Çağrı Alaf 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran Aracın yanına gidip, aracı yükselt tuşuna bastım, ön taraf pompa devreye girdi ön tekerler yükseldi ama arka tekerlerden hiç ses gelmedi olduğu gibi kaldı. @Mustafa Tüfekçi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Hüseyin Sönmez yazdı: Çağrı, air süspansiyonlu arabanın süspansiyon arızası Türkiye'de kaç kişinin başına gelebilir ki? Buyrun benim Çağrı Alaf yazdı: Aracın yanına gidip, aracı yükselt tuşuna bastım, ön taraf pompa devreye girdi ön tekerler yükseldi ama arka tekerlerden hiç ses gelmedi olduğu gibi kaldı. @Mustafa Tüfekçi aynı anda iki körük birden patlamış olamaz (olabilir de ) . Kompresörden her körüğe ayrı valf ve hat var benim araçta. (tek kompressör var önde sağda). Sizin araçta çift motor olabilir mi bilemedim. Aslında cihaza bağlansa nokta atışı problemi söyler. 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 8 Haziran Yazar Paylaş 8 Haziran Kompresör arızası varmış. 2300 Euro parça parası çıktı. Alt takım - Disk Balata ve Yağ bakımı hariç. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Haziran Paylaş 8 Haziran Çağrı Alaf yazdı: Kompresör arızası varmış. 2300 Euro parça parası çıktı. Alt takım - Disk Balata ve Yağ bakımı hariç. @Mustafa Tüfekçi en iyi mercedes uzaktan izlenip hayal kurulan Mercedes 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts