Ersev Kaya 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Merhaba. Kızım için Lucrin Depot isimli iğneden lazım. Geçen ay rapor çıkarmıştık ve güç bela bir eczaneden bulduk. Şimdi ise bulmak sıkıntı. Tanıdık eczanelere sorabilecek, sordurabilecek olan varsa sevinirim. Yurt içinde bulamazsak, son çare yurt dışından getirtmek. Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 İlaç firmasını direk arar misiniz? Uretimin devam ettiğinden emin olalım. Sonrasını sorarız. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Geçmiş olsun, inşallah kısa sürede bulursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Firmayı arayın, zorlayın. İllaki size ulastiracaklardir. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 (düzenlendi) Öncelikle geçmiş olsun. MAalesef yurt genelinde bu ilacın tedariğiyle ilgili bir sorun olduğu söyleniyor. Bir eczacı arkadaşa soracağım şimdi o da İstanbul içinde kendi ağına soracak. Eğer ellerinde varsa size bilgi veririm buradan yine. Günceleme: Sordum, öğrendim. Döviz kuru farkı nedeniyle tedarik durmuş. Yeni sözleşmeler yapılmış. Gelecek haftadan itibaren ilaç depolarına güncel fiyatıyla gelmeye başlayacakmış. 1 Temmuz 2022 tarihinde Deniz Kom tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 İlaçlara zam gelicek bu ay içinde. Sonrasında kısa sürede çıkacaktır diye düşünüyorum. Gruplarda sürekli aranan bir ilaç . Bu ara bulması biraz zor. Uzun süredir gelmiyor depolardan. İlaç için beklemeye zamanınız yok ise bulunduğunuz ilin il Sağlık müdürlüğünün Eczacılık şubesine rica edin , Onlar "its " sistemi üzerinden bakarak elinde olan Eczaneye sizi yönlendirirler. 4 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Aynı zamanda bu linkten de sadece orada kayıtlı olan ilaçları aratabilirsiniz. Genel bir bilgi olsun. Ancak burada sorguladığınız ilacı xxx eczanesinde var gösterse bile olmayabilir sistem yada stok hataları olabiliyor. https://www.its.gov.tr/its/ilacim_nerede 4 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 1 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2022 Cevaplar için teşekkür ediyorum. Normalde geçen hafta eczane stoklarına gireceği söyleniyordu ama henüz gelen giden yok. Bu arada, hanım eski eczane kalfası. Çocuk olduktan sonra işi bırakması gerekti. İTS sistemi üzerinden sorgulama yaptırdığında eczanede var gözüküyor fakat ya fiili olarak yok ilaç ya da hastaya ayrılmış durumda. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Ersev Kaya yazdı: Cevaplar için teşekkür ediyorum. Normalde geçen hafta eczane gireceği söyleniyordu ama henüz gelen giden yok. Bu arada, hanım eski eczane kalfası. Çocuk olduktan sonra işi bırakması gerekti. İTS sistemi üzerinden sorgulama yaptırdığında eczanede var gözüküyor fakat ya fiili olarak yok ilaç ya da hastaya ayrılmış durumda. Farklı illeri de sorgulayın. Mutlaka çıkar. Mesela geçen hafta Eskişehirden bir hastanın ilaçlarını Bursadan 3 eczane tamamladık. Ersev Kaya yazdı: Normalde geçen hafta eczane stoklarına gireceği söyleniyordu ama henüz gelen giden yok. Temmuzun ilk haftası zam beklentisi var. Sonrasında çıkar ortya inşallah. Çok bekleyen var. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Ben buradaki eczacıma sordum, eczacım da depolardan soruşturdu ama yokmuş. 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 (düzenlendi) Çamlıca Mah. Anadolu Bulvarı 145.sok. No:4 0600 Yenimahalle / Ankara 0 (312) 333 3030 SELÇUK ECZA DEPOSU ankaradaki telefonu arattım bu numara çıkdı isterseniz buraya sorun , inş vardır 1 Temmuz 2022 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Sizin için az önce eczacımıza sordurdum ama malesef yok... Hatta kendi hastasına bile sizin ilaçtan borcu olduğunu söyledi... Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 1 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2022 Ersen Tapan yazdı: Farklı illeri de sorgulayın. Mutlaka çıkar. Mesela geçen hafta Eskişehirden bir hastanın ilaçlarını Bursadan 3 eczane tamamladık. Temmuzun ilk haftası zam beklentisi var. Sonrasında çıkar ortya inşallah. Çok bekleyen var. Evren Barış Özbek yazdı: Ben buradaki eczacıma sordum, eczacım da depolardan soruşturdu ama yokmuş. Murat Öngür yazdı: Çamlıca Mah. Anadolu Bulvarı 145.sok. No:4 0600 Yenimahalle / Ankara 0 (312) 333 3030 SELÇUK ECZA DEPOSU ankaradaki telefonu arattım bu numara çıkdı isterseniz buraya sorun , inş vardır Erkut Uysal yazdı: Sizin için az önce eczacımıza sordurdum ama malesef yok... Hatta kendi hastasına bile sizin ilaçtan borcu olduğunu söyledi... Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 4 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 1 hafta içinde tedarik edilecekmiş depolarda. Zam almış. Şu an Türkiyede hiçbir depoda stok görünmüyor. Ersen Tapan yazdı: Temmuzun ilk haftası zam beklentisi var. Sonrasında çıkar ortya inşallah. Çok bekleyen var. 28/06/22 de aldı lucrin zam. 3 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Firma bugün satışa açmış. Pazartesi günü sanırım bulunacak. Yine de o güne kadar bulunamaz ise, yardımcı oluruz. 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 1 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2022 Selçuk Ecza Deposu, Çankaya tarafında bulunabilir dedi. Tek tek eczane arıyorum ama yok şu ana kadar. Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 2 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2022 Şimdi hanıma eski çalıştığı eczaneden telefon geldi. 1 tane iğne gelmiş. Bu ayı da atlattık şükür. Hepinizden Allah razı olsun. 5 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 24 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2022 Tekrardan merhaba. Bu iğnenin eczanelere dağıtılacağı söylenmişti ama yine yok maalesef. Tekrardan iğne arayışına düştük. 1 Ağustos'ta iğne yaptırmamız gerekiyor. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 25 Temmuz 2022 Paylaş 25 Temmuz 2022 Ersev Kaya yazdı: Tekrardan merhaba. Bu iğnenin eczanelere dağıtılacağı söylenmişti ama yine yok maalesef. Tekrardan iğne arayışına düştük. 1 Ağustos'ta iğne yaptırmamız gerekiyor. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Çok geçmiş olsun, ben de eczacıma sordum ama uzun süredir firmadan tedarik edilmiyor dedi. İnşallah en kısa sürede çözüme kavuşur. 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 9 Eylül 2022 Yazar Paylaş 9 Eylül 2022 Güya sağlıkta çağ atladık. Hastane kuyruğu yok, ilaç sıkıntısı yok. Yok babam yok. Benim aradığım iğne de yok. 29 Ağustostan beri arıyoruz, her ay da aramaya devam edeceğiz. Konu ile ilgili tekrar yardımlarınızı rica ediyorum. LUCRIN DEPOT ihtiyacımız var. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Önüme çıkan tüm eczanelere soracağım. Tek tek. Resmini aldım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 https://www.sikayetvar.com/saglik-bakanligi/saglik-bakanligi-lucrin-depot-375-mg-ilaci-bulamiyoruz Bu sitede bulan ve paylaşanlar oluyor yorumlarda. Bir bakmakta fayda var. Geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts