İçeriğe Yönlendir

Yorgun Mermi

Murat Sahın

Recommended Posts

Önder Özcan

Benim arka cam, açık garajda kırıldığında yorgun mermi olabilir dediğimde gülen arkadaşlar olmuştu. Aslına bakarsan ben de gülmüştüm :D 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu

Geçmiş olsun.

Benzer olay 1999 senesinde Brodway aracımın sol kapı dikiz aynasının yanına denk gelmiş ve neredeyse kaportayı delmişti.

Yorum bağlantısı
Alparslan Coban

2 sene kadar önce Tokat ın Erbaa ilçesinde bir lise öğrencisi vefat etmişti yorgun mermiden gencecik bir kız bir hiç uğruna ölesine sıradan bir günde yolunda yürürken...

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Önder Özcan yazdı:

Benim arka cam, açık garajda kırıldığında yorgun mermi olabilir dediğimde gülen arkadaşlar olmuştu. Aslına bakarsan ben de gülmüştüm :D 

Ben de güleyim bari :hahahoho:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Niye yorgun? Havada çok kaldığı için mi? İtme kuvveti bitmiş mermi desek daha gerçekçi olmaz mı

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Servet Aydın yazdı:

Niye yorgun? Havada çok kaldığı için mi? İtme kuvveti bitmiş mermi desek daha gerçekçi olmaz mı

Olmaz! 😡

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

dikeyde mi yatay damı, oturarak mı ayakta mı ?

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

şu sağa sola sıkmak ile eğlence anlayışını anlamış değilim , madem çok sıkmak istiyorsunuz bari kuru sıkı mermi alın da milletin canına malına kast etmeyin.

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Geçen hafta bizim bir arkadaşn da arabasına denk geldi ama kaputu delip içeri girmişti.

Benim anlamadığım. Arkadaş sadece takırtı şeklinde ses duyduk arabadan indim kaputta delik var şok oldum diyor. Ama silah sesi vs. duyulmamış. Bu işte ehil olan biri var m aydınlatabilecek?

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Fatih Evcin yazdı:

Geçen hafta bizim bir arkadaşn da arabasına denk geldi ama kaputu delip içeri girmişti.

Benim anlamadığım. Arkadaş sadece takırtı şeklinde ses duyduk arabadan indim kaputta delik var şok oldum diyor. Ama silah sesi vs. duyulmamış. Bu işte ehil olan biri var m aydınlatabilecek?

Belki 1 km mesafeden ateşlenmiştir silah, ses duyulmaması normaldir. 45 derecelik atım sonrası 1650 metreye gidebiliyormuş mermi. 
tam tabiri ise kendi itme gücü bittikten sonra yer çekimi etkisiyle inişe geçmesinden ötürü yorgun denirmiş..

15-16 yaşlarında fırına giderken 500 metre ötede düğün sebebiyle ateş edildiğini gördüm. Pantalonumun Paçadını delip geçti, bir an sıcaklık hissettim ayak bileğimde, baktım delik var. Arkamdaki demir kapıya çarpma sesini duyduğumu hatırlıyorum.. 

• Teşekkür 1
  • Şaşkın 2
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

15-16 yaşlarında fırına giderken 500 metre ötede düğün sebebiyle ateş edildiğini gördüm. Pantalonumun Paçadını delip geçti, bir an sıcaklık hissettim ayak bileğimde, baktım delik var.

Allahım niye normal arkadaşım yok benim
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Servet Aydın yazdı:

Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyim. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyim. 

Avkat diye yanımızda geziyor sonra traverten darpcısı diye aranıyor.. Tam bela oldu bize
  • Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

davet sezinliyorum :wub:

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

davet sezinliyorum :wub:

Geçerken beni de al abi. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
İlkay Başaran yazdı:

Geçerken beni de al abi. 

bende gelirim. En normal benim ne de olsa :D 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Servet Aydın yazdı:

Dağına göre kar veriyor da ondan 😏

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Servet Aydın yazdı:

Şampiyonlar ligi gibi liste :) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...