Kutay Çelikk 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Herkese merhaba arkadaşlar. Aracım (1.25 Fiesta 2000 model) bana şehir içi biraz fazla yakıyor gibi geldi. Güncel yakıt durumumu paylaşıyorum. Herkes paylaşırsa hem ortalamayı görmüş oluruz hemde bu aracı alacak arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz. Şehir içi sakin kullanım: 8,29 lt Şehir içi orta-agrasif kullanım: 10,14 lt Şehir dışı sakin kullanım: 6.9 lt Şehir dışı 140-170 km/h arası kullanım: 8 lt Ölçümler klima kapalıyken yapılmıştır. Bulduğum sonuçlar 3-4 defa yakıt hesaplamasının ortalamalarıdır. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Vakti zamanında 2001 Fiesta 1.6 Sport ile İstanbul içi ve uzun yolda sabit 7 yakıyordum, benzin. LPG etkisini bilmiyorum ama sizin tüketim bana da biraz fazla geldi. Yorum bağlantısı
Celal Aydın 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 2008 1.4 cool 7.4 litre, hiçbir şeye dikkat etmeden. Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Kutay Çelikk yazdı: Herkese merhaba arkadaşlar. Aracım (1.25 Fiesta 2000 model) bana şehir içi biraz fazla yakıyor gibi geldi. Güncel yakıt durumumu paylaşıyorum. Herkes paylaşırsa hem ortalamayı görmüş oluruz hemde bu aracı alacak arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz. Şehir içi sakin kullanım: 8,29 lt Şehir içi orta-agrasif kullanım: 10,14 lt Şehir dışı sakin kullanım: 6.9 lt Şehir dışı 140-170 km/h arası kullanım: 8 lt Ölçümler klima kapalıyken yapılmıştır. Bulduğum sonuçlar 3-4 defa yakıt hesaplamasının ortalamalarıdır. Çok normal değerler, sıkıntı etmeyiniz Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 2016 1,25 fiesta ile kısa mesafe (1,5 km) kullanımda 7.5 uzun yolda çok rahat 5~5.5 lt/100 km yakıyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Araba atmosferik. Değerler kullanım şartlarına göre gayet normal. O arabayla 7 litre yakanlar varmış. Onlar önce bi latte yapsın ofiste. Sonra yakar 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araba atmosferik. Değerler kullanım şartlarına göre gayet normal. O arabayla 7 litre yakanlar varmış. Onlar önce bi latte yapsın ofiste. Sonra yakar Benimki 1.6 idi, büyük güçlü motor. Hem az yakıyordu hem de deli gibi gidiyordu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Selim Bilgin yazdı: Benimki 1.6 idi, büyük güçlü motor. Hem az yakıyordu hem de deli gibi gidiyordu. Grande diyorsun. Olur bana uyar Yorum bağlantısı
Serhat Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce herkese merhabalar, dostlar, 2009 fiesta otomatik lpgli aracım var. sübaplar 5 yada 10 bin km önce değişmiş. 36 lt yakıt ile 265-275 km arası bir tüketim yapıyorum. bu aralar havalarda çok soğuk değil. bu tüketim bana çok fazla geldi. sizlerin otomatik fiestası ne kadar lpg tüketiyor? bir fikir verebilirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Serhat Işık yazdı: herkese merhabalar, dostlar, 2009 fiesta otomatik lpgli aracım var. sübaplar 5 yada 10 bin km önce değişmiş. 36 lt yakıt ile 265-275 km arası bir tüketim yapıyorum. bu aralar havalarda çok soğuk değil. bu tüketim bana çok fazla geldi. sizlerin otomatik fiestası ne kadar lpg tüketiyor? bir fikir verebilirseniz sevinirim. abi yola trafiğe göre değişir ama lpg haritasına bi baktırmak lazım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Serhat Işık yazdı: herkese merhabalar, dostlar, 2009 fiesta otomatik lpgli aracım var. sübaplar 5 yada 10 bin km önce değişmiş. 36 lt yakıt ile 265-275 km arası bir tüketim yapıyorum. bu aralar havalarda çok soğuk değil. bu tüketim bana çok fazla geldi. sizlerin otomatik fiestası ne kadar lpg tüketiyor? bir fikir verebilirseniz sevinirim. Yol bilgisayarı var mı? Yol bilgisayarından %15 %20 fazla LPG yakacak. Arasındaki fark çok ise ayarın fazla açık makas sıfıra yakınsa ayarın çok kısık. Onun dışındaki durumlarda LPG kaynaklı değilde aracın kendisiyle alakalı arıza olabilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Serhat Işık yazdı: herkese merhabalar, dostlar, 2009 fiesta otomatik lpgli aracım var. sübaplar 5 yada 10 bin km önce değişmiş. 36 lt yakıt ile 265-275 km arası bir tüketim yapıyorum. bu aralar havalarda çok soğuk değil. bu tüketim bana çok fazla geldi. sizlerin otomatik fiestası ne kadar lpg tüketiyor? bir fikir verebilirseniz sevinirim. nereye baksam fiesta görüyorum dejavu 2 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts