İçeriğe Yönlendir

Post Apocalyptic Senaryo

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

pisiklet olacak mı "selbest" mi :)

bu konuda yok lakin olmazsa zor zaten oraya buraya gidebilmek

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Muhittin Kaplan
(düzenlendi)

Bu videoyu nasıl atlamışım, oysaki takip ettiğim ve videolarını sevdiğim bir kişi. Biraz abartmış ama olsun. Osilaskop felan ?

tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar
Çağlar Bayur yazdı:

1962 de bir markette röportajda buna benzer soru sorulmuş: siyah beyaz seyrettim belgeselde. amerigada millet rafları yağmalıyor ne var ne yok alıyor, rus gemileri kübaya ilerliyor falan, ortam böyle.

mikrofonu bir  kadına uzattılar siz ne stoğu yapıyorsunuz diye, kadın cevap verdi: gündelik ihtiyaçlarımı almaya geldim, stoğa ihtiyacımız olursa yemek için zamanımız olmaz dedi....

ne kadar uzun zaman önce ne kadar yakın bir zaman....

İzledim 2 defa belgeleseli, Kamereman olması lazımdı ismi. Üçüz kardeşler vardı, hayat enerjileri muhteşem.

Yorum bağlantısı

imkan olsa pikapın kasasına  uçaksavar gibi bişe bağlar yola öyle çıkmak isterdim ama sade çanta denmiş zor iş

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Muhittin Kaplan

Her türlü aneliz, siyasi ve askeri danışmanlık, hali, kilim, travel.

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Muhittin Kaplan yazdı:

askeri danışmanlık,

Muhteviyatı nedir, neler yapılabilir?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Çağlar Bayur

arşivlik... gerçi 1920 den bu yana insanlık aynı kalmış, ve hatta imhotep 12 yaşındayekn de aynıdır dierim ama ispat edemem. aslında ne kadar basit....

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Aklıma iklim değişikliklerinin sanki bilerek yapıldığı geliyor. Bu gidişle ciddi tarım sulama sıkıntısı olacak. Ocak ayı kurak geçiyor. Barajlar boş

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Ülkenin uydu devlet, sömürge,ileri karakol olarak kalmasını sağlamak için

Egitimin ele geçirilmesi, ticaretin bankalar aracılığıyla ele geçirilmesi/borclandirma, olmazsa etki ajanlarıyla yönlendirme,olmazsa ekonomik yada siyasal kriz,terör vb, olmazsa ayaklanma, olmazsa darbe, olmazsa ucuncu bir ulkeyle savasa sokmak, olmazsa fiili işgal.

Çantalar hazır mı?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Aklıma iklim değişikliklerinin sanki bilerek yapıldığı geliyor. Bu gidişle ciddi tarım sulama sıkıntısı olacak. Ocak ayı kurak geçiyor. Barajlar boş

????

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Göktürk yazdı:

????

Deprem yapma makinasına kadar gider bu. Haarp mıydı

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

????

Şaka ya hu. bilerek bozulsa amerika etkilenmezdi heralde. Sel fırtına hep oraları vuruyor bu aralar. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Emre Şimşek yazdı:

Fransaya ne olmuş öyle?

bişi olduğu yok ? nolmuş? 1920 den beri aynılar

Muhittin Kaplan yazdı:

Çantalar hazır mı?

jellibonları salsınlar kafi

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Şaka ya hu. bilerek bozulsa amerika etkilenmezdi heralde. Sel fırtına hep oraları vuruyor bu aralar. 

Günahkârlar da ondan. 

Bu arada okyanus yüzeyindeki sıcak akıntıyı aşağı soğuk bölgeye yollayıp kasırganın beslenme döngüsünü bozmanın bir yolunu bulmuşlar, bulmak üzereler. Sonra istedikleri gibi türlü günah işleyebileceklermiş :crazy:

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Muhittin Kaplan
(düzenlendi)

Artık beni TB2TTY diyerek bulabilirsiniz. (Amatör telsiz operatörü uluslar arası çağrı kodu. TA–TB–TC–YM Türkiyenin ön ekleri, 2 bulunduğum şehirin bölge kodu, TTY ise benim kodum. TTY yi özellikle istedim.)

TTY nedir (wiki den alıntıdır)

Teleprinter basılı mesajlar almakta ve göndermekte kullanılan elektromekanik bir cihazdır. Kısaca telem veya teleprinter de denir. Telem tâbiri daha çok askerî haberleşmede kullanılır. Her biri teleemprimör cihazına sâhip abonelerin bağlandığı telefon benzeri yazılı haberleşme servisine teleks sistemi denir.

Teleprinter cihazı 1900’lerin başlarında ortaya çıktı ve Morse telgraf cihazının yerini almaya başladı. Sterling, Morton ve Krum gibi araştırıcılar bu hususta ilk çalışanlardandır.

tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Muhittin Kaplan

Eğer Amatör Telsizcilik lisans varsa ki bence herkes almali baufeng uv82 güzel cihaz.

Yoksa seçenek aselsan cobra gibi PMR denilen telsizlerden. (Bunlarda freq ayarlama yoktur. Sabit ayarlı freq kullanan kanallar vardır.)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mert Yeldan yazdı:

Çanta için iş görecek bi telsiz ne almalı?

kimle konuşacan?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...