Tansu Kalafatoğlu 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Erkut Uysal yazdı: Boşver hamsiyi çık gelde hayvan eti yiyelim... Dana yiyelim, kuzu keselim... Hayatım sıkıcı biraz aksiyon istiyorum diyosan oda olur... https://www.hurriyet.com.tr/gundem/silivride-silahli-kavga-4u-agir-9-yarali-42095305 Corsa kan kırmızısı mıydı? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Corsa kan kırmızısı mıydı? Kırmızıyı severler etsiz yemek yemezler romanlar boyledirler... diyim sen anla gerisini... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Nihat Palolu yazdı: Asgari ücretli çalışanlar zamlı maaşı bu ay mı alacaklar? İşçiler, önce çalışır sonra maaş alır.. Yani haziran sonu, temmuz başı maaş alıyorsa, bu haziranda çalıştığının karşılığıdır. Haziran fiyatları geçerlidir. Memurlar ise, çalışmadan alır, peşin alır. Temmuzda alacakları maaş zamlı olacak. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: İşçiler, önce çalışır sonra maaş alır.. Yani haziran sonu, temmuz başı maaş alıyorsa, bu haziranda çalıştığının karşılığıdır. Haziran fiyatları geçerlidir. Memurlar ise, çalışmadan alır, peşin alır. Temmuzda alacakları maaş zamlı olacak. Ben özel bankadayım, çalışıp ay sonu alıyorum, arkadaşım halkbankasında baştan peşin alıyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Ben özel bankadayım, çalışıp ay sonu alıyorum, arkadaşım halkbankasında baştan peşin alıyor. Emekli olmadan önce maaş alamayacak işte o arkadaşın Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Emekli olmadan önce maaş alamayacak işte o arkadaşın Tek derdi bu olur inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: İşçiler, önce çalışır sonra maaş alır.. Yani haziran sonu, temmuz başı maaş alıyorsa, bu haziranda çalıştığının karşılığıdır. Haziran fiyatları geçerlidir. Memurlar ise, çalışmadan alır, peşin alır. Temmuzda alacakları maaş zamlı olacak. Yaygın bilinen bir yanlıştan biridir. Memurlar peşin alır, almaz. Memurlar 16 günü peşin alır 14 günü çalışır alır. Sebebi de zamanında kaynak sıkıntısı çıkınca maaş ödemenin ötelenmesinden kaynaklanmıştır. Daha sonra da kanunla maaş ödeme günü 15 i belirlenmiştir. Ama Temmuz maaşı denildiğinde 1 Temmuz 31 Temmuz dönemi baz alınır. Sigorta ve sandık primleri dönem olarak telafüz edilir. Ha şimdi 14 günlük farkları soran olacak 14 günlük fark ise peşin ödenen kısımda önceki zamsız maaş katsayısından ödendiği içindir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Mert Yeldan yazdı: Yaygın bilinen bir yanlıştan biridir. Memurlar peşin alır, almaz. Memurlar 16 günü peşin alır 14 günü çalışır alır. Sebebi de zamanında kaynak sıkıntısı çıkınca maaş ödemenin ötelenmesinden kaynaklanmıştır. Daha sonra da kanunla maaş ödeme günü 15 i belirlenmiştir. Ama Temmuz maaşı denildiğinde 1 Temmuz 31 Temmuz dönemi baz alınır. Sigorta ve sandık primleri dönem olarak telafüz edilir. Ha şimdi 14 günlük farkları soran olacak 14 günlük fark ise peşin ödenen kısımda önceki zamsız maaş katsayısından ödendiği içindir. Peşin alıyordunuz ama ötelenmişsiniz. Bizim suçumuz yok Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Peşin alıyordunuz ama ötelenmişsiniz. Bizim suçumuz yok Günceli konuşalım 😅 16 gün çalışıp alıyoruz. Gerisi Peşin. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Tek derdi bu olur inşallah Emeklilik mi. Kahkihkoh Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Emeklilik mi. KahkihkohEmek mi lilik, dayıya bak yaa 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Mert Yeldan yazdı: Günceli konuşalım 😅 16 gün çalışıp alıyoruz. Gerisi Peşin. yoo. Ben belediyede işe başladığım gün maaşım yattı 😂 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yoo. Ben belediyede işe başladığım gün maaşım yattı 😂 Hep öyle ya.. Merti kandırmışlar Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Bizim egede köy kahvesinde yarım ekmek sucuk kaşar tost 40 tl. ( sahil köyü felan değil denize 100km) Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Bizim egede köy kahvesinde yarım ekmek sucuk kaşar tost 40 tl. ( sahil köyü felan değil denize 100km) Cunda da 45 tl. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 İlkay Başaran yazdı: Cunda da 45 tl. Fosfor kaç para? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Önder Özcan yazdı: Fosfor kaç para? Zargana mı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 İlkay Başaran yazdı: Zargana mı O da ayrı bi hikaye. Yorum bağlantısı
Recommended Posts