Tansu Kalafatoğlu 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Muhittin Kaplan yazdı: Tansu hocam, kaçışlık bir durum olsa yanınıza birşey alamazsınız zaten. Senaryo açık, uzun bir yürüyüş e hazırlanıyorsunuz, herkesten uzak. başrol ü kabul ediyormusunuz yoksa senaryoyu değiştirmeye mi çalışıyorsunuz ? 1 yıl medeniyetten uzak, avlanarak beslenme, sığınma ihtiyacı vb bunlar çok zor şeyler. Amaç 1 sene herkesten uzak kafa dinlemekse daha basitte olabilir diyorum. Seçenek sunma sadece. Yoksa senaryo sizin tabi Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 Haziran 2022 Yazar Paylaş 12 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Baya malzeme olmuş sığmaz gibi geldi sırt çantasına Yukarıdakiler küçük bir el çantasına a sığar hocam. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Baya malzeme olmuş sığmaz gibi geldi sırt çantasına Yoo kap deyince teneke mi anladık? Bu senaryoyu orman diye düşünmeyin. Ukrayna işte yanımızda örnek 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Muhittin Kaplan yazdı: Yukarıdakiler küçük bir el çantasına a sığar hocam. 1 yıl denince ben sığmaz gibi düşündüm. Mehmet Göktürk yazdı: Yoo kap deyince teneke mi anladık? 1 yıl denince ben öyle anladım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Nasır ilacı ( çok yararını gördüm bi kez çok yürüme sonucu patlayan yerlere) 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Sadece 3 gece için pasatın arka koltuklar yatacak kadar zamazingo doluyor. Sırt çantası ile 1 yılı bırak 1ay yaşamak bile zor. Ha illaki olacak ise önce Moğolistan'a gidip inceleme gerekir nasıl yaşam sağlanıyor diye. Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Muhittin Kaplan yazdı: Kaçış yok. Neden kaçalım? İnzivaya çekilmek diyelim. Ben de öyle düşündüm ne oluyor nereye kaçıyoruz diye 🙄 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Mucize ilaç. Yürüyemeyen adamı yürütür 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Servet Aydın yazdı: Moğolistan'a gidip inceleme gerekir nasıl yaşam sağlanıyor diye. yahu bula bula -50C yeri buldun, mikanos un suyu mu çıktı hem fazla giysi de yok çantada ağırlık yapmaz 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Evet ya hemen orman kar buz çöl.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 sopa önemli ayu felan gelirse kolayca döveriz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 yahu bula bula -50C yeri buldun, mikanos un suyu mu çıktı hem fazla giysi de yok çantada ağırlık yapmazBi sussan. Milleti oraya paket edeceğim 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 Haziran 2022 Yazar Paylaş 12 Haziran 2022 Servet Aydın yazdı: Sadece 3 gece için pasatın arka koltuklar yatacak kadar zamazingo doluyor. Sırt çantası ile 1 yılı bırak 1ay yaşamak bile zor. Ha illaki olacak ise önce Moğolistan'a gidip inceleme gerekir nasıl yaşam sağlanıyor diye. 3 gece için, masa sandalye akü Buzluk o bu doluyordur. Bende de aynı oluyor, sanki biraz fazla oluyor ama. Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Ben de öyle düşündüm ne oluyor nereye kaçıyoruz diye 🙄 Kaçış yok, kaçış yok. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 Haziran 2022 Yazar Paylaş 12 Haziran 2022 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Mucize ilaç. Yürüyemeyen adamı yürütür Şöyle bir baktım hocam. Tr de satısı yok ama anestol diye bir ilaç benzer etkiyi gösteriyor sanirim 12 Haziran 2022 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: sopa önemli ayu felan gelirse kolayca döveriz Film güzeldi abi. Uçak düşüyor ormanda kalıyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Bence önce demo yapıp ihtiyaçları doğru belirlemek lazım.. Yani bir hafta bi çık, bakalım neler lazım oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Mucize ilaç. Yürüyemeyen adamı yürütür Benzocain etken maddesi içeriyor. Lokal anesteziktir, yani sinir sisteminin biyolojik fonksiyonlarını geçici olarak yavaşlatır veya durdurur hatta bazı prezervatiflerde de kullanılıyor. Nasır varsa ya sorunlu ayakkabı kullanılmıştır ya da ayak hijyeni yetersizdir. “Benzocaine topical is used to reduce pain or discomfort caused by minor skin irritations, sore throat, sunburn, vaginal or rectal irritation, ingrown toenails, hemorrhoids, and many other sources of minor pain on a surface of the body.” 1 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 (düzenlendi) Soru yanlış veya eksik. 1 yıllık malzeme bi sırt çantasına sığmaz. 3 günlük yere arabayı doldurup gidiyoruz biz. Üstelik sonraki cevaplarınızda kaçış durumu yok demişsiniz. Kaçış yoksa neden 1 sırt çantasıyla gidiyor insanlar? Burayı açın önce böyle bi soru sorarken. Her cevapta ve baştaki soruda mantık hataları var. Yine de bi cevap yazalım. 1 yıllık, 10 yıllık farketmez bir yere gideceksem ki sadece sırt çantası alınacaksa acil çıkmak demektir, bir şeyden kaçmak manasına gelir bu, normal şartlarda hiçbir insan 1 sırt çantasıyla 1 yıllık bir yere gitmez. He soruya binaen illaki sadece sırt çantası olacaksa yanımda 8-10 konserve, rakı, su, ateş, ilk yardım ürünleri ve para alırım ben. Belki o an aklıma gelecek 2-3 şey daha. Baştan mantık hatası var bunu tekrar belirtelim. Kendinize bi kıyamet senaryosu oluşturmaya çalışmışsınız ama çok şey eksik bu senaryoda. Hadi hayırlı işler. 12 Haziran 2022 tarihinde Ali Tuğberk Avar tarafından düzenlendi imla Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 Haziran 2022 Yazar Paylaş 12 Haziran 2022 (düzenlendi) Ali Tuğberk Avar yazdı: Burayı açın önce böyle bi soru sorarken. Uslubunuzu begendim. "Kaçmak" olarak dusunenler kacmak icin bir canta yapabilir. Kaçarken, karayolu yok, otomobil, 4x4 yok, sehirlere giremiyorsunuz ornegin. Yardim almaniz ya yok ya cok kisitli. Hatta baslangic istanbul, varis adiyaman olsun. (1 yıl i doğrudan gitme mumkun olmadiginda saklanma ihtiyacı icin düşünmüştüm) 12 Haziran 2022 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Kaçan kimden kaçıyor bir avantajı var mı bu da önemli, şayet avcı profesyonelse fazla uzağa kaçamadan keklik gibi avlanır bu yüzden çantaya gerek kalmayabilir. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 Haziran 2022 Yazar Paylaş 12 Haziran 2022 Sizinle ilgilenmezler görmezlerse, sizi arayan birileri yok, öyle peşinizde tazilarla gelen 2 tabur asker yok yani. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Gibi’nin sokak ropörtajı gibisinden bişey herhalde. Linçten kaçmak için mağarada yaşıyorlardı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Sağlam bir outdoor ayakkabı antibiyotik ve bıçak kadar önemli. Hatta daha önemli. Pusula, harita. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Dsg çöp Koray Demir yazdı: Benzocain etken maddesi içeriyor. Lokal anesteziktir, yani sinir sisteminin biyolojik fonksiyonlarını geçici olarak yavaşlatır veya durdurur hatta bazı prezervatiflerde de kullanılıyor. Nasır varsa ya sorunlu ayakkabı kullanılmıştır ya da ayak hijyeni yetersizdir. “Benzocaine topical is used to reduce pain or discomfort caused by minor skin irritations, sore throat, sunburn, vaginal or rectal irritation, ingrown toenails, hemorrhoids, and many other sources of minor pain on a surface of the body.” Ya evet bunu cinsel amaçlarla kullanıyorlar galiba 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts