İçeriğe Yönlendir

Asgari Ücrete Zam…

Arda Bülent Güzel

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Köpürmezki ya. 

Direkt köpük olanı sıksa 

🤪

Yorum bağlantısı
Metin Mankal

'Ekonominin bitmesi ve mülteci akını Lübnanın sonunu getirdi'

Aslında videonun ve başka bir çok şeyin özeti ama siz yinede izleyin.Video sonunda otomatikman 'titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime' şarkısını açıyorsunuz..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu şartlar devam ederse, 

Şu an maaşlı çalışan işçi veya memurun ev araba alması çok zor. 

Bir de günü gelir emekli olursa, 

Ev yok araba yok, 3500-4000 lira maaşla hayatını nasıl geçirecek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

İstanbul'da kira 6500 den basliyorbir evde 4 asgari ücretli anca gecindirir evi

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Direkt köpük olanı sıksa 

🤪

O da tutunmaz.. 

Metin Mankal yazdı:

'Ekonominin bitmesi ve mülteci akını Lübnanın sonunu getirdi'

Aslında videonun ve başka bir çok şeyin özeti ama siz yinede izleyin.Video sonunda otomatikman 'titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime' şarkısını açıyorsunuz..

Her gelenin ülkeye girmesine karşıyım ben. 

Ülkeye gir, pasaportu yırt.. Bitti özgürsün. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Yıllardır süren zaman kazanma ve oyalama davranışı. Nedeni de, "batıracaksa da benim adamım batırsın" zihniyetli toplum. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Artış olmazsa isyan çıkacaktı. Artmalıydı arttı.
1-2 ay sonuna o da yok olacak ama psikolojik olarak da olsa insanları rahatlatacak.
Kaldı ki Bursa’da gördüğüm kadarıyla zamları kendi fiyatına yansıtmayan esnaf yok.
Yıl başında 1 tas çorba 12 TL idi şu anda 20 TL.
Bir bardak çay 2.5 lira olmuş , simit 5 lira :) zam yapılmayacak da ne yapılacak.
Enflasyon düşsün tamam da düşene kadar maaşla çalışan adam ne yapacak :)

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

tepemizde nas mas diyerek ''faiz sebep, enflasyon sonuç'' mantığıyla işleri batıran ve bunda inat eden ama adı faiz olmayan yollarla kat kat fazlasını vermekte beis görmeyen biri var ve hala iyi niyetle, mantık çerçevesinde sebep-sonuç ilişkileri kurulmaya çalışılıyor, makul çıkış yolları aranıyor :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Bakış aşısı lazım. Ya "Nau Nau" deselerdi 😅

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
(düzenlendi)
Umut Taşlı yazdı:

tepemizde nas mas diyerek ''faiz sebep, enflasyon sonuç'' mantığıyla işleri batıran ve bunda inat eden ama adı faiz olmayan yollarla kat kat fazlasını vermekte beis görmeyen biri var ve hala iyi niyetle, mantık çerçevesinde sebep-sonuç ilişkileri kurulmaya çalışılıyor, makul çıkış yolları aranıyor :D 

Ekonominin kitabını yazdı yalnız. Demeyin öyle...

Bi de hala çözemediğim, nas diyerek faiz indirildi. Nas sınırı 14'te mi belirtiyor? Faiz haramsa, 15'te mi başlıyor haram? Komple niye sıfırlanmıyor?

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Çok ciddi suç oranı hırsızlık ve gasp artacak gibi. Sokakta gezmeye tekin olmayan yerlerde korkar oldum. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Mehmet Göktürk yazdı:

Çok ciddi suç oranı hırsızlık ve gasp artacak gibi. Sokakta gezmeye tekin olmayan yerlerde korkar oldum. 

Uzakdoğulu fakir ülkeler gibi, kapkaç çok fena fırladı. Yolda telefonla konuşandan, elinde tutandan çalıyorlar telefonları artık...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

italyada bir işadamının rolex saatini taksinin penceresinden çalmışlar kolundan.. turizm bakanı otellerde fake saat dağıtılsın demiş. Canım italyam, türklere ne benziyorlar...

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Mehmet Göktürk yazdı:

italyada bir işadamının rolex saatini taksinin penceresinden çalmışlar kolundan.. turizm bakanı otellerde fake saat dağıtılsın demiş. Canım italyam, türklere ne benziyorlar...

Saat 30k€ imiş. Sürekli oluyormuş.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu

İşverenlere hiçbir yardım teşvik yok , bağ-kur sigorta aldı başını gitti.Ay sonu geldiğinde işverenimin  psikolojisi bozuluyor.

Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk

Her şey siyaset oldu. 7, 8 sene önce emekli oldum. Asgari ücretin 3 katı maaşım vardı. Şimdi 1.5 katı. Bunun neresi adil bilmiyorum. Bende kendi açımdan böyle görüyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Bana göre ülkenin düzlüğe çıkması şu 3 maddenin halka nüfuz etmesiyle olabilir..

1-Akıl

2-Ahlak

3-Vicdan

Çevrenize bakın; hırsızı ,yetim hakkı yiyeni, din tüccarlarını kimler savunuyorsa bu üç erdem onlarda  yoktur. Malesef ve malesef hiçte umutvar olabileceğimiz bir topluma sahip değiliz.Nice vatan evladı geçmişte canıyla bedel ödedi bu ülkede doğrunun peşinde koşarken ve biliyorum ki doğru olmayan bir topluma  Allahın yardımı da ulaşmaz..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Asgari ücreti bile hak etmeyenler olmasına rağmen ara zam iyi oldu bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Asgari ucretin artmasi kisir dongu zaten de bu ihracat rekorlari kiriliyor haberleri nedir?

Yorum bağlantısı
Adem Kazıl

kaşıkla verip kürekle geri alıyorlar olan vatandaşa oluyor.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Benim çevremde insanlar laf açılınca bütün parayı betona gömdüler diyorlar sonra bakıyorum ikinci üçüncü ev için bankada konut kredisi sırası bekliyorlar. Herkesin kendine göre bütçesine göre mesuliyeti var ama sorumlu hep başkası. Bugün vergisini doğru düzgün ödemek için çaba sarf eden kaç kişi vardır herkes ödememek gayretinde? Bir araba alacaksın zihinde elli tane soru üç tane ekspertiz geziyorsun. Birine borç para vermek mümkün değil söze itimat etmek sözde durmak ise araki bulasın. Bir milyonluk ev satılıyor tapu harcında hile hurda ya saymakla bitmez insanların yaptığı hileyi hurdayı sahtekarlığı dost meclisinde övünerek ve gülerek anlattığı bir dönemi yaşıyoruz adam akıllı bir tane işimiz yok her şey ahlaksızlık üzerine kurulu burada ekonomi bozukmuş inanın devede kulak kalır. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Eren Gökmen yazdı:

Asgari ucretin artmasi kisir dongu zaten de bu ihracat rekorlari kiriliyor haberleri nedir?

İhracat artmıştır ancak ithalat ne durumda. Asıl önemli olan bu @Ali Darbaz ithalat ne durumda. 
Yılbaşından itibaren bi bakar mısın ithalat ihracat dengesine 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Oysa herkes öldürür sevdiğini… bizim millet haketti hakediyor.  

Dün kaportacı arkadaşımla konuştum. Göçmenler 3000 haftalığı beğenmez oldu diyor. Türk çırak usta kalmadı. Göçmenler olmazsa şu an oto servis sanayi dönmez diyor. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Ozyurek yazdı:

İhracat artmıştır ancak ithalat ne durumda. Asıl önemli olan bu @Ali Darbaz ithalat ne durumda. 
Yılbaşından itibaren bi bakar mısın ithalat ihracat dengesine 

Ocak haziran arası 45 milyar dolar cari açık verdik. Yeterli bir açıklama olurmu abi. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...