Ahmet Çalışkan 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Merhaba, Bayide denk geldiğim bu araba bana biraz tuhaf geldi bayiye geldiniz ve sıfır km bu aracı gördünüz. Siz alır mıydınız? 1 3 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Yeni inmiştir tırdan. Hoş değil tabi, kimse almak istemez. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Dış ortamda saklanıyor. Gelirken tırda olmuştur. Tabi şimdi sıfır arabayı bulmak mesele olunca bayiler silmeye bile tenezzül etmiyor anladığım kadarıyla. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Ben yağ - zift tarzı bir kaplama ile denk gelmistim.. Özellikle zarar gormesin diye kaplanıyor dediler.. Ama bu taşimada olmus gibi.. Yıkanır paklanır mis gibi olur.. 1 Yorum bağlantısı
Celal YÜCEL 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Kirli olması kabul edilebilir belki ama kuş pisliği asidik, beyaz da olsa yazık olur boyaya. Hiç mi başak burcu çalışan yok mübarek ofiste. 🙃 1 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 13 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dış ortamda saklanıyor. Gelirken tırda olmuştur. Tabi şimdi sıfır arabayı bulmak mesele olunca bayiler silmeye bile tenezzül etmiyor anladığım kadarıyla. Olay tam olarak da bu aslında. "Alırsanız alın, almazsanız sıradaki bekliyor" kafasındalar. Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Havada karada satılmıştır o hiçbir şey olmaz. Eski nesil verimsiz 1.4 fire motorlu egealar için sıraya giriyor millet. 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Teslimata hazırlanacaktır, park depodan yeni gelmiştir. Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 13 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2022 Abiler ne kadar pozitifsiniz ya ya da ben mi karamsarım? Yahu bizim milletin eline düştüğünüzde, iliğinize kadar sömürüleceğiniz kısmını kimse görmedi mi? Nasıl olsa bayilerde sıra var, talep çok araba yok, "tekerleksiz bile satarız bu arabaları" kafasındalar. Hangi sektörde olursan ol, vitrine malı bu halde koymak tamamen iş ahlakına aykırı bence. "İşine gelirse" mantığıyla yapılan bir hareket bence bu. 4 2 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Ağacın altında yatmış yaprak dolmuş,kuşlar umumi hela olarak kullanmış sonra da vitrinde.Yaptığı işe saygısı yok buradakilerin.O kuş pislikleri ne zamandır kaporta üstünde bilen yok ,aldıktan bir hafta sonra boyada leke var diye getirsen geriye bir de suçu size yıkarlar. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Dışarıda kabul edilebilir ama İçeride ne işi var bu arabanın. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Bu servisin müdürü yetkilisi yok mu acaba? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Önder Özcan yazdı: Bu servisin müdürü yetkilisi yok mu acaba? Son yılın 10 bloktaki tüm kirli araba vakalarını 2 saat içinde masamda istiyorum. 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 İlkay Başaran yazdı: Son yılın 10 bloktaki tüm kirli araba vakalarını 2 saat içinde masamda istiyorum. 2. eller dahil mi? 2 Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 (düzenlendi) "O araç sıfır değil 2. el. Dolayısıyla piyasa koşullarına göre fiyat etiketi var. Sıfır aracımız stoğumuzda yok maaalesef.." 14 Temmuz 2022 tarihinde Fazlı Özdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Ülkede otomobil pazarındaki rekabet an itibarı ile bitmiştir bu fotoğraftan anlaşılıyor Kaybolmaya ramak kalan orta direğin kendilerinden başka çaresi kalmadığını bilen bazı firmalar sanırım boşlamışlar işlerini. 3 Büyükler prestijlerini bozmamak için ihtimam gösteriyorlar ama onların da keyifleri yerindedir. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Sahibi özellikle temizlenmemesini istemis olabilir. Temizlenirken çiziliyor çünkü. Hic bir bayii bu sekilde yeni arac teslim etmez. Hatta ikinci el’i bile. 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Bu nedir ya ben ufak bir galeriden ikinci el eski bir arabayla anlaştım parasını verdim araba temiz olduğu halde galerici bi çay içelim dedi biz çay içerken yanındaki elemanına arabayı tekrar yıkatmıştı . 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Saçma sapan işler,üşenmişler veya umurlarında değil kötü görüntü,aynısını onlara yapsınlar,empati kurmak,aklı çalıştırmak bu kadar zormu? alsak yıkama ücretini aracın fiyatından düşeceklermi? 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Bilmediğimiz bir şey vardır bence. Servise bakım için verdiğimiz arabalar bile iç-dış yıkanıp öyle teslim ediliyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 15 Temmuz 2022 Paylaş 15 Temmuz 2022 Ahmet Çalışkan yazdı: "tekerleksiz bile satarız bu arabaları" İçeri koyacak cesareti bulduysa. Tekerleksiz bile satacak cesareti vardır. 2 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 16 Temmuz 2022 Paylaş 16 Temmuz 2022 bu araçlar sevkiyatta yada lojistik bekleme alanında kirlenip bayiye geliyor. bayi eğer yakın tarihli teslim ise deposuna indirmek yerine plazaya getiriyor aracı. muhtemelen uzun bayram tatilinde dışarıda kalmasın , her hangi bir olaydan zarar görmesin diye bu şekilde içeri almışlar. bayi çalışmaya başladığında çıkaracak ve yıkayacaklardır. yoksa kimse alırsan al mantığıyla hareket edemez. bir sürü müşteri memnuniyeti vs kriteri var prim alabilmek için. Yorum bağlantısı
Recommended Posts