Muhittin Kaplan 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Kişi başına sadece bir sırt çantası hazırlamak durumunda kalsaydınız, içeriğinde neler olurdu ? en az 1 yıl medeniyet yok ve ayda bir yer değiştirmeniz gerekiyor, hesabı buna göre yapınız. (Bunları yazarken, ne olacak bu zamların hali,eğitimdeki durumumuz,%25 zam üstünün yapılamaması,Benzin ve motorine zam vb konuları hatırlayarak yazınız 😅) 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Güç yüzüğü ve elf peksimeti desem? 2 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Kamp çantası gibi mi amaç tam olarak ne anlamadım? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Medeniyet yok derken? Arog mu? Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Yaya olarak mı yer değiştirilecek? Konum, güzergah ve fiziki şartlar neler? Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 Haziran 2022 Yazar Paylaş 12 Haziran 2022 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Güç yüzüğü ve elf peksimeti desem? Hemen mi yahu biraz ilerlesin konu Koray Demir yazdı: Kamp çantası gibi mi amaç tam olarak ne anlamadım? Kamp çantasında 1 haftadır max beklenti, sonra medeniyete geri döner hamburger yemeye devam edersiniz,bunda geri dönüş yok. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Medeniyet yok derken? Arog mu? Yok öyle değil, medeniyet var ama siz yararlanamıyorsunuz. 1 yıl dağ bayır. Koray Demir yazdı: Yaya olarak mı yer değiştirilecek? Konum, güzergah ve fiziki şartlar neler? Evet, dağ bayır, belki bozkır. Anadolu coğrafyası işte. Mümkün mertebe insanlardan uzak. 12 Haziran 2022 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 1962 de bir markette röportajda buna benzer soru sorulmuş: siyah beyaz seyrettim belgeselde. amerigada millet rafları yağmalıyor ne var ne yok alıyor, rus gemileri kübaya ilerliyor falan, ortam böyle. mikrofonu bir kadına uzattılar siz ne stoğu yapıyorsunuz diye, kadın cevap verdi: gündelik ihtiyaçlarımı almaya geldim, stoğa ihtiyacımız olursa yemek için zamanımız olmaz dedi.... ne kadar uzun zaman önce ne kadar yakın bir zaman.... 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Kaçağız yani. (ip, bıçak, bileme taşı, kibrit, susam, don, atlet, pil, fener) x 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 Haziran 2022 Yazar Paylaş 12 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: susam ? 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 İnsanlıktan uzaklık ve medeniyetten yoksunluk düşünülmesi gereken en son öncüller. Hayatı idame, şiddetli soğuk ve derin karda mücadele, ileri seviye avcılık ve sağlam vücut kondisyonu olmadan tek çantayla 1 yıl dağ bayırda ayda bir yer değiştirerek yaşayabilecek adamın alnından öperim net. Tatil değil bu aracıyla efelenmeye benzemez forumdan çıkmayacaktır diye tahmin ediyorum 😊 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Muhittin Kaplan yazdı: ? Dayanıklı ve enerji verici. Yoklukta iş görür bir avucu 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dayanıklı ve enerji verici. Yoklukta iş görür bir avucu güvercin de beslersin? tansu nun gemisi olarak tarihe adın yazılaiblir? 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Yani diyon ki zenginlerin lutfettigi kadar yaşayacağız mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Biraz para altın, bıçak, telefon, katlanır güneş paneli, fener, pense ve tornavida, aspirin antibiyotik, batikon, içi dolu gıda çerez kapları (yeniden dolabilir), su matarası, birkaç iç çamaşırı.. defter kalem. Biber spreyi elektroşok vs de gerekebilir, düdük.. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 Haziran 2022 Yazar Paylaş 12 Haziran 2022 (düzenlendi) Alıntı Biraz para altın, bıçak, telefon, katlanır güneş paneli, fener, pense ve tornavida, aspirin antibiyotik, batikon, içi dolu gıda çerez kapları (yeniden dolabilir), su matarası, birkaç iç çamaşırı.. defter kalem. Biber spreyi elektroşok vs de gerekebilir, düdük.. Çadır paraşüt ipi ateş başlatacak birşeyler(çakmak,kibrit, magnezyum çubugu) 12 Haziran 2022 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Muhittin Kaplan yazdı: ateş başlatacak birşeyler manitu aşkına, söndür o ateşi çabuk bizi görebilirler Muhittin Kaplan yazdı: magnezyum çubugu çok acaip bir şey o 25 gr aldıydım 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 sınırsız keyfi bir ihtiyacımı , ateş ve avlanmak icin alet edevat eklerdim cantaya.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Sonuç olarak 1 senelik kaçış planı niye nereye Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sonuç olarak 1 senelik kaçış planı niye nereye nevşehre, başladığı yere geri dönüş 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 Haziran 2022 Yazar Paylaş 12 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sonuç olarak 1 senelik kaçış planı niye nereye Kaçış yok. Neden kaçalım? İnzivaya çekilmek diyelim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Muhittin Kaplan yazdı: Kaçış yok. Neden kaçalım? İnzivaya çekilmek diyelim. bunu köy yayla yerinde de yapabilirsiniz. Ev olur, kuzine olur, insandan uzak. tamam biz de gelmeyiz Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 Haziran 2022 Yazar Paylaş 12 Haziran 2022 (düzenlendi) Tansu hocam, kaçışlık bir durum olsa yanınıza birşey alamazsınız zaten. Senaryo açık, uzun bir yürüyüş e hazırlanıyorsunuz, herkesten uzak. Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunu köy yayla yerinde de yapabilirsiniz. Ev olur, kuzine olur, insandan uzak. tamam biz de gelmeyiz başrol ü kabul ediyormusunuz yoksa senaryoyu değiştirmeye mi çalışıyorsunuz ? 12 Haziran 2022 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Biraz para altın, bıçak, telefon, katlanır güneş paneli, fener, pense ve tornavida, aspirin antibiyotik, batikon, içi dolu gıda çerez kapları (yeniden dolabilir), su matarası, birkaç iç çamaşırı.. defter kalem. Biber spreyi elektroşok vs de gerekebilir, düdük.. Hocam romork ne marka olacak Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Hocam romork ne marka olacak Anlamadım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Anlamadım Baya malzeme olmuş sığmaz gibi geldi sırt çantasına Yorum bağlantısı
Recommended Posts