Servet Aydın 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: 800 mt yi kaç saniyede bitiriyotdun o sıraki hızın ile? navi cümlersini bitiremeden sapağı geçersen katya naapsın O yıllarda mazot 4 tl idi 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 (düzenlendi) Fikri Keleş yazdı: konudan bağımsız, kuzey marmaraya riva sapağından girip sakaryadan çıkarsam yol ücreti ne kadar tutar bilen var mı? haftaya kastamonu yolu yapacağım yol ihtimallerine bakıyorum kurtköy tarafından girdim 75 TL ödedim. İlave olarak riva 70 olamaz. Daha fazla olması lazım. Dönüşte girmem gereken yeri kaçırdım bir sonraki çıkıştan çıkınca 95 TL ödedim mesela. 29 Eylül 2022 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 https://www.anadoluotoyolisletmesi.com/ucret-hesapla Hesaplama sayfası. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 (düzenlendi) Dün İstanbul çıkış Sakarya Arifiye varış konum baktım Google' da. Temden ve O-7 den 1 dk fark gösterdi. Ama ilginç olan ikisini de aynı km olarak göstermesiydi. 29 Eylül 2022 tarihinde Aydın Sert tarafından düzenlendi imla Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Öner Kurukuz yazdı: https://www.anadoluotoyolisletmesi.com/ucret-hesapla Hesaplama sayfası. Burda riva çıkışı yok işte 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ölmez 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Fikri Keleş yazdı: Burda riva çıkışı yok işte https://harita.avrupaotoyolisletmesi.com/ burada var, 106₺ çıkarıyor. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Saçma sapan ücret olayı var. KMO’ya Gebze’den girip ümraniye’den çıktım. 8 ayrı yerden ücret kesilmiş. Saçmalığın daniskası 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Mert Gülkokan yazdı: geçen hafta iyi para harcadım paralı yollara Sakaryadan eminöüne gitmek için Kuzey marmarayı kullanıp 2. köprüden geçtim Eminönünden ataşehire gitmek için avrasyayı kullandım Ataşehirden Rivaya gitmek içinde paralı çevreyolunu kullandım İstanbul dönüşünde de körfez otobanını kullandım zaten orası bayağı ucuz oh oh iyi yapmışsın. Garanti geçiş sayısına katkıda bulunanlara kucak dolusu sevgiler ☺️ bu arada 10 senedir istanbulda arabayla dolaşırım. Daha 1 kere yss’den ve avrasya’dan geçmedim. Kmo’yu 1 kere kullandım. Çok acil işim de olmadı zaten. 2.köprü fazlasıyla yetiyor bana Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Mert Gülkokan yazdı: geçen hafta iyi para harcadım paralı yollara şehirde lüks yaşam vergisi, adı yok ama kendisi var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 vesile ile tüm maçlar şenlikler gösteriler toplantılar her ne varsa mümkünse istanbul da yapılmasın nerede yaplırsa yapılsın ona karışmam bıghhtıkkkk Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Mert Gülkokan yazdı: geçen hafta iyi para harcadım paralı yollara Sakaryadan eminöüne gitmek için Kuzey marmarayı kullanıp 2. köprüden geçtim Eminönünden ataşehire gitmek için avrasyayı kullandım Ataşehirden Rivaya gitmek içinde paralı çevreyolunu kullandım İstanbul dönüşünde de körfez otobanını kullandım zaten orası bayağı ucuz Kullanmadığın bir tek İzmir otobanı kalmış 😆 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Muhammet Ölmez yazdı: https://harita.avrupaotoyolisletmesi.com/ burada var, 106₺ çıkarıyor. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Google’a taşrada hiç güven olmaz. Turunç’tan Kızkumu’na gidecektim kayboldum yol bitti dağın başında.. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Emre Şimşek yazdı: Google’a taşrada hiç güven olmaz. Turunç’tan Kızkumu’na gidecektim kayboldum yol bitti dağın başında.. Ben de Apple'ın haritasına güvenemiyorum nedense. Hep Google kullanıyorum Yorum bağlantısı
Aydın Sert 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Sene Temmuz 2020 Sapancadayız. Dedik göl kenarına gidelim park bahçe vs oturalım biraz. Açtım Google haritayı gidiyoruz. En son dönüş ile sağlı sollu evlerin arasından ham yoldan gidiyoruz ama tek araçlık geçiş şeklinde yol, ancak evlerin kapısının önünde bir miktar fazlaca alan var. Neyse gittik gittik geldiğimiz nokta aşağıda. Geri geri dönmek zorunda kalmıştım. Meğerse geride bir yerde iki ağacın arasında yazı varmış, google burayı yanlış gösteriyor diye 7 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Mert Gülkokan yazdı: geçen hafta iyi para harcadım paralı yollara Sakaryadan eminöüne gitmek için Kuzey marmarayı kullanıp 2. köprüden geçtim Eminönünden ataşehire gitmek için avrasyayı kullandım Ataşehirden Rivaya gitmek içinde paralı çevreyolunu kullandım İstanbul dönüşünde de körfez otobanını kullandım zaten orası bayağı ucuz Akaryakit pahali ama trafige girsen daha fazla yakmis olacaktin. Benim ekonomist kuzen bunun hesabini yapmisti. KMO kullaniyor artik @Mustafa Tüfekçi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Erdem Doğan yazdı: trafige girsen daha fazla yakmis olacaktin. @Mustafa Tüfekçi aaahh ahhh Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Aydın Sert yazdı: Sene Temmuz 2020 Sapancadayız. Dedik göl kenarına gidelim park bahçe vs oturalım biraz. Açtım Google haritayı gidiyoruz. En son dönüş ile sağlı sollu evlerin arasından ham yoldan gidiyoruz ama tek araçlık geçiş şeklinde yol, ancak evlerin kapısının önünde bir miktar fazlaca alan var. Neyse gittik gittik geldiğimiz nokta aşağıda. Geri geri dönmek zorunda kalmıştım. Meğerse geride bir yerde iki ağacın arasında yazı varmış, google burayı yanlış gösteriyor diye biri saplam şaka yapmış anlaşılan, geçen sene de rakip lise, bizim okulun gagıl maps adresini kendisine bağlamıştı, çocuklar bu işi biliyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Erdem Doğan yazdı: Akaryakit pahali ama trafige girsen daha fazla yakmis olacaktin. Benim ekonomist kuzen bunun hesabini yapmisti. KMO kullaniyor artik @Mustafa Tüfekçi Akşam trafikli İstanbul a gidiyorsam kmo dan gidiyorum. Zaman ve yakit maliyetini çıkariyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Bi cumartesi akşamı 2 araba bursa’dan istanbul’a dönüyoruz. 22.00 falan. Trafik E80 otoyolda kırmızılı turunculu bi araba osmangazi’den KMO’ya geçip 2.köprüye bağlandı. Diğeri osmangazi’den e80’e girdi 2.köprüye geldi. Aynı anda köprüye geldik Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aynı anda köprüye geldik navigasyon ne diyordu rota başında süre farkı olarak? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Kmo 1 saat ve 1 litre mazot karı bırakırsa yola verilen para deger. Benim icin kıstas o. Dilovasindan gidip 2. Köprüye baglaniyorum. Yeter Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: navigasyon ne diyordu rota başında süre farkı olarak? e80’e bakamadık. Haşmetli navigasyon koca e80’i yok sayıyor nedense. Ya d100 ya kmo 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Aydın Sert yazdı: Meğerse geride bir yerde iki ağacın arasında yazı varmış, google burayı yanlış gösteriyor diye Ben de Sapancada gördüm, adam koca tabela asmış, Bu yol sahile çıkmaz, özel mülktür, navigasyonlara yanlış girilmiş yazıyordu 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu arada 10 senedir istanbulda arabayla dolaşırım. Daha 1 kere yss’den ve avrasya’dan geçmedim. Kmo’yu 1 kere kullandım. Çok acil işim de olmadı zaten. 2.köprü fazlasıyla yetiyor bana Ben Çanakkale köprüsü hariç, paralı yolların hepsini kullandım Avrasya tüneli, Feribotlar ; Bandırma-yenikapı, eskihisar-tavşanlı, harem-sirkeci. Kuzey marmaranın tamama yakını, 3. köprü dahil, İzmir yolunun tamama yakını, osmangazi dahil. Ankara Niğde yolunun tamama yakını. Benim araba hybrid gibi değil, durursa değil yürürse az yakıyor 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts