Öner Kurukuz 19 Haziran 2022 Paylaş 19 Haziran 2022 Merhaba. Birkaç gündür klimayı ya da yalnızca fanı bile açsam videodaki gibi bir ses geliyor. Araç içinde oldukça rahatsız edici seviyede ancak videoda çok belli olmadı. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 22 Haziran 2022 Paylaş 22 Haziran 2022 Klima gazı kontrol edildi mi ? polen filtresi kasnak kontrolü yapılmalı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Haziran 2022 Paylaş 22 Haziran 2022 havalandırma fan motoru ses yapıyor gibi? Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 23 Haziran 2022 Yazar Paylaş 23 Haziran 2022 Arkadaşlar 4 günlük araştırmanın sonucunda olayın fan motorunun tozlanması olduğunu tespit ettim. İnternetteki videolarda motoru söküp temizlemişler ancak ben sökmeyi denedim sökemedim. Oldukça zor bir pozisyonda. Polen filtresini çıkardım, Wd40 ile fan motoruna uzaktan püskürtüm, bir miktar pislik aktı, fanı çalıştırıp biraz daha sıktım, yapraklar da temizlendi. Şu an gayet sessiz. Bunun üstüne de klima kalibrasyonu yaptım şu an gayet iyi oldu. bir süre daha kullanıp gozlemleyecegim. Bu pislenmenin sebebi muhtemelen bakım yaparken polen filtresini ters takmam oldu. Filtreyi çıkardığımda üzerindeki ok işaretleri ters yönü gösteriyordu. Muhtemelen takarken gözümden kaçtı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts