Tansu Kalafatoğlu 18 Haziran 2022 Yazar Paylaş 18 Haziran 2022 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Hocam işin teknik kısmını biliyorum, hergün havalimanında uçakların ve pilotların yanındayım. Ama bir jumbojete bakıyorum bir kanatlarına, anlamsız geliyor onun uçması. sen uçma ulan ayı, desen? 18 Haziran 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: elonun roketi, kanadı bile yok sağa sola yön bile veriyor, geri viteste 🦹♂️ Bir gün ekip yemeği vermeye bir helikoptere gittim, ismi lazım değil, bir Rus firmasının nakliye kolu. Dışarıda deli gibi yağmur yağıyor. Gel dediler helikoptere, ıslanma. Girdim, içerde de yağmur yağıyor Soğuk savaş dönemi tasarımı kurbağa gibi çirkin kocaman bir kargo helikopterdiydi. Sonradan öğrendim, üzerine oturup sigara içtiğimiz şeyler de füzeymiş 1 9 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: elonun roketi, kanadı bile yok sağa sola yön bile veriyor, geri viteste 🦹♂️ uzayda itme-momentum prensibi ile hareket ediyor. Evren Erakçora yazdı: uzayda itme-momentum prensibi ile hareket ediyor. kuvvet X zaman değişimi = kütle X hız değişimi 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Murat Sahın yazdı: Hocam işin teknik kısmını biliyorum, hergün havalimanında uçakların ve pilotların yanındayım. Ama bir jumbojete bakıyorum bir kanatlarına, anlamsız geliyor onun uçması. Murat bey o halde kusuruma bakmayın bir an boşluğuma gelmiş 😁 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Evren Erakçora yazdı: uzayda itme-momentum prensibi ile hareket ediyor. kuvvet X zaman değişimi = kütle X hız değişimi uzay değil, geri dönüp yere inerken , dümeni yok ama sağ sol yapıyor rahatça Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Murat Sahın yazdı: Uçaklar, hele Jumbojetler nasıl uçabiliyor bende bunu merak ediyorum 😁 Merak etmeyin kimse bilmiyor, ama uçuyorlar.😄 https://evrimagaci.org/ucaklar-nasil-ucuyor-tam-mekanizmasini-kimse-bilmiyor-8260?fbclid=IwAR2SA6GVse6PXZ_30O2YtVkp4F2nClnXHL5fpJ6fv6Fa6tNjeME32ezcNgc 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Haziran 2022 Yazar Paylaş 18 Haziran 2022 Haşmet Güngör yazdı: Merak etmeyin kimse bilmiyor, ama uçuyorlar.😄 https://evrimagaci.org/ucaklar-nasil-ucuyor-tam-mekanizmasini-kimse-bilmiyor-8260?fbclid=IwAR2SA6GVse6PXZ_30O2YtVkp4F2nClnXHL5fpJ6fv6Fa6tNjeME32ezcNgc Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu gerçek değil. Önder abi ile araştırdık biz. Feyk. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Haziran 2022 Yazar Paylaş 18 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Bu gerçek değil. Önder abi ile araştırdık biz. Feyk. Ya siz feykseniz 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Haziran 2022 Paylaş 19 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: uzay değil, geri dönüp yere inerken , dümeni yok ama sağ sol yapıyor rahatça Bütün evrende aynı fizik geçerli Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Haziran 2022 Paylaş 19 Haziran 2022 Evren Erakçora yazdı: Bütün evrende aynı fizik geçerli aya giderken flap lar açık mı kapalı mı olur? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Haziran 2022 Paylaş 19 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: aya giderken flap lar açık mı kapalı mı olur? Hava yoksa kanat veya flapın faydası olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Haziran 2022 Paylaş 19 Haziran 2022 Evren Erakçora yazdı: Hava yoksa kanat veya flapın faydası olmaz. aynısını yazmıştım zaten , space x in roketi uzay ortamına çımıyor, kanatsız flapsız dünya oratmında hareket ediyor, üstelik geri geri park ediyor 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 19 Haziran 2022 Paylaş 19 Haziran 2022 Kim demiş sıyırmaz diye 😂 https://www.instagram.com/reel/CeIvBwegKq-/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Haziran 2022 Yazar Paylaş 19 Haziran 2022 Erdem Doğan yazdı: Kim demiş sıyırmaz diye 😂 https://www.instagram.com/reel/CeIvBwegKq-/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Tam olarak bundan bahsediyorum. Ama bunun fren olanını düşününce korkuyor insan Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Haziran 2022 Paylaş 19 Haziran 2022 Erdem Doğan yazdı: Kim demiş sıyırmaz diye 😂 https://www.instagram.com/reel/CeIvBwegKq-/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Alet edevatı olmayan lastikçiler bunları sabun sürüp levye ile 5 6 kişi üzerinde tepinerek takıyorlar yerine. Ek bilgi bunlarda çember denen parça da var. Hem sabunlu hem çembersiz olabilir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Haziran 2022 Yazar Paylaş 20 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Alet edevatı olmayan lastikçiler bunları sabun sürüp levye ile 5 6 kişi üzerinde tepinerek takıyorlar yerine. Ek bilgi bunlarda çember denen parça da var. Hem sabunlu hem çembersiz olabilir. Bizim lastikçi lastiği janta geçirirken fırça ile gres tarzı bir şey sürüyor. Lan yoksa??? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bizim lastikçi lastiği janta geçirirken fırça ile gres tarzı bir şey sürüyor. Lan yoksa??? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Haziran 2022 Yazar Paylaş 20 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Bende araç içinde uçan sineğin araç hareket edince neden arka cama yapışmadığını merak ediyorum 2 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Arkadaşım 160 bin km'de şirket doblosunda 170km hız yaparken frene basıyor, aşınmış lastik janttan kurtuluyor ve 1-2 saniye sonra patlıyor. Bariyerlere çarparak birkaç dönüş ile ufak yaralanmalarla atlatıyor. Ama zarar hem araba hem de arabadaki 50 bin dolarlık ekipman. Şirket bu arkadaşa bir daha doblo vermiyor. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Deniz Kom yazdı: Arkadaşım 160 bin km'de şirket doblosunda 170km hız yaparken frene basıyor, aşınmış lastik janttan kurtuluyor ve 1-2 saniye sonra patlıyor. Bariyerlere çarparak birkaç dönüş ile ufak yaralanmalarla atlatıyor. Ama zarar hem araba hem de arabadaki 50 bin dolarlık ekipman. Şirket bu arkadaşa bir daha doblo vermiyor. Doblo ile 170 yapmak mermiye kafa atmak gibi birşey. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts