Özgür ÇETİNKAYA 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Merhaba, 2008 Ford fiestam var uzun far nasıl açılıyor bulamadım Sol taraftaki kısaları açma düğmesi var onu kendimize çekince ne oluyor bu konuda yardımcı olur musunuz? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Uzun far düğmeden açılmaz. Kısa farlar açıkken sinyal kolunu kendinize çekince yanar. Yanık iken tekrar çektiğinizde söner. 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 (düzenlendi) Soldaki düğmeyi çekerseniz sis farı yanar eğer oradan yanıyorsa.Uzunlar için sinyal kolu kullanılır. 5 Temmuz 2022 tarihinde Çağatay Kılınç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Ümit Türk 5 Temmuz 2022 Çözüm Paylaş 5 Temmuz 2022 özgür çetinkaya yazdı: Sol taraftaki kısaları açma düğmesi var onu kendimize çekince ne oluyor bu uygulamada arka sis yanar. uzunlar için sinyal kolunu kendine çektiğinizde gösterge mavi ışık yanar o zaman uzunları açmış olursun. uzun çekip bırakırsanız devamlı yanar. aynı uygulama tekrar yapılınca kapanmış olur. seri yaparsanız selektör atmış oluyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Sinyal kolunda 2 kademe var, kendinize az çekince selektör çok çekince uzun yanar. Çok çektiğinizde sinyal verir gibi bir tık sesi duyarsınız. Bu işlemler esnasında farınızın açık olması lazım. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Temmuz 2022 Paylaş 6 Temmuz 2022 Selçuk Bakış yazdı: Sinyal kolunda 2 kademe var, kendinize az çekince selektör çok çekince uzun yanar. Çok çektiğinizde sinyal verir gibi bir tık sesi duyarsınız. Bu işlemler esnasında farınızın açık olması lazım. İlla bir yanlış bulacağım değil mi Selçuk ? Selektör için farların açık olmasına gerek yoktur.. 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Temmuz 2022 Paylaş 6 Temmuz 2022 Serkan Toker yazdı: İlla bir yanlış bulacağım değil mi Selçuk ? Selektör için farların açık olmasına gerek yoktur.. Canın sağolsun Abim ne demek Onu da yazacaktım aslında ama mesaj zaten çok uzadı anlaşılmıştır diye kısa kestim 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts