Muhammed Orak 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Iyi günler herkese, bi yakinimin evini 2 senedir karinca bastı ve çare bulamadık, apartman 4 katli ve daire en üst katta, terasta balkonun duvarından deli gibi kum çıkartıyorlar, nasil çözeceğiz bu sorunu? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Karıncalar rahatsızlık verecek seviyedeyse bu ürün iyidir. Ertesi gün karınca göremezssiniz ortada. Ancak bir eczaneden almaya bakın sahtesi çok fazla. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Belirtilen zehirle beraber karıncaların güzergahlarını sirke ile silmek de fayda ediyor. Geçen sene evimi karınca bastığında 1 günde kurtulmuştum. Yüzlerce karıncayı dışarı attıktan sonra tüm giriş güzergahlarını sirke ile yıkamıştım. O kokudan da rahatsız olup gidiyorlar. Ama 4. katta bu kadar uzun süreli bir işgal varsa o evde yuvalar da vardır. Detaylı tespit şart. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Bizim balkonda da var. İkinci kattayız. Manavdan gelen meyvelerden diye düşünüyoruz. Bir tebeşir kullandık, karınca hemen kaçıyor ondan ama, bitmiyorlar... Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Arada sırada benim balkonda da çıkıyor 5-10 tane. Yiyebileceklerinden fazlasını koyuyorum önlerine, 2 gün uğraşıyorlar sonra kayboluyorlar. Bir süre sonra tekrar çıkıyorlar, bu sefer de hiç ellemiyorum balkonda bol suyu seven türde çiçek dolu. Bol su olunca böcek oluşuyor. İlaç kullanmıyorum. O karıncalar bu sefer de oluşan böceklere hücum ediyorlar. Doğal habitat. İzlemesi çok zevkli oluyor, belgesel misali . 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Bayer'in ilacını kullanıyorum etkili. Bayer K-Othrine Al Böcek Ilacı 1 lt Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com) Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 biz beraber yaşıyoruz. evde yere kesinlikle kırıntı filan dökmemek lazım. Yorum bağlantısı
Erol Güven 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Kesin ve garantili çözüm test edildi onaylandı. Bir spreyin içine bundan bir kapak döküyorsunuz ve çalkalıyorsunuz elinize eldiven takıp tüm evi zeminden 20 cm yukarı pıskırtma yaparak uyguluyorsunuz . Aradan 10 Gün sonra yeniden yapıyorsunuz sonra 3 ay ve 6 ay olmak üzere uygulama yapıldığı takdirde sorun ortadan yüzde yüz olarak dosya kapanıyor. Dikkat Yüze göze yiyeceklerin olduğu kısımına dikkat ediyorsunuz ev 30 dak havalandırılıyor. https://www.hepsiburada.com/k-othrine-sc-50-pm-zybiyotek005 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Ben zirai ilaç satan bir dükkandan karınca ilacı aldım evin bütün köşe bucak her noktasına sıktım.Sıktıktan sonra en az 1 2 ay eve karınca giriş yapmıyor.Ben 2 yıldır rahat ettim Biçer marka diye yerli bir ürün hemde ucuz alın deneyin. https://www.trendyol.com/bicer/antipaulum-sl-500-ml-p-33609408 Tüm odaların duvar kenarlarını balkon kenarlarını ne kadar kenar varsa sıkın buna dokunan karınca anında ölüyor.Sıkılan bölgeye karınca baya bir süre yanaşmadığı için karınca sorunu kalmıyor. Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 29 Haziran 2022 Yazar Paylaş 29 Haziran 2022 Butun tavsiyelerinizi bastan sona deneyecegim bakalım hangisi tutacak. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 blattanex. çok etkili çözüm. dökün ve 2-3 saat sonra koloni yok oluyor. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Erol Güven yazdı: Kesin ve garantili çözüm test edildi onaylandı. Bir spreyin içine bundan bir kapak döküyorsunuz ve çalkalıyorsunuz elinize eldiven takıp tüm evi zeminden 20 cm yukarı pıskırtma yaparak uyguluyorsunuz . Aradan 10 Gün sonra yeniden yapıyorsunuz sonra 3 ay ve 6 ay olmak üzere uygulama yapıldığı takdirde sorun ortadan yüzde yüz olarak dosya kapanıyor. Dikkat Yüze göze yiyeceklerin olduğu kısımına dikkat ediyorsunuz ev 30 dak havalandırılıyor. https://www.hepsiburada.com/k-othrine-sc-50-pm-zybiyotek005 Bende bu ürünü kullandım. Çok etkili tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts