İçeriğe Yönlendir

Az Maliyetli Garaj Fikriniz Var Mı?

Ahmet Çalışkan

Recommended Posts

Fikri Keleş
Serhat Işık yazdı:

ben bu yaz güneşi ve doluyu engellesin diye yaptım. ama en ucuzu bile 1300 tl tuttu. 5/10 aldım 10-12 adet. ormandan getirdiğimiz ağaçlar vardı.  6 adet 30 cm lik çukurlar açtım betona gömdüm. aslında pergule ayağına sabitleyecektim vaz geçtim. üstünü kalın mavi renk branda ile kapattım. eni 4 mt genişliği 3 mt yükseklik 2 mt. tam istediğim gibi olmadı. olması için çok iyi para harcamak gerekti. 1 adet 5/10 100 tl, 1 adet 10/10 200 tl idi. şimdilik güneş ve doludan koruyor. son baharda sökeceğim yazın yine montaj yapacağım.

WhatsApp Image 2022-06-14 at 15.33.52.jpeg

resimler için kusura bakmayın.WhatsApp Image 2022-06-14 at 15.33.41.jpeg

Bendeki de aynı ayarda 5 e 10 ve 10 a 10 ile yapmıştım 

Yorum bağlantısı
Serhat Işık
(düzenlendi)
Ahmet Çalışkan yazdı:

Abi eline sağlık. Halkalı da mı yaptın bunu? Her ne kadar Halkalıya benzetemesem de sorayım dedim. Eğer Halkalı ise babam bi baksın diyecektim malzemelere ve nasıl yapıldığına :) 

Halkalı'dan 1530 km uzakta.🙂 

öncelikle kağıt üzerinde iyi bir proje çizmende fayda var. bayağı işini kolaylaştırır. malzeme olarak; 10/10 6 adet almalısın. sonrasında 5/10 15-20 tane. tabii, keser-çivi-vida-testere-mt. su terazisi-çimento-branda-çelik tel.

tarihinde Serhat Işık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Yan sitede otoparkta 2-3 tane vardı güzel çözüm

Screenshot_20220719-195326_Chrome.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Nihat Palolu yazdı:

Para biriktirilip düzgün birşey yapılmalı bence. Uyduruk malzemeyle garaj değil görüntü kirliliği olur.

Rüzgarda uçar da :) 

Arabayı güneşten koruyalım derken, garaj uçmasından çıtır hasarlı olmasın demi ? :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...