın kendi görevidir. En basitinden bir şeyi Google'da aratınca binlerce sonuç çıkıyor içinde illaki doğru bilgi oluyor zaten. Günümüzde ilk gördüğüne duyduğuna inanmak yanılgıya düşürür genelde.. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 21 Temmuz 2022 Paylaş 21 Temmuz 2022 Bence en acayip sosyal medya mecralarından birisi de Facebook Köy Grupları 😄 Köyde ne varsa hemen paylaşılıyor. Genelde vefat haberleri ağırlıklı oluyor. Grup yöneticisinin muhtardan daha fazla yetkisi var 😄. 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 21 Temmuz 2022 Paylaş 21 Temmuz 2022 Ümit Türk yazdı: Gün gelecek herkes yalancılara inanacak. Doğru söyleyenleri dışlayacaklar. O zamana denk gelirsek vay halimize. Rasûlüllah (sav) uyarıyor: “Öyle bir zaman gelecek ki doğru söyleyenler yalanlanacak, yalancılar ise doğrulanacak. Güvenilir kimseler hâin sayılacak, hâinlere güvenilecek...” (Taberânî, el-Mu’cemü’l-Kebîr, XXIII, 314) 8 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Temmuz 2022 Paylaş 21 Temmuz 2022 Selçuk Keleş yazdı: Bizim grupta sırf “hondanın parçaları kawasakiden ucuz” yazmak için bekleyen üyeler var. Başka hiç bir paylaşımı yok sadece sorulduğunda bunu yazıyorlar. Ya da sadece satılık ilanlarına yorum yapanlar Uzun lafın kısası “zenginin malı züğürdün çenesini yorar” Ben de mobilet gruplarına üyeyim. Orda hiç cümle kuran yok tek kelimeyle kendilerini ifade ediyorlar çocuklar. Mesela benim motorun resmini atıyorum altına “fiyat” yazıyor. Satılık değil diyorum altına başka birisi daha “fiyat” yazıyor. Böyle anlaşıp gidiyoruz.. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2022 Emre Şimşek yazdı: Ben de mobilet gruplarına üyeyim. Orda hiç cümle kuran yok tek kelimeyle kendilerini ifade ediyorlar çocuklar. Mesela benim motorun resmini atıyorum altına “fiyat” yazıyor. Satılık değil diyorum altına başka birisi daha “fiyat” yazıyor. Böyle anlaşıp gidiyoruz.. asl 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Temmuz 2022 Paylaş 21 Temmuz 2022 Emre Şimşek yazdı: Ben de mobilet gruplarına üyeyim. Orda hiç cümle kuran yok tek kelimeyle kendilerini ifade ediyorlar çocuklar. Mesela benim motorun resmini atıyorum altına “fiyat” yazıyor. Satılık değil diyorum altına başka birisi daha “fiyat” yazıyor. Böyle anlaşıp gidiyoruz.. Genelde fiyat yazmayı bilmezlerdi demekki öğrendiler. Fiat? 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Temmuz 2022 Paylaş 21 Temmuz 2022 Okul haberini Facebookta yayınlıyorlar, okul web sitesi ne için var? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Temmuz 2022 Paylaş 21 Temmuz 2022 Evren Erakçora yazdı: Okul haberini Facebookta yayınlıyorlar, okul web sitesi ne için var? Maliye bakanı instadan istifa ediyor normal bunlar. 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts