Çağlar Bayur 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 hollanda dan emekli olup antalya da marinada harcayabilirim, soruyu tersten sorsak cevap ne olur belli ama soralım: türkiye den emekli olan hannover marina da harcayabilir mi? 1 9 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Gençliğe hitabede atatürk, gençliğin vazifesini söylemiştir. Sözde atatürkçü gibi olup uygulamada kendini düşünenler çoktur bizde. Kimse kusura bakmasın. Ya da kendisine bi zahmet Atatürkçüyüm demesin. 4 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: hollanda dan emekli olup antalya da marinada harcayabilirim, soruyu tersten sorsak cevap ne olur belli ama soralım: türkiye den emekli olan hannover marina da harcayabilir mi? Önce Türkiye deki maaşı ile Hannover havalimanına uçak bileti alsın o emekli sonra konuşalım... 1 2 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gençliğe hitabede atatürk, gençliğin vazifesini söylemiştir. Sözde atatürkçü gibi olup uygulamada kendini düşünenler çoktur bizde. Kimse kusura bakmasın. Ya da kendisine bi zahmet Atatürkçüyüm demesin. Silivri bana gore degil... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: hollanda dan emekli olup antalya da marinada harcayabilirim, soruyu tersten sorsak cevap ne olur belli ama soralım: türkiye den emekli olan hannover marina da harcayabilir mi? Türkiyedne emekli olan balkonda bile harcayamaz.. 4 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: hollanda dan emekli olup antalya da marinada harcayabilirim, soruyu tersten sorsak cevap ne olur belli ama soralım: türkiye den emekli olan hannover marina da harcayabilir mi? Çocukluğunun 10 yılı Almanya'da geçmiş, daha sonraları iş icabı Avrupa'nın bir çok ülkesine ve dahi Doğu Asya ülkelerine gitmiş biri olarak ben de soruyu tersten sormak ve hatta bizzat yaşayarak tatbik etmek isterdim lakin zor be hocam. Yani benim yaşadığım hayat standartlarında zor. Ya bir iş kurup, şansım da yaver giderse voleyi vurmam lazım ya da Mısır'daki bir akrabamdan yüklü bir miras kalması lazım Mesela gidip Monaco GP'yi yerinde izlesek, ya da Almanya'da bir 911 GT3 kiralayıp Nürburgring'de turlasak veya autobahna çıkıp çığlık attırarak gaza bassak.. Valla başka bir şey istemiyorum. Yedikleri, içtikleri başkalarının olsun 14 Haziran 2022 tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Yurdaer Elay yazdı: Çocukluğunun 10 yılı Almanya'da geçmiş, daha sonraları iş icabı Avrupa'nın bir çok ülkesine ve dahi Doğu Asya ülkelerine gitmiş biri olarak ben de soruyu tersten sormak ve hatta bizzat yaşayarak tatbik etmek isterdim zor be hocam. Yani benim yaşadığım hayat standartlarında zor. Ya bir iş kurup, şansım da yaver giderse voleyi vurmam lazım ya da Mısır'daki bir akrabamdan yüklü bir miras kalması lazım Mesela gidip Monaco GP'yi yerinde izlesek, ya da Almanya'da bir 911 GT3 kiralayıp Nürburgring'de turlasak veya autobahna çıkıp çığlık attırarak gaza bassak.. Valla başka bir şey istemiyorum. Yedikleri içtikleri başkalarının olsun İch möchte çiğ köfte..😁 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gençliğe hitabede atatürk, gençliğin vazifesini söylemiştir. Sözde atatürkçü gibi olup uygulamada kendini düşünenler çoktur bizde. Kimse kusura bakmasın. Ya da kendisine bi zahmet Atatürkçüyüm demesin. Harika bir yere getirdin işte konuyu... Sözde Atatürkçülerin yüzünden bu haldeyiz zaten biz... Yıllarca Atatürk'ün giyimini, hareketlerini taklit ettiler bizde onlara Atatürkçü bu diye oy verdik... Yıllarca Atatürk'ün koca koca heykellerini yaptılar, arkasına saklanıp çevirmedikleri dolap kalmadı, bizde sadece Atatürk'ün heykeline baktık '' ne kadar büyük, ne kadar devasa, helal olsun adama '' dedik ama arkasına bakmayı akıl edemedik... Sen, ben, hepimiz suçluyuz... Kimse temiz değil... Dini var diye ahlaka ihtiyacı olmayanlar ile, rakı içiyor diye kendini laik sananlar arasında sıkışıp kaldık biz... Bir parti içerisinde bile demokrasiyi sağlayamayan insanların, ülkeye demokrasi getireceğiz demesi kadar saçma bir şey olabilir mi ? Bilmem kaç senedir iktidarda olanların ekonomiyi biz düzeltiriz demesi kadar komik... Ülkenin bu hale gelmesi 10 senelik 20 senelik bir olay değil, çok daha öncelerini kapsayan bir hadise... Kimse kusura bakmasın ama bende evladımı birilerinin egoları yüzünden, göz göre göre ziyan olmasına müsade edemem... Çıksın rahmetli Atatürk gibi bir lider savaşsa savaş, mücadele ise mücadele seve seve hemde, gözüm kapalı bir şekilde... Cehaletten, cahillikten ülkenin neresinden tutsan elinde kalıyor... 17 4 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Her ülkenin bir kurtarıcısı ve kurucusu vardır. Önce bunu kavramak lazım. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Erkut Uysal yazdı: Çıksın rahmetli Atatürk gibi bir lider savaşsa savaş, mücadele ise mücadele seve seve hemde, gözüm kapalı bir şekilde... Cehaletten, cahillikten ülkenin neresinden tutsan elinde kalıyor... Bizim esas savaşımız kör cehalet, kendini aydın sanan cehalet ve bunlardan beslenen Zübükizm ile.. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Yurdaer Elay yazdı: Mesela gidip Monaco GP'yi yerinde izlesek, ya da Almanya'da bir 911 GT3 kiralayıp Nürburgring'de turlasak veya autobahna çıkıp çığlık attırarak gaza bassak.. konu çirkinlşeti, ağlıyorum ama ... 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 (düzenlendi) Hamit inan yazdı: Giden mühendis, doktor, yazılımcı v.s. Banknot gibi adamlar... Bu adamları kaybedince geride kalan pay artacak milli gelir yüksek olacak öyle mi ? Giden gider zor zaman lafına gelince amiga ateriler geliyor aklıma. Amiga atarisinden farksız cümleler. 1Kb bellek yükle konuşsun.... Vatandaş dediğin vatansever dediğin yolda duran çöp kutusundan faydalı olmalı memlekete çöp kutusu olmamalı... Sadece onlar değil. Normal vatandaş da gitmek istiyor. Mesela bu forumdan örnek verelim. Sadece bu konuda bile gitmek isteyenlerin kaçı mühendis, doktor yazılımcı, mimar? Çevrede de durum aynı. iki zorluk gören hemen ülkesini terketmenin planını yapıyor. Yine söylüyorum, kimsenin seçimine karışmıyorum. Gitmek isteyen gider. Tutmam. Sadece gittiği yerin vatandaşı olsun. Madem bu ülkede yaşamak istemiyorsun, yaşamak istediğin ülkenin vatandaşı ol. Bunun nesi yanlış? Nesi hoşunuza gitmedi bi anlasam sizi keşke. Mehmet Göktürk yazdı: Gurbetçinin vatandaş olmasının sana ne zararı var? (yahut bana). tam tersi faydası var. Gelip oy kullanıyor. 14 Haziran 2022 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Öner Kurukuz yazdı: iki zorluk gören 15 yılda 2 kere mi zorluk gördük? 20 yıl oldu aynı hükümetteyiz. 20 yıldır sürekli geçmişe söverek iş yapmaya çalışıyorlar. HEr yaptığı hizmetleri lütuf gibi gösteriyorlar. Biz gelmeden yoktu diyorlar. Yahu zaten görev bu değil mi? Benim vergimle bana mı hava atıyorlar? İlk 5-6 sene her şey iyiydi, Sonra ye kürküm ye başladı... Bir dış kuvvet için canımı veririm ülkeye ama bir ego uğruna kılımı kıpırdıtmam. Zaten zat demedi mi, giderseniz gidin diye... 9 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Ülkemden de milletimizden de memnun değilim. Sorunun iktidar olduğunu da düşünmüyorum. Bu millet 100 yıldır "benim şu iktidar döneminde yüzüm güldü" diyemediyse, sorun iktidarlarda değil. Onu bi tespit ettim önce. En büyük sorun millette. Milletimiz bozuk olunca, her türlü 3 kağıt olunca, e iktidarlarda bu milletin fertlerinden oluşunca, sonuç kaçınılmaz oluyor. Hee bırakıp gider miyim? Gidemiyorum. Beni bağlayan bir bağ var. Ben diyeyim kan bağı siz diyin gönül bağı. Milliyetçi miyim? Evet. Ama dönüp bakıyorum "benim milliyetçiliğim şu anki millete mi" diye. Değil sanırım. Geçmişe, tarihe. Bu toprakları bırakıp gitmek Alparslan'a, Fatih'e, Atatürk'e ihanet etmek gibi geliyor bana (halbuki adamların ruhu bile duymaz). Ama böyle bir aptallık bendeki de. Vatanımda çekeceğim çileyi, dışarıda bulacağım huzura tercih ediyorum. Bence aptallık. Ama vazgeçemiyorum. 5 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Kurulu düzenimiz var yeğennnn yoksa durmayız. Şükür sonunda böyle bir cümle kurma fırsatı oldu🤪 Benim için zor ama çocuğum gitmek isterse önünde durmam. Doktor olsa dayak yiyecek, mühendis olsa işsiz gezecek veya 3 kuruşa ağız kokusu çekecek. Tercihine saygı duyarım ister kalır ister gider. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 İki evladım var. Enkaz bir toprakta heder olacağına gitsin Hans ile yaşasın hayatı refahı yüksek olsun. Vatanseverlik ile ekonomik geleceği aynı sepete atamayız. 2015 yılındaki büyük prodüksiyonda yurt dışında kurulu düzeni olanlar da geldi uçağa çalı süpürgesi fırlattı 8 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Servet Aydın yazdı: uçağa çalı süpürgesi fırlattı Afedersin tankın egzozuna atlet tıkayarak durdurdular. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Sani Gerşon yazdı: Afedersin tankın egzozuna atlet tıkayarak durdurdular. Patates gibi katı ve yoğun madde 1.5 lt motoru durduramaz iken okunmuş atlet 12bin cc motoru durdurdu. Hadi bakalım ateyizler bunu da açıklasın 2 5 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Servet Aydın yazdı: çalı süpürgesi 50 TL bugün lazım oldu da, yenisi toptanda 75 imiş ama nalbur zamn yapmamış, bunlar bitsin daha da almam dedi kaça satacam ki diyor Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Servet Aydın yazdı: Patates gibi katı ve yoğun madde 1.5 lt motoru durduramaz iken okunmuş atlet 12bin cc motoru durdurdu. Hadi bakalım ateyizler bunu da açıklasın Sonrasında ne olmuştu kamuoyu merakta 😅 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Servet Aydın yazdı: Patates gibi katı ve yoğun madde 1.5 lt motoru durduramaz iken inanmam video görelim? görsel var mı 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Tahir İlter yazdı: Kurulu düzenimiz var yeğennnn yoksa durmayız. Youtube'da sokak kedisi isminde tesadüfen karşılaştığım bir kanal.. Hanım ablanın biri il il gezerek insanların ekonomiye bakışlarını, hükümet değişikliği isteyip istemediğini falan soruyor. Baksan herkes şikayetçi ama en sonunda mevcut hükümetin devamını istiyorlar ve hatta tüm suçu geçmiş yönetimlere ve dıj güçlere atıyorlar. Ezberlenmiş bir kaç megabaytlık bellek yani @Hamit inan hocamın dediği gibi Bir de içinde bulunulan durumdan külliyen mutlu ve memnun olanlar var. Amca/teyze ne iş yapıyorsun diye sorulunca ben yurtdışında yaşıyorum izne geldim falan diyor 3 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 para bürümüş gözünü insanların. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts