İçeriğe Yönlendir

90 Km/h Kulübüne Merhabalar

Murat Azalma

Recommended Posts

Murat Azalma
Doğan Arşiray yazdı:

dar flanş vermez. o saçma sapan dodikli kamyonetler gibi olmayacakki. offset li jant yada flanş sonuçta aynı şeye sebep olur olacaksa.

Arkadaşımda var , takıp bir denemek lazım 2 cm onda olan flanş. 

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Selim Bilgin
Selim Bilgin yazdı:

Hayatımda hiç balata bitirmedim, saçma sapan fren yapıyorum bazen balata harcamak için. Biterse bu arabada biter.

Geçen arka balatam bitti. Daha doğrusu tam bitmedi de ses yapmaya başladı değiştirdim. Demek ki arkaya bayağı yük biniyor bu arabada. Her boşlukta 150-160’a çıkıp fren yapınca balata bitiyormuş. 😄

Bir de ATE’nin tutuşu ve hissi çok iyiydi ama bence o sebepten çabuk bitti. Pagid taktık yerine aynı randımanı vermedi ama sessiz bu da. Önler de biterse ön-arka ATE alırım yine. 

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Selim Bilgin yazdı:

Geçen arka balatam bitti. Daha doğrusu tam bitmedi de ses yapmaya başladı değiştirdim. Demek ki arkaya bayağı yük biniyor bu arabada. Her boşlukta 150-160’a çıkıp fren yapınca balata bitiyormuş. 😄

Bir de ATE’nin tutuşu ve hissi çok iyiydi ama bence o sebepten çabuk bitti. Pagid taktık yerine aynı randımanı vermedi ama sessiz bu da. Önler de biterse ön-arka ATE alırım yine. 

bosch da çok iyi tutuyor ama simsiyah eriyip gidiyor kısa sürede.

Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)

ömrümde hiç balata bitirmedim. 30 40 bin km kullandığım arabalarda balata yarım bile olmuyor şöförlüğünüzü gözden geçirin bence balata markasını değil :D 

şaka bir yana basa bas gidiyonuz devamlı 150 160 ondan bitiyor balata fren ihtiyacı çoğalıyor 

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Gök yazdı:

ömrümde hiç balata bitirmedim. 30 40 bin km kullandığım arabalarda balata yarım bile olmuyor şöförlüğünüzü gözden geçirin bence balata markasını değil :D 

şaka bir yana basa bas gidiyonuz devamlı 150 160 ondan bitiyor balata fren ihtiyacı çoğalıyor 

Bosch al sonra tekrar konuşalım. ben bu kadar hızlı biten balata görmedim. zaten kapkara oluyor jant.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Doğan Arşiray yazdı:

Bosch al sonra tekrar konuşalım. ben bu kadar hızlı biten balata görmedim. zaten kapkara oluyor jant.

balatam bitmiyorki bosch alim frene basmıyorum hiç   genelde cidden 40 bin km yol yapıyorum balata daha yarım oluyor zaten 2. yılını dolmadan satıyorum genelde arabayı

Yorum bağlantısı
Murat Azalma
Ali Gök yazdı:

genelde cidden 40 bin km yol yapıyorum balata daha yarım oluyor zaten

Pro Fren balatası hypermiler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...