İçeriğe Yönlendir

Bayideki Kirli Araba

Ahmet Çalışkan

Recommended Posts

Ahmet Çalışkan

Merhaba,

Bayide denk geldiğim bu araba bana biraz tuhaf geldi :) bayiye geldiniz ve sıfır km bu aracı gördünüz. Siz alır mıydınız?

20220713_125321.jpg

20220713_125307.jpg

20220713_125301.jpg

20220713_125251.jpg

20220713_125244.jpg

• Beğen 1
  • Şaşkın 3
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Yeni inmiştir tırdan. Hoş değil tabi, kimse almak istemez. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Dış ortamda saklanıyor. Gelirken tırda olmuştur. Tabi şimdi sıfır arabayı bulmak mesele olunca bayiler silmeye bile tenezzül etmiyor anladığım kadarıyla. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Ben yağ - zift tarzı bir kaplama ile denk gelmistim.. Özellikle zarar gormesin diye kaplanıyor dediler.. 

Ama bu taşimada olmus gibi.. Yıkanır paklanır mis gibi olur..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal YÜCEL

Kirli olması kabul edilebilir belki ama kuş pisliği asidik, beyaz da olsa yazık olur boyaya. Hiç mi başak burcu çalışan yok mübarek ofiste. 🙃

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Dış ortamda saklanıyor. Gelirken tırda olmuştur. Tabi şimdi sıfır arabayı bulmak mesele olunca bayiler silmeye bile tenezzül etmiyor anladığım kadarıyla. 

Olay tam olarak da bu aslında. "Alırsanız alın, almazsanız sıradaki bekliyor" kafasındalar.

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Havada karada satılmıştır o hiçbir şey olmaz. 

Eski nesil verimsiz 1.4 fire motorlu egealar için sıraya giriyor millet. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Teslimata hazırlanacaktır, park depodan yeni gelmiştir.

Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan

Abiler ne kadar pozitifsiniz ya :) ya da ben mi karamsarım? Yahu bizim milletin eline düştüğünüzde, iliğinize kadar sömürüleceğiniz kısmını kimse görmedi mi? Nasıl olsa bayilerde sıra var, talep çok araba yok, "tekerleksiz bile satarız bu arabaları" kafasındalar. Hangi sektörde olursan ol, vitrine malı bu halde koymak tamamen iş ahlakına aykırı bence. "İşine gelirse" mantığıyla yapılan bir hareket bence bu.

• Beğen 4
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu

Ağacın altında yatmış yaprak dolmuş,kuşlar umumi hela olarak kullanmış sonra da vitrinde.Yaptığı işe saygısı yok buradakilerin.O kuş pislikleri ne zamandır kaporta üstünde bilen yok ,aldıktan bir hafta sonra boyada leke var diye getirsen geriye bir de suçu size yıkarlar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Dışarıda kabul edilebilir ama İçeride ne işi var bu arabanın.  

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Önder Özcan yazdı:

Bu servisin müdürü yetkilisi yok mu acaba?

Son yılın 10 bloktaki tüm kirli araba vakalarını 2 saat içinde masamda istiyorum.

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
İlkay Başaran yazdı:

Son yılın 10 bloktaki tüm kirli araba vakalarını 2 saat içinde masamda istiyorum.

2. eller dahil mi?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir
(düzenlendi)

"O araç sıfır değil 2. el. Dolayısıyla piyasa koşullarına göre fiyat etiketi var.  Sıfır aracımız stoğumuzda yok maaalesef.."

tarihinde Fazlı Özdemir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Ülkede otomobil pazarındaki rekabet an itibarı ile bitmiştir bu fotoğraftan anlaşılıyor :D 

Kaybolmaya ramak kalan orta direğin kendilerinden başka çaresi kalmadığını bilen bazı firmalar sanırım boşlamışlar işlerini. 3 Büyükler prestijlerini bozmamak için ihtimam gösteriyorlar ama onların da keyifleri yerindedir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan

Sahibi özellikle temizlenmemesini istemis olabilir. Temizlenirken çiziliyor çünkü. Hic bir bayii bu sekilde yeni arac teslim etmez. Hatta ikinci el’i bile. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Bu nedir ya ben ufak bir galeriden ikinci el eski bir arabayla anlaştım parasını verdim araba temiz olduğu halde galerici bi çay içelim dedi biz çay içerken yanındaki elemanına arabayı tekrar yıkatmıştı . 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

Saçma sapan işler,üşenmişler veya umurlarında değil kötü görüntü,aynısını onlara yapsınlar,empati kurmak,aklı çalıştırmak bu kadar zormu? alsak yıkama ücretini aracın fiyatından düşeceklermi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Bilmediğimiz bir şey vardır bence. Servise bakım için verdiğimiz arabalar bile iç-dış yıkanıp öyle teslim ediliyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Ahmet Çalışkan yazdı:

"tekerleksiz bile satarız bu arabaları"

İçeri koyacak cesareti bulduysa. Tekerleksiz bile satacak cesareti vardır.

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma

bu araçlar sevkiyatta yada lojistik bekleme alanında kirlenip bayiye geliyor. bayi eğer yakın tarihli teslim ise deposuna indirmek yerine plazaya getiriyor aracı. muhtemelen uzun bayram tatilinde dışarıda kalmasın , her hangi bir olaydan zarar görmesin diye bu şekilde içeri almışlar. bayi çalışmaya başladığında çıkaracak ve yıkayacaklardır.  yoksa kimse alırsan al mantığıyla hareket edemez. bir sürü müşteri memnuniyeti vs kriteri var prim alabilmek için. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...