İçeriğe Yönlendir

Çöp Şiş Kazzığı - Söke/AYDIN


Nihat Palolu

Recommended Posts

İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ora almanya, ben artık balıkçı koop larına takılıyorum, en güzeli ve hatta lokanradan daha güzel yapıyorlar, fiyatlar çay parası geldi ayvalığın yanında...

20 bin tl altında maaşı olan gelmesin kardeşim. Zaten yollar dar. Trafik kasıyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Ali Darbaz yazdı:

Sivas merkez Erenler'de. 

5 adet porsiyon Sivas köftesine tam 430 tl ödeyerek bir rekor kırdım :(

5 tanede ayran içmişsin onu demiyon ama 😁

Fiyat normal, porsiyon da kaç köfte var en az 8 olması lazım. 1 kilo kıyma ne kadar 😉

Ha bu arada tam karşısında kirli varken orayı tercih etmek pek olmamış.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Selçuk Bakış yazdı:

5 tanede ayran içmişsin onu demiyon ama 😁

Fiyat normal, porsiyon da kaç köfte var en az 8 olması lazım. 1 kilo kıyma ne kadar 😉

Ha bu arada tam karşısında kirli varken orayı tercih etmek pek olmamış.


babamın işi. Erenler deyip duru.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Ali Darbaz yazdı:


babamın işi. Erenler deyip duru.

Vardır o zaman bir bildiği, hiç daha orada yedim yada yiyelim diyeni duymamıştım. Ama fiyat normal.

Yorum bağlantısı
Celal Aydın

1 porsiyon Kebap 50₺ memleketimde.

Salatalar ve mezeler ikram

İçecekle beraber 55₺ ortalama.

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Celal Aydın yazdı:

1 porsiyon Kebap 50₺ memleketimde.

Salatalar ve mezeler ikram

İçecekle beraber 55₺ ortalama.

Ne eti ile yapıyorlar? Bizim muhitte ucuz diye bilinen kebapçıda 70 lira. Üstelik porsiyon da azaldı. 2 kişiye geçen 4 porsiyon aldım doyurmadı :)

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Çöp şişi meşhur olan Aydın Ortaklar'da bir hafta önce 4 porsiyon çöp şiş ve bir şişe açık ayran için 400Lira ödedim.

Doyduk mu? Hayır. Çok eskiden porsiyon başına 25-28 şiş gelirdi. Geçen yıllarda 18-20 şişe düştü. Şimdi ise 15 şiş geliyor. Şişteki etlerin büyüklüğü ise kuşbaşı değil, kuş gagası olmuş.

Ben 4-5 yıldır gitmiyordum. Bundan sonrada 4-5 yıl daha gitmem herhalde. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Erdem Doğan yazdı:

Ne eti ile yapıyorlar? Bizim muhitte ucuz diye bilinen kebapçıda 70 lira. Üstelik porsiyon da azaldı. 2 kişiye geçen 4 porsiyon aldım doyurmadı :)

Buranın insanı etsiz yaşayamaz, neredeyse her yemekte et olur.

Kuşbaşı koyun eti ile yapılır, kıyma kebabına keçi eti karıştıran illa ki vardır, farkedilmez. (Keçi eti ucuz bir et mi, değil, tadı kötü de değil, ben severim mesela.)

Dana eti tanınan, sayılan, sevilen hiçbir kebapçıda kebap olarak karşımıza gelmez, gelemez, tadına baktığım an anlarım dana etini, birçok kişi de anlar, bilir.

Tava, fırın yemeklerinde dana eti olur genellikle.

Küçük yerde yaşadığımızdan bu böyle.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...