Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 İnce işler tam benlik Eline sağlım Mustafa 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Eylül 2022 Paylaş 7 Eylül 2022 Çok güzel yapmışsınız, elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 16 Eylül 2022 Yazar Paylaş 16 Eylül 2022 Akıllı ev sistemleri için kafamda aslında başka bir sistem mevcut. Ancak Sonoff ürünlerinin kullanışlılığı ve kalitesi şimdilik cazip geldi. Disbritöründe bu ay indirim de olunca bir kaç parça aldım. 1- Köprü: 32 adet cihazı Zegbee protokolü ile haberleştiriyor. 2- Sıcaklık ve nem sensörü: Zegbee üzerinden çalışıyor ve pilli. Bir tane iç bir tane dış için aldım. 3- R3 Mini Anahtar: İster priz ister anahtarları akıllandırıyor. Derin anahtar kasalarına rahatlıkla sığıyor. 4- Hareket sensörü: Zegbee destekli ve pilli. Algılaması çok iyi. 5- Akıllı buton: Herhangi bir yere konabiliyor. Tek tık, çift tık ve uzun basma şeklinde 3 farklı şekilde eylem atanabiliyor. Denemek için aldım, henüz kullanacak bir yer bulamadım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 Bakalım nerede kullanacaksın. ben de merak ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 bulutlu havada şarj edebilen solar panel arıyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 16 Eylül 2022 Yazar Paylaş 16 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Bakalım nerede kullanacaksın. ben de merak ediyorum Sistemi kurdum zaten abi. Sadece wifi buton almıştım onu nerede kullanırım bilemedim 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Geçen hafta dolaplar için ölçülerini aldık. Ev yaza teslim olacak. Mutfak dolabı için eşimle kafamızda bazı modeller vardı. Değişecek yerler olacak mutlaka. Şimdilik taslak olarak bu şekilde bir dolap yapacağız. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 evye tekli mi? dolap için fırınlarda ısı problem olmaz mı?bulaşık makinesi nerede olacak, kapak ölçüleri standart kesim mi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: evye tekli mi? dolap için fırınlarda ısı problem olmaz mı?bulaşık makinesi nerede olacak, kapak ölçüleri standart kesim mi Evye olarak Franke tek göz tercih edeceğiz. Fırınlar ankastre. Montaj dökümanında arkada minimum 35mm genişliğinde bir havalandırma bırakılması istenilmiş. O kısımlara dikkat edeceğiz. Bulaşık makinesi evye ile ocak arasındaki kapaklı kısım. Tam ankastre bulaşık makinesi aldım bu sebeple. Son olarak kapakları özel ölçülere göre kendim yaptıracağım. Standart ölçü değiller. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Hepsini yaparsın da Mutfak dolabı nasıl olacak ya, nerede yapacaksın Ben yaparim 😅 Çağlar Bayur yazdı: bulutlu havada şarj edebilen solar panel arıyorum Half cut yeni seriler var. Tente altinda caprazdan aydinlik gorse sarja basliyor. Tecrube ile sabit 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Sami Demirpaz yazdı: Ben yaparim geçen sene 1 yıl gçemiş koca Bir yıl yani uzun zaman, zenginmişiz şimdi powerbank kafi , misafirliğie gidince de şarj ediyoruz tecrübe ile basit Sami Demirpaz yazdı: Half cut yeni seriler var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: böyle birşeyde ölçüleri mm tututmak büyük başarı ben hazırını kuruyorum çekmece yamuk duruyor Yok yok.. sen de iyisin. gördük.. Ama kurulumda ben de aştım kendimi. Evdeki tüm eşyayı demonte alıp kendim kurdum. En mükemmeli ikea Sonra adore Bir de amazonda satılanlar var o konuya hiç girmeyelim Sami Demirpaz yazdı: Ben yaparim 😅 Sen çocuk odasına 1+1 ev sığdırırsın ya.. yaparsın sen.. 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yok yok.. sen de iyisin. gördük.. Ama kurulumda ben de aştım kendimi. Evdeki tüm eşyayı demonte alıp kendim kurdum. En mükemmeli ikea Sonra adore Bir de amazonda satılanlar var o konuya hiç girmeyelim Bizim is merkezinde 2 mobilyaci, ikea dan gelen komidini kuramadi 😅😅 20 yildir mobilyacilar 🥶 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Sami Demirpaz yazdı: 2 mobilyaci, ikea dan gelen komidini kuramadi stopaj nasıl ödenecek haklılar ikealar kronik hep Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Sen çocuk odasına 1+1 ev sığdırırsın ya.. yaparsın sen.. 4 mt karavana 4 kisilik alan yaratiyoruz 😃 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Sami Demirpaz yazdı: 4 mt karavana 4 kisilik alan yaratiyoruz 😃 tv kanalında izledik başarılı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Sami Demirpaz yazdı: Bizim is merkezinde 2 mobilyaci, ikea dan gelen komidini kuramadi 😅😅 20 yildir mobilyacilar 🥶 İkeyı kuramamak da nasıl bir şey merak ettim Ben Vivenssin komidinleri gardrobunu sıfır hata ile kurdum.. Ki doğru dürüst kurulum kılavuzu bile yok. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mustafa Arıkan yazdı: Bulaşık makinesi evye ile ocak arasındaki kapaklı kısım. Tam ankastre bulaşık makinesi aldım bu sebeple. Son olarak kapakları özel ölçülere göre kendim yaptıracağım. Standart ölçü değiller. Hangi el kullanılıyorsa bulaşık makinası oraya konmalı derim. Yerleştirmek zor olur pratik olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Bir de ilave olarak lazer hizalayıcı ihtiyacı doğdu. Daha önce hiç kullanmamıştım. Başlangıç seviyesi aşağıdaki ürünü aldım. Bosch Quigo Plus https://www.hepsiburada.com/bosch--quigo-plus-p-HRBOSCH0603663600?magaza=Hausport&url_src=ios-product-detail Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mutfağı kendin mi yapacaksın Mustafa. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 (düzenlendi) Metin Baloğlu yazdı: Hangi el kullanılıyorsa bulaşık makinası oraya konmalı derim. Yerleştirmek zor olur pratik olmaz. Evyenin sağına alabiliriz. Yer müsait. Mehmet Ozyurek yazdı: Mutfağı kendin mi yapacaksın Mustafa. Evet abi. Giyinme odası, vestiyer, banyolara dolaplar vs vs. Listemiz uzun İlk etapta mutfak dolabını yapacağım. 24 Kasım 2023 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 7 Aralık 2023 Yazar Paylaş 7 Aralık 2023 Dolapta değişiklik yaptık. Çift katlı modeller hoşumuza gidiyordu. Üstte boş kalacak alanı da değerlendirdiği için kullanım olarak da mantıklı geldi. Bulaşık makinesini evyenin sağına aldık. En solda reflekte camlı ince uzun bir vitrin olacak. 2. çizim ise karşı tezgah. Köşede ufak bir kahve köşesi olacak. Buzdolabı yerini geniş yaptım. Yan yana buzdolabı ve aynı yükseklikte çekmeceli derin dondurucu koyacağız. İlk önce derin dondurucuyu kapaklı dolap içine almayı düşünmüştüm ancak hem soğutma problemi olabileceğinden hemde derinliğinden dolayı bundan vazgeçtik. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 yanar soğutucuların önü tepesi açık olmalı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts