Ali Gök 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Bizim maaşlara %14.5 zam kiraya %58, vergilere %45... giderseniz gidin vaziyetine doğru... Bu durum çok sıkıntı Biz ara zam da almadık şimdi asgari ücrete %30 yapıldı belki o oranıda yapmazlar bize Sağlam ezildik enflasyona Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Ocak Paylaş 3 Ocak geri kalmış ülkelerde memurlar limon satar uber yapar turist gezdirir 100 dolar maaş alıyorsa 2000 dolar kazanır. oraya doğru gidiliyor sanıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ali Gök yazdı: enflasyona düştü düşecek düşer içinden bi sayı dile 12 karpuz ye olsun 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Bizim maaşlara %14.5 zam kiraya %58, vergilere %45... giderseniz gidin vaziyetine doğru... Bize 11.5 hocam👆🏻 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Devlet memurunu bir şekilde öldürmüyor ama süründürüyor. Allah özel sektörde çalışanların yardımcısı olsun. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: geri kalmış ülkelerde memurlar limon satar uber yapar turist gezdirir 100 dolar maaş alıyorsa 2000 dolar kazanır. oraya doğru gidiliyor sanıyorum. https://www.memurlar.net/haber/1120303/memurlara-ek-iste-calisma-yolu-aciliyor.html?amp=1 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Ümit Türk yazdı: Sahi ne kadar oldu LPG. işimiz olmayınca tabelasını da okumuyoruz. 23-27,5 arasında değişiyor. İki gün önce 24,77 den aldım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts