Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran 2022 Paylaş 9 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: garanti uzatma diye birprosedür mü var? nasıl oluyor? tane tane öğreniyoruz yahu Çamaşır makinesi gibi. Parasını veriyon. Kendi 5 sene garantili. +5 daha yapma hakkın var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2022 Paylaş 9 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çamaşır makinesi gibi. Parasını veriyon. Kendi 5 sene garantili. +5 daha yapma hakkın var bakımların yetkili servis şartı da olur o zaman? +5 sene kaç tl? Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Avrupa petrol ile olan bağlılığını minimum seviyeye indirmek için elinden geleni yapıyor.Bunu Rusya gibi ülkelerin ambargosundan korunmak için yapıyor ve emisyon bahanesi adı altında millete işliyorlar.Açıkcası reklam yüzü emisyon gerisi tamamen duygusal benim görüşüm o yönde. Avrupa benzinli ve dizel üretimini 2035 yılında sonlandıracak ve bizde mecburen elektrikli modellere yavaş yavaş geçiş yapacağız. Önemli olan şu biz bu süreçte daha kaç tane nükleer santral yapacağız.Yoksa bukadar elektrikli aracı şarj edecek alt yapıyı ve enerji ağını sağlamak okadar kolay olmayacak. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 O kadar elektriği omuz omuza birbirimize sürtünerek üretiriz belki 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Ahmet Türedi yazdı: Avrupa petrol ile olan bağlılığını minimum seviyeye indirmek için elinden geleni yapıyor.B almanya coğrafi olarak güneş enerji üretiminde bizim yarı kapasitemize sahip, şu an bizden kaç misli fazla üretimleri var hesaplamadım, baktım da moralim şey oldu..... ispanya zaten uçtu gitti Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Şuan bir geçiş dönemi var ama çok daha başındayız. pillerin yan sanayisi çıkacaktır,kapasite farkları çıkacaktır, devlet bunlardan alabildiğince vergi alabilecektir,bertaraf vergisi,0 emisyon vergisi,hızlı şarj ettin vergisi,araç çok sessiz verigisi falan... çin malı pil takılacak,şarjdayken cep telefonu gibi şişip patlayabilir, Mesela Keçiören Etlikte 4. kat asansörsüz otoparksız bir yerde yaşayan biri bu aracı nasıl şarj edecek?balkondan kablo sallandıracak,diğer komşularda kablo sallandıracak,kablolar makarna gibi dolanacak,hırsızlar gelip gece şarj kablosunu çalacak,bir sürü tantana Dünyada kullanılan ömrü dolmuş piller bizim ülkemize gönderilecek,bizim denizlerimize toprağıma gömülecek,milletin çöpünü almaya devam edecez Tüm dünya sefasını sürer ama biz en son cefasını çekeriz gibi geliyor bana, 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: almanya coğrafi olarak güneş enerji üretiminde bizim yarı kapasitemize sahip, şu an bizden kaç misli fazla üretimleri var hesaplamadım, baktım da moralim şey oldu..... ispanya zaten uçtu gitti Panel pahalı idi, son iki senede iç piyasada panel üretmeye başlanınca güneş enerjisi işi hızlandı. Daha da hızlanır. Bize hepsi lazım, güneş, rüzgar, su, nükleer, kömür, gaz vs. Hepsinden lazım. Ek: 2 Nisan'da rüzgardan üretilen elektrik, toplam üretimin % 25'ini buldu. 10 Haziran 2022 tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Panel pahalı idi, son iki senede iç piyasada panel üretmeye başlanınca güneş enerjisi işi hızlandı. yerli üreticinin dükkanına gittim, peşin paraya sattığı ürünün aynısı, internette sattığından kredi kartlısından 2 misli pahalı.... N'apağk şimdi? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Destek alsam maslak civarı yer açacağım pil hibrit ve akülü araç onarımı servisi. Hali hazırda değişmi yapma maliyeti oem'den pahalı ancak kapasitesi yüksek oluyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 doğuş geldi, kartal a açtı, tulum eldiven kask maske felan var, bina duvalrarı basınça dayanıklı tavanı uçan tip Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Servet Aydın yazdı: Destek alsam maslak civarı yer açacağım pil hibrit ve akülü araç onarımı servisi. Hali hazırda değişmi yapma maliyeti oem'den pahalı ancak kapasitesi yüksek oluyor. Kosgeb projesi yazalım sana destek.. Çağlar da sgk lı eleman olur yüksek maaşlı. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Bende çaycı olayım. V12 susurluk kasa ile gelir giderim işe. Her silindire bi lpg kiti oh Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Bende çaycı olayım. V12 susurluk kasa ile gelir giderim işe. Her silindire bi lpg kiti oh Sen arabayı al tek kit de olur 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Bende çaycı olayım. V12 susurluk kasa ile gelir giderim işe. Her silindire bi lpg kiti oh 1- mekanı açıyoruz 2- denekleri topluyoruz 3- hepsini patlatıyoruz olay bitmiştir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Şaka bi yana kosgeb desteği alınır Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Sen arabayı al tek kit de olur https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-temiz-s600-1008068915/detay O kadar da pahalı değilmiş içime su serpildi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Tam elektriğe çevirecek araç.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Kosgeb projesi yazalım sana destek.. Çağlar da sgk lı eleman olur yüksek maaşlı.Onsuz olmaz zaten. Bir ara konuşalım bu işi ciddi anlamda 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Onsuz olmaz zaten. Bir ara konuşalım bu işi ciddi anlamda Ödemeleri ben toplarım getirin desem yeter zaten 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Ödemeleri ben toplarım getirin desem yeter zatenCeo olmadan da olmaz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Servet Aydın yazdı: Ceo olmadan da olmaz Akım korumalı hesap yapıp paraları toplayalım. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Hurda pilleri toplamak için kepçe operatörü de geldi. Kadro tamam Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1- mekanı açıyoruz 2- denekleri topluyoruz 3- hepsini patlatıyoruz olay bitmiştir 4- Pili dile dokundurma? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: 4- Pili dile dokundurma? 9 volt varta 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 5- Telefon hattinin iki ucunu tutarken cepten telefon edip kontrol etme. 60 volt. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts