İçeriğe Yönlendir

Oto Parçacı Ruhsat Numaramı İstiyor Vermeli miyim?

Şükrü Aracı

Recommended Posts

Şükrü Aracı

Aracımın bazı parçalarının değişmesi gerekiyor ve oto parçacı ruhsat numaramı istedi vermedim, bu sıradan birşey midir ruhsat numaramızı vermeli miyiz?

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Şasi numarası ister parçacı doğru parçayı tespit için, normaldir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Camda yazıyor zaten.. bir şey olacak olsa cama yazmazlardı.. Sıkıntı yok. verin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Kodu isteyen parçacı size yardımcı olmak, tam anlamıyla doğru parçayı vermek için ister.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Şaseye göre parça inceleyen parçacı bulduysanız direk verin hiç düşünmeyin. Genelde yaaow bunlar ortak zaten olur bu parça mantığıyla gidiyorlar 

• Beğen 1
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Tahir İlter yazdı:

Şaseye göre parça inceleyen parçacı bulduysanız direk verin hiç düşünmeyin. Genelde yaaow bunlar ortak zaten olur bu parça mantığıyla gidiyorlar 

Motor kulağını bile şekline bakıp veriyorlar :) 

Sonra tir tir titriyor araba :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Benim arabanın sağ sol motor kulağı görüntüde aynı. Yan sanayi olarak da aynı parça geliyor çoğunlukla. Ama orjinalin kodu farklı. Mutlaka vardır bir farkı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bende bir ara 10 bin adet falan vardı, emmi de yüzbin üstüdür ruhsatın ta kendisinin fotokopisi. parçacı işini yapması için aracın üretim özeliklerini bilmeli o da şaseden çıkar

Selim Bilgin yazdı:

Benim arabanın sağ sol motor kulağı görüntüde aynı. Yan sanayi olarak da aynı parça geliyor çoğunlukla. Ama orjinalin kodu farklı. Mutlaka vardır bir farkı. 

o kulak işi her nasılsa, orjinali gibi olmuoyr hiçbir yansanayi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...