Murat Sahın 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Merhaba dostlar, babamın araç evinin bahçesinde park halindeyken ön cama bir cisim çarpması sonucu cam baya çatlamış. Aradık ve aracın önünde mermi çekirdeği bulduk. Çekirdek camı delmemiş, çatlatıp sekmiş. Bu bilgiye istinaden, asayiş komseri yorgun mermi bu, düğün vs olduğunda sağa sola ateş açıyorlar falan dedi. Kovanı bulursanız balistiğe göndeririz, yoksa çekirdekten bir şey bulamayız dedi. Tabi kovanı bulmak mümkün değil. Bununla geçmiş olsun dedik. Bu düğünlerde silah atma işide riskli. Yorgun falan, canlıya denk gelse ciddi hasar verebilirdi... 5 2 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Çekirdekten de balistik olur da neyse artık, cana gelmesin.. Geçmiş olsun.. 4 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Geçmiş olsun, cana gelmemesi olayın sevindirici yanı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 Haziran 2022 Yazar Paylaş 20 Haziran 2022 Serkan Toker yazdı: Çekirdekten de balistik olur da neyse artık, cana gelmesin.. Geçmiş olsun.. Abi uğraşmak istemedi, o net belliydi. Bizde uğraşmak istemedik açıkçası. İhbar falan da yokmuş. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Murat Sahın yazdı: Merhaba dostlar, babamın araç evinin bahçesinde park halindeyken ön cama bir cisim çarpması sonucu cam baya çatlamış. Aradık ve aracın önünde mermi çekirdeği bulduk. Çekirdek camı delmemiş, çatlatıp sekmiş. Bu bilgiye istinaden, asayiş komseri yorgun mermi bu, düğün vs olduğunda sağa sola ateş açıyorlar falan dedi. Kovanı bulursanız balistiğe göndeririz, yoksa çekirdekten bir şey bulamayız dedi. Tabi kovanı bulmak mümkün değil. Bununla geçmiş olsun dedik. Bu düğünlerde silah atma işide riskli. Yorgun falan, canlıya denk gelse ciddi hasar verebilirdi... Arkadaşımın Toyota arabasının bagaj kapağını delip içeri girmiş, yorgun mermi eğer bir camı kıramıyorsa, bagajı delen mermi yorgun değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 çekirdek ezilmemişse balistik olur ama çarpmayla şekli bozulduysa çok zor. 2 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Filmlerde hep çekirdekten yapmıyorlarmı balistiği..Kovan movan uzun iş.. 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Merhaba dostlar, babamın araç evinin bahçesinde park halindeyken ön cama bir cisim çarpması sonucu cam baya çatlamış. Aradık ve aracın önünde mermi çekirdeği bulduk. Çekirdek camı delmemiş, çatlatıp sekmiş. Bu bilgiye istinaden, asayiş komseri yorgun mermi bu, düğün vs olduğunda sağa sola ateş açıyorlar falan dedi. Kovanı bulursanız balistiğe göndeririz, yoksa çekirdekten bir şey bulamayız dedi. Tabi kovanı bulmak mümkün değil. Bununla geçmiş olsun dedik. Bu düğünlerde silah atma işide riskli. Yorgun falan, canlıya denk gelse ciddi hasar verebilirdi... 2016 yılında şirkete sıfır transit courye almıştım. Mersin’e tırın üzerine gelirken yorgun mermi düşmüştü. Tavanı delmişti. Ford bayi 3.500 TL indirim teklif etmişlerdi hatta burda da paylaşmıştım. Ben kabul etmeyip yeni araç talep etmiştim. Aklıma geldi de 31.000 TL ye almıştım 2016 sıfır aracı. Ozaman ülke olarak ne zenginmiş beee. 5 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 6 yıl önce bir yakınımız yorgun merminin karaciğerine saplanması ile ölümden döndü, o durumda bile sorumlusu bulunamadı. Gerçekten ucuz atlatmışsınız, geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Kim bilir kaç metre yukardan kaç km hızla düşüyor o kurşun. bagaja yada tavana gelse delerdi. Cam daha sağlamdır. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Çok geçmiş olmasın abi. Camın yenisi dolu piyasada. Değiştireceksen destek olayım camcı yoksa. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Kurusıkı mermi diye bi şey var. Niye illa gerçek sıkarlar ki... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Sani Gerşon yazdı: Kurusıkı mermi diye bi şey var. Niye illa gerçek sıkarlar ki... Hep bişoolmazcılıktan 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 Haziran 2022 Yazar Paylaş 20 Haziran 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Çok geçmiş olmasın abi. Camın yenisi dolu piyasada. Değiştireceksen destek olayım camcı yoksa. Bir fiyat alsana, bana 1450 dediler İbrahim Aslıoğlu yazdı: Arkadaşımın Toyota arabasının bagaj kapağını delip içeri girmiş, yorgun mermi eğer bir camı kıramıyorsa, bagajı delen mermi yorgun değil mi? Yorgun amma ne kadar yorgun Sani Gerşon yazdı: Kurusıkı mermi diye bi şey var. Niye illa gerçek sıkarlar ki... Bulacaksın, elinden silahı alıp namlusundan tutup kabzasıyla kafasına kafasına vuracaksın da, bulma kısmında takılı kalıyoruz Mehmet Cihat yazdı: çekirdek ezilmemişse balistik olur ama çarpmayla şekli bozulduysa çok zor. Yamuk yumuk olmuştu 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Murat Sahın yazdı: 1450 dediler Hangi marka? Çok pahalıysa çıkma bulup takalım Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 İnsanı öldürebilir yorgun mermi. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 21 Haziran 2022 Yazar Paylaş 21 Haziran 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Hangi marka? Çok pahalıysa çıkma bulup takalım 2006 focus 2, verdikleri fiyat yerli cam için. Sen bir bak. Haber edersin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 Geçmiş olsun. Neyseki İstanbul Çekmeköy bölgesinde yıllardır havaya silah atan olmuyor. Sanırım bu havaya ateş açma işi bölgeye göre değişiyor. Mesela Sivas hafikde bir mermi sıkmak istedim tanesi 80 tl deyince kalsın dedim ... Artık havaya mermi sıkılacak kadar ucuz değil. Yorum bağlantısı
Deniz Kom 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 (düzenlendi) Küçükyalı Aydınevler'in bir kısmı nezih. Ama bir kısmı maalesef sıkıntılı. O sıkıntılı kısımda lastik yakma sezonu açıldı. Geçen sene de bizim orada (sözüm ona nezih kısım) kahveyi taramışlardı. Ara ara sıka sıka geçiyor birileri, biz alıştık. Kedi bile alıştı Cana geleceğine mala gelsin demekten başka bir şey yapamıyoruz. Bununla geçmiş olsun. 21 Haziran 2022 tarihinde Deniz Kom tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 Metin Mankal yazdı: Filmlerde hep çekirdekten yapmıyorlarmı balistiği..Kovan movan uzun iş.. İkisinden de olur ancak silah yasal bir silah ve ruhsatlıysa kolay olur. Diğer türlü silahın bir şekilde ele geçirilmesi lazım. O sırada düğün dernek ne varsa silahla havaya ateş edenler tespit edilip silahın mutlaka bulunup eşleştirilmesi lazım. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Hangi marka? Çok pahalıysa çıkma bulup takalım Çıkma ön cam alacağıma sıfır yerli cam alırım daha iyi.. Genellikle önden kazalı Focuslar havayastığı ile ön camı kırarlar. Birde camcı hem çıkmayı sökecek (kırmadan) hem arabadakini sökecek falan, işçiliği çift alır yani.. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 Serkan Toker yazdı: Çıkma ön cam alacağıma sıfır yerli cam alırım daha iyi.. Genellikle önden kazalı Focuslar havayastığı ile ön camı kırarlar. Birde camcı hem çıkmayı sökecek (kırmadan) hem arabadakini sökecek falan, işçiliği çift alır yani.. Yerli markalar çok iyi. Ben de asla çıkmaya yönelmezdim ön camda. Yorum bağlantısı
Zafer Oflu 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 Murat Sahın yazdı: Merhaba dostlar, babamın araç evinin bahçesinde park halindeyken ön cama bir cisim çarpması sonucu cam baya çatlamış. Aradık ve aracın önünde mermi çekirdeği bulduk. Çekirdek camı delmemiş, çatlatıp sekmiş. Bu bilgiye istinaden, asayiş komseri yorgun mermi bu, düğün vs olduğunda sağa sola ateş açıyorlar falan dedi. Kovanı bulursanız balistiğe göndeririz, yoksa çekirdekten bir şey bulamayız dedi. Tabi kovanı bulmak mümkün değil. Bununla geçmiş olsun dedik. Bu düğünlerde silah atma işide riskli. Yorgun falan, canlıya denk gelse ciddi hasar verebilirdi... Bununla geçmiş olsun. Benim kontrolörlüğünü yaptığım Samsun Yeni Müze inşaatının tıtatnyum çatısını deldi yorgun mermi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts