Fatih Keskin 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Hayırlısı olsun rabbim daha güzelin nasip etsin inşallah corsa yüzünden canım opc satılır mı ya. ah Fatih başkan hep senin yüzünden. gül gibi arabasından oldu gitti güzelim insignia Ne güzel yakıtına alışmıştı taki corsa gelene kadar bence yakıtın farkında değildi. corsa 3 de 1 yakıtla aynı işi yapabildigini görünce kıymış güzelim araca. Bu arada artan yakıt fiyatlarının hiç katkısı yok bence [emoji21]Burada araba sattığım beğenmeyen kaç kişi var Corsa yı o kadar beğendi ki opc yi gözü görmedi adamın 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Fatih Keskin yazdı: Burada araba sattığım beğenmeyen kaç kişi var Corsa yı o kadar beğendi ki opc yi gözü görmedi adamın O şanslı kişilerden biri bir gün bende olacağım 😎 inşallah 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Fatih Keskin yazdı: Burada araba sattığım beğenmeyen kaç kişi var Corsa yı o kadar beğendi ki opc yi gözü görmedi adamın Bir alabilsek beğeneceğiz de 😁 1 3 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 11 Haziran 2022 Yazar Paylaş 11 Haziran 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: O şanslı kişilerden biri bir gün bende olacağım 😎 inşallah Eminmisiniz ? @Çağlar Bayur ile organizeler, girdap gibiler içlerine çekiyolar... Bu çete yüzünden gaza gelip 20 bin TL daha borçlandım... İnsigniayi bosuna satmadim ben... Lütfen bi daha düşünün... Selçuk Bakış yazdı: Bir alabilsek beğeneceğiz de 😁 İş birlikçilerin eline düştüm diye konum var bu forumda... Hala araba alma peşindesiniz ama... 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Erkut Uysal yazdı: girdap gibiler içlerine çekiyolar... tereyağlı kaşar favorim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Erkut Uysal yazdı: Eminmisiniz ? @Çağlar Bayur ile organizeler, girdap gibiler içlerine çekiyolar... Bu çete yüzünden gaza gelip 20 bin TL daha borçlandım... İnsigniayi bosuna satmadim ben... Lütfen bi daha düşünün... İş birlikçilerin eline düştüm diye konum var bu forumda... Hala araba alma peşindesiniz ama... 3tür nasip olmadı, direkten mi döndük şimdi 😁 1 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 12 Haziran 2022 Yazar Paylaş 12 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: tereyağlı kaşar favorim Hala var abi... 😉 Selçuk Bakış yazdı: 3tür nasip olmadı, direkten mi döndük şimdi 😁 Hele bi nasib olsun, o zaman konusalim bi daha... 1 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 “Abi araba lazım” bu cümlenin geri dönüşü yok. Sihirli cümle 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: “Abi araba lazım” bu cümlenin geri dönüşü yok. Sihirli cümle lazım demeden admine araba kepit.. satmışlığım var mesela 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 12 Haziran 2022 Yazar Paylaş 12 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: “Abi araba lazım” bu cümlenin geri dönüşü yok. Sihirli cümle Çağlar Bayur yazdı: lazım demeden admine araba kepit.. satmışlığım var mesela Sormadan, etmeden "sana araba aldım" demişliği vardır Çağlar abinin... 2 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 Hayırlı olsun Erkut Bey. Daha iyileri nasip olsun inşallah... 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 Hayırlı olsun Erkut bey. Paranız çalışıp değerlensin de, daha iyilerini alabilesiniz 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun Erkut bey. Paranız çalışıp değerlensin de, daha iyilerini alabilesiniz bunun çetesi var orası bozuk burası bozuk deyip değerinin altında alır. 1 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 13 Haziran 2022 Yazar Paylaş 13 Haziran 2022 Yeni aracim hayirli ve ugurlu olsun o zamansa... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-degisensiz-servis-bakimli-mx-5-roadster-2.0-160hp-1019438731/detay 3 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 13 Haziran 2022 Yazar Paylaş 13 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: standart gövde böyle mi Valla standarti nasil bilmiyorum abi ama, şu çok fena şeytan dürtüyo her an gidip alabilirim... 😱 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 mazda dan anlayanları davet edelim konuya Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Haziran 2022 Paylaş 13 Haziran 2022 Üfff makine ateş ediyor. Dünyanın en güçsüz ama en güzel yol tutan spor arabası yenisi ateş ediyor ama eskisinin ruhu başka tabi. Bi kere gezdirdiler beni yenisiyle. Çok başka bişe mx5 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 14 Haziran 2022 Yazar Paylaş 14 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Üfff makine ateş ediyor. Dünyanın en güçsüz ama en güzel yol tutan spor arabası yenisi ateş ediyor ama eskisinin ruhu başka tabi. Bi kere gezdirdiler beni yenisiyle. Çok başka bişe mx5 160 tane beygir sokmuşlar içine... Bereket versin daha üzeri bizi öldürür zaten... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Erkut Uysal yazdı: 160 tane beygir sokmuşlar içine... Bereket versin daha üzeri bizi öldürür zaten... araba 900 kg civarı zaten. Kiloya göre epey iyi. Diğerleri gereksiz güçlü Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Mazdaya oy vereni mi arıyordunuz 😁 Hayırlı olsun, uçlarda bir seçim olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts