Sani Gerşon 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: 4 hafta? yok olmaz öyle şey, siz internnete yazılanlara bakmayıni yutupta ne videolar var %95i sahte Geçen gün sunucu sorduk üreticiye, 24 hafta dedi. Sonra da ekledi, "24 haftanın ortasında tekrar erteleme de gelebilir". Yeni cihazlarda iş başka, garantili üründe iş başka resmen. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Sani Gerşon yazdı: 3 iş günü maksimum size ulaşması var. Garanti şartları bunu gerektiriyor. Zaten ulaştıramazlarsa yeni ürün gönderiyorlar Yooo o iş öyle değil... Ben 15 gündür bekliyom mesela. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Ali Darbaz yazdı: Yooo o iş öyle değil... Ben 15 gündür bekliyom mesela. Garanti bitimine 1 gün kala "parça temin edemiyoruz, cihaz verelim mi yerine son model" dediler. Kabul ettik. Direkt olarak yedek parça temin edemeyeceklerini ilettiler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Sani Gerşon yazdı: Garanti bitimine 1 gün kala "parça temin edemiyoruz, cihaz verelim mi yerine son model" dediler. Kabul ettik. Direkt olarak yedek parça temin edemeyeceklerini ilettiler. daha ne isterim yahu 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Haziran 2022 Paylaş 17 Haziran 2022 Sani Gerşon yazdı: Garanti bitimine 1 gün kala "parça temin edemiyoruz, cihaz verelim mi yerine son model" dediler. Kabul ettik. Direkt olarak yedek parça temin edemeyeceklerini ilettiler. Oo doğru.. 20 iş günü içinde çözemeyincede cihaz değişimi yaparlar. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2022 (düzenlendi) Bilgisayar ile video - film izlerken hoparlörlerden cızırtı geliyor normalde ara sıra geliyor ama sesi hızlı bir şekilde azaltıp artırınca sürekli şekilde cızırdıyor. Hoparlör testi yaptım tüm sesleri donanım temiz bir şekilde veriyor işin garibi Kablosuz kulaklarımdan da aynı cızırtıyı alıyorum. Keşke Asus alsaydık bu iş beni üzdü biraz içe sinesi aleti kullanamadım 15 Temmuz 2022 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 6 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2022 Güncelleme : Cızırtılar BIOS update ile çözüldü. Ekran kartı sorunu devam ediyor yüksek yük altında sistem Device or Driver Hung hatası veriyor GPU kendini OC edemiyor kitleniyor sanırım sürekki GPU kendini restartlıyor. Anakart değişecek, en azından adamlar ilgileniyor. İyi tarafından bakmak gerek. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Eylül 2022 Yazar Paylaş 15 Eylül 2022 Avustralya'ya geldik nihayet. 2. günde teknik servisi aradım anakart değişimi istiyorum dedim belgeleri, test sonuçlarını attım aynı fikirde olup onayladılar. 1 gün parçanın gelmesi için bekledik Türkiye'de şu an 15'i burada 16'sı. Bugün de teknisyen gelip anakartı komple değiştirecek. Hadi bakalım hayırlısı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts