Aytac Sakal 9 Temmuz 2022 Paylaş 9 Temmuz 2022 (düzenlendi) Herkese İyi Bayramlar Kazasız Belasız Sağlıkla huzurlu bir Bayram geçirmeniz Dilekleriyle... Arife günü malesef talihsiz bir kaza yaşadık.Dur Kalk sıkışık Trafikte ilerlerken önümdeki araba durunca bende durdum arka Aynayı keserken bir aracın duramayacak kadar hızlı geldiğini gördüm ayağımı frenden çekemedim önümde başka bir araç vardı ve yapacağım bir şey yoktu sol arkadan gelip bana vurdu.Sinirle arabadan fırladım ama adamı görünce durakladım iyi ki tepki göstermemişim zira kendisi 60 yaşlarında Kanser Tedavisi gören bir Bey.Kendisinde değildi onu sakinleştirmem gerekti üstelik 1 saat önce başka bir kaza daha yapmış çekici çağırması için ikna ettim.Benim bagajın sol alt köşesinde sol çamurlukta hasar oluştu Tampondada ufak çaplı bir hasar vardı tırnakları çekip oturttum.Bu arabaya daha 1 yıl dolmadan komşu gelip sürttü birileri gelip dokundu şimdide bu kaza.Arabada kardeşim ve 2 yeğenim vardı önemli olan onlara bir şey olmaması gerisi zaten hallolur. Kaza tespit tutanağı doldurduk eklediğim resimlerde görebilirsiniz kendisi gelip önümde duran arabaya arkadan çarptım diye yazdırdı ve imzaladı.Bagajda önceden boyasız göçük düzeltme vardı sanırım bu hasar ile artık kurtarmaz Çamurluğada yapacak çok bir şey yok rötuş ister. Benim asıl aklıma takılan kusur oranı sizce ne gelir Kasko Hasarsızlık indirimine olumsuz etkisi olurmu tüm yorumlara açığım. 9 Temmuz 2022 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Başlık cümle hatası 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 9 Temmuz 2022 Paylaş 9 Temmuz 2022 Herkese İyi Bayramlar Kazasız Belasız Sağlıkla huzurlu bir Bayram geçirmeniz Dilekleriyle... Arife günü malesef talihsiz bir kaza yaşadık.Dur Kalk sıkışık Trafikte ilerlerken önümdeki araba durunca bende durdum arka Aynayı keserken bir aracın duramayacak kadar hızlı geldiğini gördüm ayağımı frenden çekemedim önümde başka bir araç vardı ve yapacağım bir şey yoktu sol arkadan gelip bana vurdu.Sinirle arabadan fırladım ama adamı görünce durakladım iyi ki tepki göstermemişim zira kendisi 60 yaşlarında Kanser Tedavisi gören bir Bey.Kendisinde değildi onu sakinleştirmem gerekti üstelik 1 saat önce başka bir kaza daha yapmış çekici çağırması için ikna ettim.Benim bagajın sol alt köşesinde sol çamurlukta hasar oluştu Tampondada ufak çaplı bir hasar vardı tırnakları çekip oturttum.Bu arabaya daha 1 yıl dolmadan komşu gelip sürttü birileri gelip dokundu şimdide bu kaza.Arabada kardeşim ve 2 yeğenim vardı önemli olan onlara bir şey olmaması gerisi zaten hallolur. Kaza tespit tutanağı doldurduk eklediğim resimlerde görebilirsiniz kendisi gelip önümde duran arabaya arkadan çarptım diye yazdırdı ve imzaladı.Bagajda önceden boyasız göçük düzeltme vardı sanırım bu hasar ile artık kurtarmaz Çamurluğada yapacak çok bir şey yok rötuş ister. Benim asıl aklıma takılan kusur oranı sizce ne gelir Kasko Hasarsızlık indirimine olumsuz etkisi olurmu tüm yorumlara açığım. Gecmis olsun 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 9 Temmuz 2022 Paylaş 9 Temmuz 2022 Arkadan çarpan % 100 kusurludur . Kasko bozulmasın derseniz. karşı tarafın trafik sigortasından yaptırabilirsiniz. Kendiniz Uğraşırsınız. zaten kasko da karşı tarafın trafik sigortasına rücu eder ama rüculu kazalarda hasarsızlık bozulur mu ? emmi cevap verir. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2022 Levent Güzelkalp yazdı: Gecmis olsun Tansu Kalafatoğlu yazdı: Geçmiş olsun Mustafa Arıkan yazdı: Geçmiş olsun Teşekkür Ederim. Haşmet Güngör yazdı: Arkadan çarpan % 100 kusurludur . Kasko bozulmasın derseniz. karşı tarafın trafik sigortasından yaptırabilirsiniz. Kendiniz Uğraşırsınız. zaten kasko da karşı tarafın trafik sigortasına rücu eder ama rüculu kazalarda hasarsızlık bozulur mu ? emmi cevap verir. Benim Kusur oranım 0 gelirse Kasko Hasarsızlığa yinede olumsuz etki edermi mantık olarak etmemesi lazım doğrusu nedir acaba Benim hiç kaza kaydım olmadı bu ilk olacak ve burda hatam yok diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Temmuz 2022 Paylaş 9 Temmuz 2022 Geçmiş olsun. Hata olmayınca hasarsızlık bozulmuyor diye biliyorum bende. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Temmuz 2022 Paylaş 9 Temmuz 2022 Haşmet Güngör yazdı: Arkadan çarpan % 100 kusurludur . Kasko bozulmasın derseniz. karşı tarafın trafik sigortasından yaptırabilirsiniz. Kendiniz Uğraşırsınız. zaten kasko da karşı tarafın trafik sigortasına rücu eder ama rüculu kazalarda hasarsızlık bozulur mu ? emmi cevap verir. %100 rüculu kazalarda bozulmaz abi. Parça lazım değilse karşının trafiğinden yapılabilir bu hasar. Geçmiş olsun Aytaç. Karşının trafiği hangi şirket ? Aytac Sakal yazdı: Teşekkür Ederim. Benim Kusur oranım 0 gelirse Kasko Hasarsızlığa yinede olumsuz etki edermi mantık olarak etmemesi lazım doğrusu nedir acaba Benim hiç kaza kaydım olmadı bu ilk olacak ve burda hatam yok diye düşünüyorum. Hasarsızlığınız etkilenmez. Parça lazımsa, ikame araç lazımsa kaskodan dosya açtır. 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: %100 rüculu kazalarda bozulmaz abi. Parça lazım değilse karşının trafiğinden yapılabilir bu hasar. Geçmiş olsun Aytaç. Karşının trafiği hangi şirket ? Teşekkür Ederim Mehmet Bey Trafik sigortası AXA , Araba eşi üzerine Kaskosu Groupama Genişletilmiş Kasko. Sizce kusur oranı ne olur. Ahmet İhsan Akşen yazdı: Geçmiş olsun. Hata olmayınca hasarsızlık bozulmuyor diye biliyorum bende. Teşekkür Ederim Ahmet Bey Yorum bağlantısı
Çözüm Mehmet Ozyurek 9 Temmuz 2022 Çözüm Paylaş 9 Temmuz 2022 Haşmet abinin sözü üstüne söz olmaz Kroki net, ifadeler net. Sıkıntı yok. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Haşmet abinin sözü üstüne söz olmaz Kroki net, ifadeler net. Sıkıntı yok. Anladım , içim rahatladı Vebalde almak istemem. Yorumunuz için çok Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Temmuz 2022 Paylaş 9 Temmuz 2022 (düzenlendi) Aytaç bey çok geçmiş olsun hem size hem de arkadan çarpan kişiye. 9 Temmuz 2022 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2022 (düzenlendi) Mehmet Yeter yazdı: Ayraç bey çok geçmiş olsun hem size hem de arkadan çarpan kişiye. Çok Teşekkür Ederim Mehmet Bey. 9 Temmuz 2022 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Temmuz 2022 Paylaş 9 Temmuz 2022 Allah beterinden esirgesin abi. Ufak çaplı bişey bayramda arabasız kalmamışsın ve canınızda birşey yok çok şükür. Geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2022 (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Allah beterinden esirgesin abi. Ufak çaplı bişey bayramda arabasız kalmamışsın ve canınızda birşey yok çok şükür. Geçmiş olsun Teşekkür Ederim Oğuzkan ta Orduya gidip geldim 2200 Km yaptım çok Şükür bir şey olmadı eve geldik sabah kalktık daha arabayı temizleyemeden olan bu. Neyse Sağlık Olsun Diyelim. 