Mehmet Akan 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Cümleten hayırlı aksamlar 4 ay önce sifir turbo aldım iki gündür turbo arizasi veriyor bilgisayara başlandığında bu turbo 4 ayda ariza yaparmi turbo takılırken herseyi değişti yağı vs aldığım yerle görüştüm garanti veremiyoruz dedi başına gelen oldumu Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Cümleten hayırlı aksamlar 4 ay önce sifir turbo aldım iki gündür turbo arizasi veriyor bilgisayara başlandığında bu turbo 4 ayda ariza yaparmi turbo takılırken herseyi değişti yağı vs aldığım yerle görüştüm garanti veremiyoruz dedi başına gelen oldumuHocam geçmiş olsun 4 aylık turboya garanti vermemek ne demek bilemedim. Yanlış esnafa denk gelmişsiniz. İyi bir yer olsa açar bakar gerekirse garantiden değişim gerektiren parçayı değiştirir idi. Yok kullanıcı hatasi varsa öyle bir aciklardi ki sizde tamam aynen böyle yapmıştım deyip gerkeni yapardınız. Artık kimseye birşey diyemeyeceğim. Esnaf kalmadı desek yeridir. Allah sabır versin. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Garanti vermesi gerekir o ayri bir konu da turbo neden degismisti. Degismesini gerektiren ariza giderilmismiydi? 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Fatura varsa thh başvuru yapabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 19 Temmuz 2022 Paylaş 19 Temmuz 2022 Geçenlerde Uludağ otomotiv adlı kanalın videosunda yine böyle bir parça bozulmuş ve esnaf almak istemiyordu. Direk fabrika ile iletişim kurarak sorunu çözdüler. Geçmiş olsun umarım sorununuz en kısa sürede çözülür. Yorum bağlantısı
Mehmet Akan 19 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2022 Çağlar Bayur yazdı: arıza kodu nedir? Simdi aticam ekran görüntüsünü abi Yorum bağlantısı
Mehmet Akan 19 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2022 Mehmet Akan yazdı: Simdi aticam ekran görüntüsünü abi Çağlar abi servisi aradım telefonundan silmis ekran görüntüsünü turboyla alakalı ariza veriyor dedi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 19 Temmuz 2022 Paylaş 19 Temmuz 2022 Mehmet Akan yazdı: Çağlar abi servisi aradım telefonundan silmis ekran görüntüsünü turboyla alakalı ariza veriyor dedi Selenoid valfi olmasın? Ayrıca turbo değiştikten sonra kalibrasyonu sıfırlandı mı acaba? Sıfırlanmazsa sorun yaşanır çünkü Yorum bağlantısı
Mehmet Akan 19 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Selenoid valfi olmasın? Ayrıca turbo değiştikten sonra kalibrasyonu sıfırlandı mı acaba? Sıfırlanmazsa sorun yaşanır çünkü Selonoit valfini evet değiştirdik ama sıfırlama nasıl oluyor ve yaptımi bilmiyorum Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 19 Temmuz 2022 Paylaş 19 Temmuz 2022 Mehmet Akan yazdı: Selonoit valfini evet değiştirdik ama sıfırlama nasıl oluyor ve yaptımi bilmiyorum Bence daha uzman bir yerden yardım alın. Hatanın turbodan olduğu bile meçhul şu durumda. Araç bilgisayara bağlanıp adaptasyonu sıfırlanacaktı turbo değişimi sonrası. Selenoidin giriş çıkışları, hortumlar ve kendisi kontrol edilmeli. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Temmuz 2022 Paylaş 19 Temmuz 2022 turbo mekanik bir pervane, çoğu turbo arızası denen şey de aslında bambaşka yerden çıkar, arıza kodu alınmadan bilmeden sıfır turboya suç atılmaz 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Temmuz 2022 Paylaş 26 Temmuz 2022 buyrun benim "wastegate, turbo aktüator, egr, hatta turbonun kendisidir sorunlu olan abi, motor inecek, turbo değişir 10 bin tl yi bulur abi " arızası. iki adet kaçıran o ring. bunlar düşük basınç arızasına sebep oluyordu tam gaz da. sebebi de basbayağı kaçıran ama sakin sürüşte belli bile olmayan contalar. diğer arabayı götürdüğüm mercedes servisinde yapılan yağ buharlı teşhis 200 TL, üst o ring 115 tl mercedes marka. alt oring 3 tl. işçilik 400 tl. periyodik bakım işçiliği dahil. 3 saat sürdü. motor mercedes om 642 v6 dizel. araba jeep. @Çağlar Bayur @Sami Demirpaz Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Temmuz 2022 Paylaş 26 Temmuz 2022 Sami Demirpaz yazdı: Neyseki kolay çözüldü nokta atışı. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Temmuz 2022 Paylaş 26 Temmuz 2022 Doğan Arşiray yazdı: nokta atışı. Alet çalışır el övünür. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts