Tevfik Işık 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Aracim 2016 model jetta 1.4tsi bmt dsg comfortline modeli. Araci alali aslinda tam 1 yil oldu. Önceki aracim da ayni model,ayni renk,ayni donanim fakat 1.2 tsi bmt manuel olaniydi. Gecen yil bu vakitler fiyatlar bu kadar sisik degilken esimin daha rahat etmesi icin otomatik arac arayisina girdim. Eski manuel jettamizdandan cok memnun kaldigimizdan dolayi otomatigine bakalim dedik. Olmusken de biraz daha guclusu olsun dedik ve su an sahip oldugumuz aracta karar kildik. 75bin kmdeki eski manuel jettami 175bin ₺ye sattiktan sonra ayni gun 47 bin kmde olan bu araci 190bin ₺ye almis oldum. Dedigim gibi araci alali tam 1 yil oldu ve 10bin km yaptim. Bu sure icinde aractan cok memnun kaldik. Kismet olursa uzun yillar binmeye de niyetim var. Araci aldiktan sonra kendi zevkine gore ve eski jettama benzetmek icin birkac ufak dokunuş yaptim. Jant lastik: Aracta orjinal 16 inclik comfortline jantlari vardi ve uzerindeki lastikler degisim istiyordu. Ben de 2.el 17 inc passat cc janti alip kusurlarini giderdim ve gun metal renge kendim boyadim. 225/45/17 Falken ecorun lastikleri de sifir alip taktirdim. Eibach Prokit 30mm Yay: Eski jettamda kullanmis oldugum yaylari ararci satarken sokturmustum. Jant lastik isinden sonra da yaylari yeni aracima taktirdim. Gercekten cok kaliteli yaylar. 30mm tam kivaminda bir alcaklik katti ve konfordan da fazla odun vermemis oldum. Simdilik bu kadar olsun. Birkac ozensiz foto da ekleyeyim... 11 Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Maşallah araç çok güzel, km de düşük güle güle kullanın. Tabi zevk meselesi ama ben olsam jantları metalik renkte bırakırdım, araç ile aynı renk olunca kendini gösterememiş sanki. 3 Yorum bağlantısı
İsmail Sefer 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Jantlar aracın renginde boğulmuş 🙂 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Hasan Sancak yazdı: Maşallah araç çok güzel, km de düşük güle güle kullanın. Tabi zevk meselesi ama ben olsam jantları metalik renkte bırakırdım, araç ile aynı renk olunca kendini gösterememiş sanki. Katılıyorum. Geri kalan her şey 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 [emoji3478]higline ledli far pek hoş olur. 1 Yorum bağlantısı
Ozkan çoban 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 MaşaALLAH nazar değmesin inş jantlar aracı boğsa da farklı görünüm katmış ledli farda olursa güzellik katar 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Maşallah, jantlar aynı renk boğulmuş biraz, karşıt bir renk olursa kendini daha iyi gösterir. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Hayirli olsun 🧿 Harika secim.. Sizin emekleri diger aractan biliyorum.. Bu da ondan eksik kalmayacaktır.. Güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Hayırlı olsun jant konusunda arkadaşlara katılıyorum 🙂 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Haziran 2022 Paylaş 30 Haziran 2022 Tevfik Işık yazdı: İlave parça yok ise, jant ofsetleri harika olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 30 Haziran 2022 Yazar Paylaş 30 Haziran 2022 (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: İlave parça yok ise, jant ofsetleri harika olmuş. İlave parca yok hocam(spacer). Yogun bir arastirmadan sonra bu jantlara karar kildim. 8j et 41 olcu var jantlarda. Biraz hesap kitap edildi. 30 Haziran 2022 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 30 Haziran 2022 Yazar Paylaş 30 Haziran 2022 (düzenlendi) Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: higline ledli far pek hoş olur. Kesinlikle ama fiyatlar uçuk. Uzakdogu urunler var ama onlar da soru işareti. Bakalim bu yaz kismet olursa almanya ziyaretim olacak birkac arac hurdaligi gezmek istiyorum. Bir de f1 kulakçıkli direksiyon hep aklimin bir kosesinde... 30 Haziran 2022 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 30 Haziran 2022 Yazar Paylaş 30 Haziran 2022 Jantlarin rengiyle ilgili olumsuz yorumlar galiba koydugum fotograflarin kalitesiyle alakali. Guzelce bir yikayayim araci ve guzel fotolar koyunca tekrar yorumlarinizi alabilirim. Yine begenilmezse tavsiye edilen renge boyarim. Gorusleriniz onemli... 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Haziran 2022 Paylaş 30 Haziran 2022 Tevfik Işık yazdı: Jantlarin rengiyle ilgili olumsuz yorumlar galiba koydugum fotograflarin kalitesiyle alakali. Guzelce bir yikayayim araci ve guzel fotolar koyunca tekrar yorumlarinizi alabilirim. Yine begenilmezse tavsiye edilen renge boyarim. Gorusleriniz onemli... Araba zaten koyu renk ya o yüzden jantlar kendini göstermiyor ben şu şekilde de baktım aynı fikrim değişmedi 😅 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Tevfik Işık yazdı: Kesinlikle ama fiyatlar uçuk. Uzakdogu urunler var ama onlar da soru işareti. Bakalim bu yaz kismet olursa almanya ziyaretim olacak birkac arac hurdaligi gezmek istiyorum. Bir de f1 kulakçıkli direksiyon hep aklimin bir kosesinde... hurda gezerken golf 7 gorursen haberim olsun olur mu 😉 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 20 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2022 Bursa Dalyan yolculugumun kisa bir ozeti. 3yetişkin, bagaj dolu, klima acik, 100-105 arasi hiz sabitleyici ile elde ettigim veri.. Ortalama hiz 84 km 2 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 27 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2022 Dalyan donusu, yikama oncesi Yorum bağlantısı
Recommended Posts