9 Temmuz 2022 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2022 Paylaş 9 Temmuz 2022 Çok geçmiş olsun. Sıkmayın canınızı. Ben arabayı aldığım hafta otoparkta hemde darbe yedim 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2022 Sani Gerşon yazdı: Çok geçmiş olsun. Sıkmayın canınızı. Ben arabayı aldığım hafta otoparkta hemde darbe yedim Teşekkür Ederim Sani Bey 🙂 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Temmuz 2022 Paylaş 9 Temmuz 2022 Tekrar geçmiş olsun, gerekenler yazılmış. Eklemek istediğim bazı araçlar nazara vs çok geliyor. Gördüğüm kadarıyla sizin araçta biraz nazar çekiyor. Bizim pert olan 500de böyleydi çarpışan arabaya dönmüştü, kaderi 500 gibi olmaz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2022 Selçuk Bakış yazdı: Tekrar geçmiş olsun, gerekenler yazılmış. Eklemek istediğim bazı araçlar nazara vs çok geliyor. Gördüğüm kadarıyla sizin araçta biraz nazar çekiyor. Bizim pert olan 500de böyleydi çarpışan arabaya dönmüştü, kaderi 500 gibi olmaz inşallah. Aynı fikirdeyim Nazar olduğunu düşünüyorum Viteste nazarlık tespih var ama 🙂 devamlı bir şey oluyor.500 hatırladığım kadarı ile Fırtınada üzerine bir şeyler düşmüştü sizede tekrar Geçmiş Olsun. Cümleten Kazasız Belasız Cezasız diyelim Sağlık Olsun. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Temmuz 2022 Paylaş 9 Temmuz 2022 Aytac Sakal yazdı: Aynı fikirdeyim Nazar olduğunu düşünüyorum Viteste nazarlık tespih var ama 🙂 devamlı bir şey oluyor.500 hatırladığım kadarı ile Fırtınada üzerine bir şeyler düşmüştü sizede tekrar Geçmiş Olsun. Cümleten Kazasız Belasız Cezasız diyelim Sağlık Olsun. Aynen 4 kaza ve çatı uçması oldu, sayısız çekici vs 😁 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 Temmuz 2022 Paylaş 9 Temmuz 2022 Geçmiş olsun Geçen sene benim Mondeo ya böyle vurmuşlardı kusurun tamamı karşıya verilmişti. Bu sene kasko çok arttı ama hasarsızlığımızdan değil fiyatlardan. 1 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2022 (düzenlendi) Fatih Keskin yazdı: Geçmiş olsun Geçen sene benim Mondeo ya böyle vurmuşlardı kusurun tamamı karşıya verilmişti. Bu sene kasko çok arttı ama hasarsızlığımızdan değil fiyatlardan. Teşekkür Ederim , Sizede Geçmiş Olsun. Benimkisi biraz Psikolojik bu güne kadar Motosiklet Araba Kaskoya hiç dokunmadım dokunmakta istemem. Artık Malesef bu fiyatlara alışacağız gibi görünüyor İnsanlar Maddi anlamda çok zorlanıyor Çevremden Arkadaşlarımdan Kaskoyu bırakanlar görüyorum aslında Kasko artık çok daha şart bana çarpan Araç 2022 Captur fiyatı 600 bin üzerinde Allah Korusun ya tersi olsa ben ona çarpsaydım Kaskom olmasa daha büyük hasar alsa araba Pert olsa nasıl ödeyeceğiz ? Kasko artık çok daha önemli hatta şart. 9 Temmuz 2022 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 Temmuz 2022 Paylaş 9 Temmuz 2022 Geçen parça fiyatlarına baktım 2006 Mondeo nun far I 10 bin TL dediğiniz gibi artık kasko yaptırmadan hiç binilmez düşünsenize 2022 bi range vurdunuz ayıkla pirincin taşını 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2022 Hüseyin Maviş yazdı: Geçmiş olsun. Teşekkür Ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts