Murat Azalma 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Öncelikle tüm forumun geçmiş bayramını kutlarım. Yaklaşık 2 senedir heves ettiğim ve takibe aldığım hilux kamyonete nihayet kavuştum. 2021 model 2500 km'de 2.el olarak aldım. Hybrid corollamı da haziran da satmıştım. yaklaşık 20 gün boşluktan sonra bayram öncesi çarşamba günü il dışından aldık aracı. araçtan bahsedecek olursak ; 2.4 motor 150 bg 400 nm tork var.tam otomatik 6 ileri. 4x4 modeli olan invincible paket. bir kamyonete göre oldukça donanımlı bir araç. şehir içi yakıt ortalaması 9.3 ltr veriyor. pompa ile bilgisayar ortalaması tutarlı. hybrid araçtan gelince yakıt biraz dokundu tabi hız sınırına alışmak pahallıya geldi. aracı aldıktan sonra dönüşte ankara da 18 dakikada 2 radar cezası yemişim. 1.cezada esenboğa bağlum arası çevre yolu yazıyor. 2. cezada elmadağ istikametinden lalahan istikametine yazıyor. artıları: Jbl müzik sistemi , şerit takip çarpışma engelleme , adaptif hız sabitleme , koltuk direksiyon ısıtma , 5 bölge kamera , park sensörleri , led far , led sis , led stop lambaları, far sensörü, 3.5 ton çekme ( frenli ) 750 kg yükleme kapasitesi gibi tatmin edici özellikleri var. eksileri : arka makaslı olduğu nispeten sallıyor. yakıt normal kullanımda 10-11 ltr olabiliyor. şehir içinde sürekli partikül filtresi doluyor ve jenerasyona başlıyor(adblue mevcut). park sorunu var ( 5,35 mtr) . bir kaç resim yükledim. 36 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Güle güle kullanın. Boyutların göre yakıt normal gibi gözüküyor. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Hocam hayırlı uğurlu olsun. Gayet güzel araç. İnşallah bir gün Anadolu'ya tayinim çıkarsa benim de çok istediğim bir araç.. Tecrübelerinizi bekliyoruz.. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Güle Güle Kullanın Kazasız Belasız... Lalahanda EDS olması lazım ben orada Banazda ve Samsun Havalimanı çevresinde iyice yavaşlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Güle güle kullanın. Esenboğa Bağlum arası çevre yolunda EDS hız koridoru tabelaları var 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 5 litreden 10’a çıktın hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. bundaki tam otomatik şanzıman sanırım ect denen klasik tam otomatik 6 ileri şanzıman?? 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Kayınperder de 2016 modeli mevcut idi. Yakıtina dayanamayıp sattı. Yakıt hariç zaten çok güzel araç. Sizde ki en dolusu hele o tadından yenmez. Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin 2 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 13 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2022 Ersen Tapan yazdı: Güle güle kullanın. Boyutların göre yakıt normal gibi gözüküyor. Teşekkür ederim , 2400 Kg olan araç için normal , benim bütçem için çok Tayfun Aydın yazdı: Hocam hayırlı uğurlu olsun. Gayet güzel araç. İnşallah bir gün Anadolu'ya tayinim çıkarsa benim de çok istediğim bir araç.. Tecrübelerinizi bekliyoruz.. teşekkür ederim.tayininiz çıkarsa tam anadolu arabası hocam. Mustafa Arıkan yazdı: Hayırlı olsun. teşekkür ederim Aytac Sakal yazdı: Güle Güle Kullanın Kazasız Belasız... Lalahanda EDS olması lazım ben orada Banazda ve Samsun Havalimanı çevresinde iyice yavaşlıyor. teşekkür ederim. yolun acemiliği , çorumdan osmancık yerine ankara üzeri dönün istanbula dediler. yeni almış olmanın gazı ve heyecanı ile girmişiz radara. Murat Sahın yazdı: Güle güle kullanın. Esenboğa Bağlum arası çevre yolunda EDS hız koridoru tabelaları var teşekkür ederim. artık öğrendim radarları Tansu Kalafatoğlu yazdı: 5 litreden 10’a çıktın hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. bundaki tam otomatik şanzıman sanırım ect denen klasik tam otomatik 6 ileri şanzıman?? hiç sorma , aynı fiyata yarı yarıya azaldı yaptığım km tork konvertörlü 6 ileri , 2.8 prado'da kullandığı şanzıman. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Serdar Göktaş yazdı: Kayınperder de 2016 modeli mevcut idi. Yakıtina dayanamayıp sattı. Yakıt hariç zaten çok güzel araç. Sizde ki en dolusu hele o tadından yenmez. Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin amin çok teşekkür ederim. evet aracın en büyük iki dezavantajı yakıt ve mtv . bakalım kaç km dayanabileceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 (düzenlendi) Hayırlı olsun Murat Bey. Çok yakışıklı bir araç. Dediğiniz gibi Ş.İçi kullanımda çok pratik olmasa da gerçekten güzle seçim olmuş. Yakıt bana da afaki gelmedi açıkçası. Bu cüsse ve bu motora göre çok iyi bence. 1.5T - 1.6 T motorların çoğu şehir içinde 10 lt civarında gezerken, 2.4 motor ve sanırım 2.5 tona yakın bir araç için bence gayet makul bir değer. Kazasız günlerde sağlık ve huzurla binin inşallah... 13 Temmuz 2022 tarihinde Cem Dilmen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Kazasız, belasız ve de cezasız güle güle kullanın. Hayırlı uğurlu olsun. 🧿 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Yanlış coğrafyada yaşıyoruz bu yakıtla maalesef. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 hayırlı olsun , çok beğendiğim bir model. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 13 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2022 Cem Dilmen yazdı: Hayırlı olsun Murat Bey. Çok yakışıklı bir araç. Dediğiniz gibi Ş.İçi kullanımda çok pratik olmasa da gerçekten güzle seçim olmuş. Yakıt bana da afaki gelmedi açıkçası. Bu cüsse ve bu motora göre çok iyi bence. 1.5T - 1.6 T motorların çoğu şehir içinde 10 lt civarında gezerken, 2.4 motor ve sanırım 2.5 tona yakın bir araç için bence gayet makul bir değer. Kazasız günlerde sağlık ve huzurla binin inşallah... Teşekkür ederim. yakıt konusunda Tek tesellim , 1.6 benzinliye binen arkadaşım H.Cenk Bayrakçı yazdı: Kazasız, belasız ve de cezasız güle güle kullanın. Hayırlı uğurlu olsun. 🧿 teşekkür ederim Sani Gerşon yazdı: Yanlış coğrafyada yaşıyoruz bu yakıtla maalesef. Güle güle kullanın. Teşekkür ederim. Maalesef yakıt fiyatları tüm heveslerimizi kırıyor. Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın inşallah. teşekkür ederim. Fatih Evcin yazdı: hayırlı olsun , çok beğendiğim bir model. Güle güle kullanın. teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Hayırlı olsun Murat, güle güle kullan, çok şık maşallah. 750 kg kasasında götüreceği kapasite mi? 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 13 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2022 Evren Erakçora yazdı: Çekme kapasitesi çok iyiymiş. Frensiz 1.5 ton frenli 3. ton. ayrıca römork savrulma engelleyici var. kullanacağımdan değil ama güzel özellik Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun Murat, güle güle kullan, çok şık maşallah. 750 kg kasasında götüreceği kapasite mi? Teşekkür ederim Köksal abi. evet kasasında götüreceği tonajı 750 Kg . ticari amaçlı kullanılırsa kantar toplam basar ağırlık sınırı 3250 kg. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 3 ton atar bizim esnaf buna Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Fatih Keskin yazdı: 3 ton atar bizim esnaf buna Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın O yüzden sordum biraz da, kangooya 15-16 çuval fındık atan adamım ben 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 13 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2022 Fatih Keskin yazdı: 3 ton atar bizim esnaf buna Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın teşekkür ederim. Köksal Yılmaz yazdı: O yüzden sordum biraz da, kangooya 15-16 çuval fındık atan adamım ben Ağustos ayında memleketteyim. bakalım kaç çuval fındık alacak 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Murat Azalma yazdı: teşekkür ederim. Ağustos ayında memleketteyim. bakalım kaç çuval fındık alacak Hemşerim memleket nire? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Gülerek kullanın 🧿 Köksal Yılmaz yazdı: Hemşerim memleket nire? Fare cıkmazdan belli olmuyormu 😄 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Alpay Sumer yazdı: Gülerek kullanın 🧿 Fare cıkmazdan belli olmuyormu 😄 Plaka 5252 Ordu, şimdi farkettim. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Plaka 5252 Ordu, şimdi farkettim. 👍 sen de gel.. Arada pasta cila isleri yaparuk 🤗 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts