Atakan Sarıyar 6 Temmuz 2022 Paylaş 6 Temmuz 2022 Herkese iyi forumlar, ilk arabamı iki ay önce almıştım ve bu hafta beyaz duman probleminden dolayı sanayiye gittim. Enjektörden problem olduğunu söylediler. Bende pompacıya gidip yaptırılması gerektiğini söyledim. 4 adet ford fiesta 2005 dizel aracım için 7.500₺ enjektör meme ucu değişimi yapıldı. İnternetten baktığımda enjektörün seti 9.750₺ olduğunu gördüm sizce dolandırıldım mı? Eğer dolandırıldıysam ne yapmam gerekiyor. Yorum bağlantısı
Atakan Sarıyar 6 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2022 Konumu farklı bir yere taşımam gerekiyor sanırım ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum, moderatör arkadaşlar yardımcı olabilir mi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Temmuz 2022 Paylaş 6 Temmuz 2022 Atakan Sarıyar yazdı: Konumu farklı bir yere taşımam gerekiyor sanırım ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum, moderatör arkadaşlar yardımcı olabilir mi Konunuz uygun yere taşınmıştır Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 6 Temmuz 2022 Paylaş 6 Temmuz 2022 Orjinal enjektör seti fiyatına oranlarsak fazla olmuş. Ben olsam hiç bulaşmazdım ama olan olmuş artık tabi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Temmuz 2022 Paylaş 6 Temmuz 2022 Enjektörlerin değişmediğine emin misiniz? İnanılmaz bi para alınmış. Yorum bağlantısı
Atakan Sarıyar 6 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2022 Sani Gerşon yazdı: Enjektörlerin değişmediğine emin misiniz? İnanılmaz bi para alınmış. Bildiğim kadarıyla sadece enjektör meme uçları değişmiş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz 2022 Paylaş 6 Temmuz 2022 Benzer sorunu gruplarda falan da okuyorum. Onarıma, yeninin %75 i kadar para alıyorlar. İçi komple değiştiyse yeniden farkı olmaz ama sadece meme değişti ise masraf çok olmuş. Yapacak bir şey yok. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Temmuz 2022 Paylaş 6 Temmuz 2022 Meme ucu ise sadece masrafı çok yüksek. Revizyon anlaşılabilir belki. Yorum bağlantısı
Recommended Posts