Olcay Diker 16 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2022 son durum bilgisi vermek istedim , bilgi ihtiyacı olana belki faydası olur, arabaya yeni motor yapılmış gibi olmuş resmen, kaçan beygirleri bulmuşlar geri getirmişler 😁 yahu 100 hp lik motor nolacak demeyin supap bu kadar önemli miymiş dedim kendime .. 150 km yaptım, yokuşlu inişli, tamamı klimalı neredeyse dur kalktaki dalgalanma, klima açınca sapıtan rölanti ve titreşim, hepsi gitmiş.. arabamı tekrar sevdim.. focus mk1❤️ 8 Yorum bağlantısı
Koray Demir 16 Temmuz 2022 Paylaş 16 Temmuz 2022 Gözünüz aydın çözüldüğüne sevindim güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Olcay Diker 16 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2022 Koray Demir yazdı: Gözünüz aydın çözüldüğüne sevindim güzel günlerde kullanın. benim gibi ihtimallerden bunalan çözüm arayan herkese , tez zamanda mutlu çözümler dileyelim o zaman çok teşekkürler👍 1 Yorum bağlantısı
Erkan SAHIN 12 Eylül 2022 Paylaş 12 Eylül 2022 Olcay Diker yazdı: benim gibi ihtimallerden bunalan çözüm arayan herkese , tez zamanda mutlu çözümler dileyelim o zaman çok teşekkürler👍 Öncelikle geçmiş olsun Benim focus 1 araçta da rolantide motordan lok lok ses geliyor usta subablar bitmiş dedi çekişinde gidişinde sorun yok aynı sorunları yaşadınız mı ? Yorum bağlantısı
Olcay Diker 13 Eylül 2022 Yazar Paylaş 13 Eylül 2022 Erkan SAHIN yazdı: Öncelikle geçmiş olsun Benim focus 1 araçta da rolantide motordan lok lok ses geliyor usta subablar bitmiş dedi çekişinde gidişinde sorun yok aynı sorunları yaşadınız mı ? teşekkür ederim, sizin de probleminiz çözülür umarım kısa zamanda ana şikayetlerim önceki iletilerimde belirttiğim gibiydi çekiş ve yakıt tüketiminizde bir anormallik yoksa, sadece o ses ile yorum yapmak zor aracınız kaç km de, kaç km dir lpg li ? Yorum bağlantısı
Erkan SAHIN 13 Eylül 2022 Paylaş 13 Eylül 2022 Olcay Diker yazdı: teşekkür ederim, sizin de probleminiz çözülür umarım kısa zamanda ana şikayetlerim önceki iletilerimde belirttiğim gibiydi çekiş ve yakıt tüketiminizde bir anormallik yoksa, sadece o ses ile yorum yapmak zor aracınız kaç km de, kaç km dir lpg li ? 220 bin km de de 10 senedir lpgde kullanılıyor km sini tam bilmiyorum benim ses motorun sağ alt taraftan geliyor rolantideyken duyuyorum Yorum bağlantısı
Olcay Diker 13 Eylül 2022 Yazar Paylaş 13 Eylül 2022 (düzenlendi) Erkan SAHIN yazdı: son zaman sol ön teker davlumbazına eğilip (ön tampondan kaputu açında sağ taraf) rölanti dinlediğimde farklı sesler duymaya başlamıştım o kısım 4. pistona denk geliyor ve benim o gözün supapları yanık çıktı kilometre ve yılınıza istinaden benzer durum sizde de olabilir, son aşamaya gelmediniz muhtemelen çekişte de belirgin kayıplar başlar yakında tahminlerden konuşuyoruz canlı gören dinleyen usta daha iyi teşhis koyacaktır 13 Eylül 2022 tarihinde Olcay Diker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan SAHIN 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Ustaya sesi sorduğumda subablar lpg ye km ye bağlı üstten kaçırıyor ondan ses geliyor demişti de 10 arabanın 9 unda olacağını herkesin böyle bindigini söyledi : )) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts