Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Nereyi kaçırdım diye baktım bulamadım. Savaş mı çıktı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Nereyi kaçırdım diye baktım bulamadım. Savaş mı çıktı gazzeye mücahit arıyoruz da. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Bu kadar elektriksel teçhizat ile termal kameraların direkt hedefi olursunuz. soğuğa alışın bence 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Nereyi kaçırdım diye baktım bulamadım. Savaş mı çıktı usb charger yapıyoruz seversin Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu kadar elektriksel teçhizat ile termal kameraların direkt hedefi olursunuz. soğuğa alışın bence işte bakış açıxı farkı, wikipedialık 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Nereyi kaçırdım diye baktım bulamadım. Savaş mı çıktı Papaya süikast yapıyoruz gel Mehmet Göktürk yazdı: Silah işi sakat. Sen korkup karşıdakini vurabilirsin karşısı korkup seni vurabilir versire.. savaş dışında silaha karşıyım. Hiç silahım olmadı hocam bende sevmem. Büyüklerde de yoktu merak dedem, onun babası vb. Daha geçen gün araştırma vardı, araçta silah olan kişiler daha agresif kullanıyormuş. Güven veriyor insana diyordu. Karşındakinde uzi çıkabilir tabi. Köyde yaşıyor olsam bi tüfeğim olurdu ama duvarda. Ayı gelir, domuz gelir vb 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Jeff bezos evini satıp sığınağına taşınmış 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Jeff bezos evini satıp sığınağına taşınmış Diyelim ki Dünya zarar gördü sen sığınaktan çıktın ey Bezos ne yapacaksın. Düşünsene sığınaktan çıktın kimse yok. 😊 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Jeff bezos evini satıp sığınağına taşınmış o coğrafik kültür farkı, finlandiyada nüfsun 2 mislini alacak sığınak var mesela, bize sığınak desen, deoplama alanı olarak anlarız, amerikanyada 1 ton yiyecek 5 ton su depolayan aile sayısı nüfüsün %90 nıdır, normal yaşam rutinidir, hiç amsterdam da sokakta umumi wc aradın mı ? Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 18 Aralık 2023 Yazar Paylaş 18 Aralık 2023 Noldu yahu, güneş felan patlaması,zukerberg-bezos un sığınak yaptırması felan neler oluyor ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 sığınağı geç onlar basit işler, bill gates tekirdağa gelmiş arazi seçiyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: o coğrafik kültür farkı, finlandiyada nüfsun 2 mislini alacak sığınak var mesela, bize sığınak desen, deoplama alanı olarak anlarız, amerikanyada 1 ton yiyecek 5 ton su depolayan aile sayısı nüfüsün %90 nıdır, normal yaşam rutinidir, hiç amsterdam da sokakta umumi wc aradın mı ? sığınaktan ne anladınız yav. Adam sığınak diye şuna taşındı evin boyu kaç bilmiyorum ama bi o kadar da yerin altında varmış Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sığınaktan ne anladınız yav. herkesin sığınağı kendi çapına göre, görseldeki basit bir sayfiye evi texasta 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Yine gündemde bu konular. Avrupada kitapçıklar dağıtılıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yine gündemde bu konular. Avrupada kitapçıklar dağıtılıyor geçen sene ve öncekilerdede dağıtımış olması dışında cümleede sorun yok, biz de her sene sms le debrem tatbikatı yapıyoruz mesela, miami de 365 gün güneç kremi satılır mesela 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Kasım Paylaş 29 Kasım yandgülümketenhelva. azdan az çoktan çok gider. pamuklar içinde yaşayan 1.dünya ülkeleri düşünsün... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Doğan Arşiray yazdı: yandgülümketenhelva. azdan az çoktan çok gider. pamuklar içinde yaşayan 1.dünya ülkeleri düşünsün... rusya durup dururken avrupaya mı girecek? Avrupa amerika resmen savaşı kendi istiyor. Rusyanın madenlerindeki gözlerini kan bürümüş. Dönülmez noktalardayız. putin ölse de yeni başkan madenleri peşkeş çekse belki rahatlardır. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Telsiz alın, ilk yardım öğrenin, evinizde otomobil dışında bir aracınız (bisiklet motosiklet) olsun, evinizin dışında biryerler çadır vs bulundurun. Mümkünse ısınma ve yemek yapmak ile alakalı gereçleriniz olsun. Ekmek yapmayı öğrenin. Winter is coming. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Ya o kadar değil tabi de işsizlik ve suç fazlalaşabilir. kentten bayan ve fakirleşen orta üst yaş köye geri dönebilir. ölmeye. diğer kötü bir senaryo içerde kapışma ve olağanüstü hal gibi şeyler. buna da pek ihtimal vermiyorum. madmax durumları yok yani. 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Biz önümüzü kış tutalımda, yaz olursa ne ala Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Ya o kadar değil tabi de işsizlik ve suç fazlalaşabilir. kentten bayan ve fakirleşen orta üst yaş köye geri dönebilir. ölmeye. diğer kötü bir senaryo içerde kapışma ve olağanüstü hal gibi şeyler. buna da pek ihtimal vermiyorum. madmax durumları yok yani. gelişmiş ülkelerin büyük şehirlerinde 02.00’de sokağa çıkmak ile Türkiye’de çıkmak arasında sizce fark var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts