İçeriğe Yönlendir

2012 c4 kör nokta

Olcay çalışal

Recommended Posts

Olcay çalışal

Herkese selamlar arkadaşlar. 2012 C4 excluse aracımın kör nokta uyarı siteminde bir problem var. Düğmeye basınca yeşil ışık yanıyor. Aynalarda turuncu ışıklar yanıp sönüyor. Fakat yeşil düğme 3-5 saniye sonra sönüyor. Doğal olarak işlev gerçekleşmiyor. Kitapçıkta aynısı yazıyor fakat servise gidin diyor 😬 bende gittim ve hoşgeldin parası olarak 700 tl bakma ücreti istiyorlar. Çözüm yada bakılabilecek bir sistem varmıdır. Yada servis haricü bu işe bakan bir yer biliyormusunuz acaba. İstanbuldayım. Eyüp tarafında oturuyorum. 

Yardımlarınız ricasıyla. 

Saygılar

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Olcay çalışal yazdı:

bende gittim ve hoşgeldin parası olarak 700 tl bakma ücreti istiyorlar.

arıza tespit olarak kaç saat işiçilik olarak yazılacak mış? hakkınızı arayın? distribütöres sorun bunu, citroen türkiye ısararla bitirmek istiyor kendini, kovulmadan kendileri gidebilirler

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Olcay çalışal

İstediler ama ben vermedim çünkü baktırmadım 😬 başka bir alternetif bulamazsam dediklerinizi uygulayıp soracağım. Teşekkürler hocam

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

700 rakamına saat işçiliği üstünden ulaşılır, distribütöre instagramdan şikayet yazın anında geri dönüş yapıyorlar

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Sistem zaten başlıbaşına pahalı bir sistem. Sadede bakma parası 700 lira nasıl bir kafadır onu da anlamak zor. Alt tarafı cihaza bağlayacak. Kodu okuyacak. 

mazda’da lastik basınç sensörü hata veriyordu. Ücretsiz baktılar. Sıfırladır. Çözülmedi. Para almadılar. 

zaten sorun bendeydi. Kamera için volt düşürücü takmıştım. Frekansı bozuyormuş :) sökünce düzelmişti

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gencay Bengli

Beylikdüzünde önöz otomotiv önder usta var. Bende de soldaki turuncu lamba yanmıyordu. Makinaya bağladı. Sağ-sol makinadan yanıp söndürüyordu. Sol taraf hiç yanmadı. Led gitmiş demişti. Emin olmak için çalışan aynayı söküp, çalışmayana taktı lamba yandı. Böylelikle tesisatta bir sorun olmadığı, aynadaki led'in patladığını tespit ettik.

İsterseniz telefonunu vereyim bir arayın görüşün.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Olcay çalışal

Sağolasınız olabilir aslında ama eyüp tarafına yakın biryerlerde varmıdır acaba.  Malum beylikdüzü biraz ters ama yinede numara bulunsun elimde. Teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...