Çağlar Bayur 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 maliyetine gibi olmuş 1.5 - 2 kg karpuzdan çıksa 1 bardak Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Bir kg karpuz 3.5 TL. Bir kg dan 200 ml karpuz suyunu rahat çıkartırsın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Haziran 2022 Paylaş 19 Haziran 2022 karpuzu göremeye götürürken yakacağı mazur var, soğuk ikram edilecek ise harcanacak elektriği de katarsak, ayrıca bence göreme dünyada tek, monaco dan daha pahalı olması lazım Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 25 Haziran 2022 Yazar Paylaş 25 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 4.45 de kapadokya da oldum fakat nasip denilen bir şey var, gittiğim gün balon uçuşu olmadı 😃 hiçbir şey görmeden geldik geri. Atılacak tek kurşun vardı boşa gitti 😊 gülüyorum tabiki ama sinirden. Bir insan balonlara sövebilir mi, ben sövdüm 😃 uçamayan balonları bulup tek tek patlatasım geldi. Büyük ihtimalle bundan sonra her sabah balonlar havalanır ama ben gidince havalanmadı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Haziran 2022 Paylaş 25 Haziran 2022 Sebebi neydi? Hava muhalefeti mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 26 Haziran 2022 Yazar Paylaş 26 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sebebi neydi? Hava muhalefeti mi? Aslında hava iyiydi ama tabi bana göre. Aracı bir yere bıraktım orda otel çalışananı sordum tepeye nasıl çıkarız Balonları İzlemek için diye. Çalışan bugün uçuş olmayacak dedi. Bekledik olmadı da. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts