Cihat Küçükay 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Manavgattan dönerken "Dedenin Yeri"nden kiraz, papaz erik ve muz aldık. Dedem sağolsun, bütün ürünleri çok güzeldi. Keşke daha fazla alsaymışım... 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Ordu'da Aybastı yaylasında kuzu pirzola söyledik çok övdüler tadalım dedik adamlar içine böbrek koymuşlar. Şikayet ettik hiç oralı olmadılar. Eğer giderseniz kuzu pirzola parasına sakatat yiyebilirsiniz baştan istemediğinizi söyleyin 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Yunanistandayim, her akşam dışarda yemek yiyoruz... Şuana kadar en fazla ödediğim hesap 42 euro... Ayıptır söylemesi bu ücretin içerisinde Kalamar, ahtapot, köfte, hamsi tava, kabak kızartma, patates kızartma, midye, portakal suyu, 2 bira, 35 lik uzo aklıma gelmeyen 1 kac bi sey daha var... Sonra Türkiyede aynı şeyleri yediğimi varsaydım, kendimce bir hesap yaptım ve aşa yukarı 2 bin TL gibi bir rakama denk geldiğini gördüm... Sonra bir daha düşündüm kendi vatandaşına bu hesabı çıkartanlar Turiste ne yapmaz... 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Erkut Uysal yazdı: Yunanistandayim, her akşam dışarda yemek yiyoruz... Şuana kadar en fazla ödediğim hesap 42 euro... Ayıptır söylemesi bu ücretin içerisinde Kalamar, ahtapot, köfte, hamsi tava, kabak kızartma, patates kızartma, midye, portakal suyu, 2 bira, 35 lik uzo aklıma gelmeyen 1 kac bi sey daha var... Sonra Türkiyede aynı şeyleri yediğimi varsaydım, kendimce bir hesap yaptım ve aşa yukarı 2 bin TL gibi bir rakama denk geldiğini gördüm... Sonra bir daha düşündüm kendi vatandaşına bu hesabı çıkartanlar Turiste ne yapmaz... euro değerli bir para. Masadaki o ürünleri kolay alır. Yunanistan ekonomik krizinin sebebi zaten euro değerinde katma değer üretim yapamamasından kaynaklanıyordu. Arkasında koca ab ve amerika var. Ne kadar batarsa batsın ayakta kalıyor işte. Tabi bu bizim ekonomiyi açıklamıyor o ayrı. Onlar g8, biz g20’den bile çıktık. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Mert Gülkokan yazdı: Evren Erakçora yazdı: 16 lira mı iskender? Evet 130 TL kıyma Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Kırkağaç akhisar üzeri kavun da almaz olduk bu tokatçı zihniyet nedeniyle Balıkesir ivrindi tarafında hala alabiliyoruz yoldan. Hem uygun fiyatlı hem süperler. Bir iki tane de onlar hediye ediyor. Köy insanı gönlü zengin. 3 milyon tl lik landla yanaşıp pazarlık yapan var birde. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 İlkay Başaran yazdı: .. 3 milyon tl lik landla yanaşıp pazarlık yapan var birde. Zaten onlar o landı öyle alıyorlar. Biz yapamıyoruz öyle işte. Allahtan land sahibiyim... 2 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Zaten onlar o landı öyle alıyorlar. Biz yapamıyoruz öyle işte. Allahtan land sahibiyim... Hocam illa öyle almamıştır tabi de 5 tl indirim koparmaya çalışmak ne bileyim o elleri kurumuş toprağa dönmüş adamdan utanmıyorsan o landdan ya da neyse ondan utan bari. Ben bu arabaya binip 5 tl nin arkasında koşmamam lazım demesi lazım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 İlkay Başaran yazdı: Hocam illa öyle almamıştır tabi de 5 tl indirim koparmaya çalışmak ne bileyim o elleri kurumuş toprağa dönmüş adamdan utanmıyorsan o landdan ya da neyse ondan utan bari. Ben bu arabaya binip 5 tl nin arkasında koşmamam lazım demesi lazım. öyle alıyorlar.. yanlış anlama olmasın. Sineğin yağını çıkara çıkara açıkgözlük yapa yapa herkesi tepeliyorlar onlar. Elbette 5 lira biriktirerek demek istemedim. Sen ben 3-5 hesabı yapmazken mesela onlar herşeyde sıkı pazarlık yapar. kanlarında var. Kenardan emniyet şeridinden giderler basarlar geçerler yol vermezler.. tüm hayatları aynı paralelde. onu demek istedim. 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Kırkağaç akhisar üzeri kavun da almaz olduk bu tokatçı zihniyet nedeniyleKavun seven biri olarak iki kavuna 120 TL . ödedim (sarı olan) birisini yedik tadı çok güzel di 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Temmuz 2022 Paylaş 15 Temmuz 2022 Siz birde hiç ses etmeden oturup Cunda da balık yiyin, kart limitiniz sağlam olsun yalnız [emoji16] Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Temmuz 2022 Paylaş 15 Temmuz 2022 İlkay Başaran yazdı: 2 snicker ve yarım litre devam sütü ile 500 km yol giderim. 40 tl Kilometrede 8 kuruş yani, çok iyi rakam. 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Temmuz 2022 Paylaş 15 Temmuz 2022 Google "Zafer Algöz Öztürk Serengil, Fransız Mutfağı Anısı" Search... Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Temmuz 2022 Paylaş 15 Temmuz 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Siz birde hiç ses etmeden oturup Cunda da balık yiyin, kart limitiniz sağlam olsun yalnız 10 sene evvel falan yemiştik , alkol almayınca çok kazık değildi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Temmuz 2022 Paylaş 15 Temmuz 2022 Evren Erakçora yazdı: 10 sene evvel falan yemiştik , alkol almayınca çok kazık değildi. Alım gücümüz 10 kat iyiydi o zamanlarda. Vay be.. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 15 Temmuz 2022 Paylaş 15 Temmuz 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Siz birde hiç ses etmeden oturup Cunda da balık yiyin, kart limitiniz sağlam olsun yalnız Birkac gün önce Ayvalık’ta popüler bir balıkçıya gittim. Daha önce de gittigim ve bildigim bir yerdi. 700 gr deniz levrek, karides, kalamar, atom, salata ve 2 duble fermante üzüm suyuna 900 lira ödedim. Beklediğimden uygundu. En azından balık ucuzdu. Bedava nerdeyse. 245 lira yazmislar. Almanya’da markette daha pahalı o balık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Temmuz 2022 Paylaş 15 Temmuz 2022 prensibim: menüyü görmeden sipariş vermem. bence o işletmeyi bir yerlere şikayet edin diyeceğim ama kimi kime neyi nereye onu bilmiyorum Mehmet Göktürk yazdı: Mola gibi durumlarda gözleme tost vb en uygunudur. Yahut bilinen iskender köfteci yusuf vb. kamyonlar nerede çok ise tercihim orası 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Temmuz 2022 Paylaş 16 Temmuz 2022 Çağlar Bayur yazdı: prensibim: menüyü görmeden sipariş vermem. bence o işletmeyi bir yerlere şikayet edin diyeceğim ama kimi kime neyi nereye onu bilmiyorum kamyonlar nerede çok ise tercihim orası Bazen çok dandik yerlerde duruyorlar abi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Temmuz 2022 Paylaş 16 Temmuz 2022 Google "Zafer Algöz Öztürk Serengil, Fransız Mutfağı Anısı" Search... [emoji3]Hasirtti ......[emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 16 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2022 Çağlar Bayur yazdı: prensibim: menüyü görmeden sipariş vermem. bence o işletmeyi bir yerlere şikayet edin diyeceğim ama kimi kime neyi nereye onu bilmiyorum kamyonlar nerede çok ise tercihim orası Şikayete gelecek cevap; işletmenin yapılan denetiminde ‘’ işyeri açma ve çalışma ruhsatı olduğu ve açılış kapanış saatlerine riayet ettiği tespit edildi’’. Adım gibi eminim ki bu cevap gelecek. Sinirlerimin bozulmasını istemediğim için şikayet etmiyorum. Normalde benim zabıtayı aramam ve zabıtanın da hemen gelmesi gerekir. Gelmeyeceğini bildiğim için aramadım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Erdem Doğan yazdı: Birkac gün önce Ayvalık’ta popüler bir balıkçıya gittim. Daha önce de gittigim ve bildigim bir yerdi. 700 gr deniz levrek, karides, kalamar, atom, salata ve 2 duble fermante üzüm suyuna 900 lira ödedim. Beklediğimden uygundu. En azından balık ucuzdu. Bedava nerdeyse. 245 lira yazmislar. Almanya’da markette daha pahalı o balık. ora almanya, ben artık balıkçı koop larına takılıyorum, en güzeli ve hatta lokanradan daha güzel yapıyorlar, fiyatlar çay parası geldi ayvalığın yanında... Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Geçenlerde bir işletmecinin röportajını dinledim. Adam diyor ki "Herşey 4-5 kat daha pahalı oldu ama yine de boş yerim yok. Ben fiyatları 15 kat pahalı yapsam yine gelecekler. Çünkü gelenler tatil yapmak için değil bu kadar pahalı bir tatili yapabildiklerini çevresine göstermek için geliyor." Durum gerçekten böyle ise Allah daha beter etsin ne diyim... 😡 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Sivas merkez Erenler'de. 5 adet porsiyon Sivas köftesine tam 430 tl ödeyerek bir rekor kırdım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Mert Gülkokan yazdı: Yemek için marmarisin giriişinde hacının yeri var fiyatlar her zaman çok komiktir ve kredi kartı geçmez işin içine faiz girdiği için Yemeklerde lezzetli ve kalitelidir Güncel mi bu fiyatlar. ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts