Berat Başer 26 Haziran 2022 Paylaş 26 Haziran 2022 Arkadaşlar merhabalar bende opel insignia 2010 cosmo 1.6 var aracımı alalı 1 ay oldu aldığımdan beridir afl farlar servis gerekli uyarısını alıyorum acaba sorun nedir Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 27 Haziran 2022 Paylaş 27 Haziran 2022 Berat Başer yazdı: Arkadaşlar merhabalar bende opel insignia 2010 cosmo 1.6 var aracımı alalı 1 ay oldu aldığımdan beridir afl farlar servis gerekli uyarısını alıyorum acaba sorun nedir 2017 astra'da karşılaştım aynı sorunla, viraj dönüş ışıklarından biri yanmayınca bu arızayı veriyor, o ampulleri değiştirdim düzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 27 Haziran 2022 Paylaş 27 Haziran 2022 Ahmet Bey'in dediği gibi basit birşey de olabilir. Farların içindeki hareketli merceklerle ilgili de olabilir. Duvara karşı durup, direksiyonu çevirip farların hareket edip etmediğine bakılabilir. 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 27 Haziran 2022 Paylaş 27 Haziran 2022 1- Yanal aydınlatma farlarında arıza olabilir... 2- Merceklerin çalışmama ihtimali olabilir, ilk çalıştırmada far ayarını düzgün yapıyor mu bakın... 3- AFL far sigortasını kontrol edin... Düşük Amperli sigorta takılmış olabilir... ( Yüksek ihtimal bunun üzerinde duruyorum ) 1 Yorum bağlantısı
Berat Başer 2 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2022 Ahmet Aybeyaz yazdı: 2017 astra'da karşılaştım aynı sorunla, viraj dönüş ışıklarından biri yanmayınca bu arızayı veriyor, o ampulleri değiştirdim düzeldi. Deneyeceğim 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Ahmet Bey'in dediği gibi basit birşey de olabilir. Farların içindeki hareketli merceklerle ilgili de olabilir. Duvara karşı durup, direksiyonu çevirip farların hareket edip etmediğine bakılabilir. Opellerde dururken direksiyonu cevirince farlar dönüyor mu? Benim pejo hareket etmeden farlari cevirmiyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts