Hasan Karabekiroglu 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Sanırım sevmeyen yoktur. Sinema tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır. Ben çocukluğumda onu Kara Murat ile tanıdım, hatta sokakta diğer çocuklarla oyun oynarken, kim Cüneyt Arkın olacak diye aramızda bir çekişme geçerdi. Sebep ? Kahramandı çünkü, herkes o olmak isterdi, rol modeli. Aynı zamanda gerçek hayatında da rol model oldu, sinemanın en zorlu zamanlarında hiç duruşunu bozmadı, adını bir magazin haberinde yaptığı iş harici görmedik. Bir keresinde iyi hatırlıyorum, 90 lardı, evimizde renkli televizyon vardı ama kumandasızdı. O zamanlar kumanda sonradan takılıyordu tv lere, rahmetli dedem oturdu karşısına, şimdi bu aletin düğmesine basınca kanal mı değiştirecek dedi evet dedim. Bastı kanal değişti ve Cüneyt Arkın filmi oynuyordu evet markaydı filmin yönetmeni, yapımcısı, senaristi kimdi bilinmezdi o film Cüneyt Arkın filmiydi, aynı Kemal Sunal, Tarık Akan filmleri gibi... Açtık izliyoruz Kara Murat da bir sahneydi, Kara Murat ok atıyordu, Kara Murat'ın tek yayla birden fazla ok atabildiğini biliyorduk. Yayı gerdi iki ok vardı ve bıraktı, karşısındaki bizans askeri üç taneydi yalnız. Dedim iki ok attı, üçü öldü nasıl oldu bu iş dedim, çocuk zekası algılayamamıştım Dedem dediki Cüneyt Arkın oğlum o... O zaman zihnimde zaten kahraman olan karakter daha da kahramanlaşmıştı. Allah rahmet eylesin. 11 2 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Allah rahmet eylesin. Başka söyleyecek söz bırakmamışsın Hasan. 3 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Allah rahmet eylesin. En çok da siyah beyaz filmlerini severdim. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Sektörün pisliğine bulaşmadan dik duran kahraman. Allah rahmet eylesin. 2 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Allah rahmet eylesin. Bu toprakların has evlâdıydı benim gözümde. Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Allah rahmet eylesin, çocukluğumuzun efsanesiydi. İlerleyen yıllarda aklımız erince gerçek hayatta da efsane olduğunu anladık. Eğilmeden bükülmeden yaşadı ve gitti. Mekanı cennet olsun. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Kaliteli kişilik gerçek sanatcı. Ne güzel isminin ölümsüz kalacak olması 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Allah rahmet eylesin, herkes kalitesini gösterir... Kaliteli sanatçıydı... Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Jön kim kaldı şimdi ya da jönlûk kimlere kaldı. Allah rahmet eylesin. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Allah rahmet eylesin. Çok severdik. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Allah rahmet eylesin, gerçek bir sanatçıydı... Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Çok severdim. Allah rahmet eylesin. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Yeri asla dolmayacak. Çok üzüldüm. Yakınımı kaybetmiş gibi çok üzüldüm bizden biriydi. Allah rahmet eylesin. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Zamanında az yüksekten atlamadık belimize kuşak bağlayıp. Allah rahmet eylesin, sinemamızın temel taşlarından biriydi Yorum bağlantısı
Doğukan Çoktay 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 çok severdim çok üzüldüm. en son hayatımın en güzel yılları filmini izlemiştim geçen hafta. gerçek bir oyuncuydu. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Dün izlediğim bir videoyu YouTube da bulamadım Google da aratirken denk geldi. Meral Zeren ve Halit Kivanç yarışma sorusu sunuyordu. Meral Zeren kendinden bahsederken en sevdiği rolü de aktarmıştı. Aklımda en son Yanaşma Mehmet kalmış. https://fb.watch/dWAJfMSL5u/ Yorum bağlantısı
Deniz Kom 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Filmlerini izleyip uçan tekmeyle kapıdan geçmeye çalışırdım. Çocukluğumuzdaki tüm değerler teker teker yitiyor. böyle böyle yalnızlaştığımı hissediyorum. Allah rahmet eylesin. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Allah rahmet eylesin. Kaliteli kişilikti. Severdim. Yorum bağlantısı
İsa Acar 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Kirada oturduğumuz evde, musluk dışarıdaydı ve ben çok korkardım, yalnız çıkamazdım kesinlikle dışarı. Ama Cüneyt ARKIN filmleri olduğu gün, uyuyup filmi kaçırmamak için, ara sıra elimi yüzümü yıkamaya çıkardım dışarı, hem de hiç korkmadan, bir koşu gider gelirdim. Herkesin bir anısı vardır sanırım. Işıklar içinde uyu, güzel insan... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 allah rahmet eğlesin. benim izlediğim gelmiş geçmiş benim gözümde en büyük Türk aktör çocukluğumuz geçti filmleriyle hey gidi günler Yorum bağlantısı
Recommended Posts