Selçuk Bakış 18 Mart Paylaş 18 Mart Doğan Arşiray yazdı: benim gözümün önünde megane devirlmişti cam tavan üzerind,e sürüklendi de hiçbirşey olmadı tavana. Benim olayda sağ üst ve yan direkler bile yamuldu, kapının resmi vardı bulamadım, kapı bile yırtılmıştı. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mart Paylaş 18 Mart Doğan Arşiray yazdı: bu hangi araba? 500L Düşen saksı mı ney 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart Paylaş 18 Mart Selçuk Bakış yazdı: Benim olayda sağ üst ve yan direkler bile yamuldu, kapının resmi vardı bulamadım, kapı bile yırtılmıştı. teknik güzel açıklayıcı foto 3ü1arada hadise kötü tabii Servet Aydın yazdı: 500L Düşen saksı mı ney daha büyük bişeydi sanırım saksı sonra bşaksına düşmüştü galiba Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Mart Paylaş 18 Mart Servet Aydın yazdı: 500L Düşen saksı mı ney Çatı parapetinin beton yada mermer harpuştası diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Mart Paylaş 18 Mart Doğan Arşiray yazdı: bu hangi araba? 500L Metin Uzunoğlu yazdı: Çatı parapetinin beton yada mermer harpuştası diye hatırlıyorum. Aynen Hocam baca üzerinde ki mermer şapka Çağlar Bayur yazdı: teknik güzel açıklayıcı foto 3ü1arada hadise kötü tabii daha büyük bişeydi sanırım saksı sonra bşaksına düşmüştü galiba Bilim için herşey Yorum bağlantısı
Recommended Posts