Tansu Kalafatoğlu 16 Haziran 2023 Yazar Paylaş 16 Haziran 2023 Tahliye davası açılır. En son polisle çıkartılır ama gayriresmi yolları da var Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tahliye davası açılır. En son polisle çıkartılır ama gayriresmi yolları da var Tahliye ne gerekçeyle? Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Napıcan çözüm ne? Mehmet Göktürk yazdı: Tahliye ne gerekçeyle? Kendim oturacağım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Haziran 2023 Yazar Paylaş 16 Haziran 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Tahliye ne gerekçeyle? kendim oturacağım. Hukuken geçerli bir gerekçe Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kendim oturacağım. Hukuken geçerli bir gerekçe başka evi yokksa Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Ali Gök yazdı: başka evi yokksa niye insan 2 evde birden oturamaz mı? mesela sözlşeme tarihi devri bitmeden kiracı evden çıkar sa kalan aylıkları ödüyor mu? 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: niye insan 2 evde birden oturamaz mı? mesela sözlşeme tarihi devri bitmeden kiracı evden çıkar sa kalan aylıkları ödüyor mu? bana sorma gemileri yaktım ben 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Gaddar ev sahibi olanlar için biçilmiş kanun ancak Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Birine ben, diğerine oğlum, bir diğerine hanım. Çözüm çok. Karışmayacaktı kanun yapıcı. Karıştırdı. Evli olmak aynı yerde yaşamaya bağlı mı ? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 Kanunu yapan vaktiyle kafasına göre zam yapanı canı sıkılnca evden kovana da karışacaktı vaktinde. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Haziran 2023 Paylaş 16 Haziran 2023 "Sahra Çölünü verin, 5 yıl sonra piyasada kum sıkıntısı başlar" 1 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 kiracı kişinin de insaflı olması lazım insaf bekliyorsa. etrafta kira 10 bin ise buna yakın ödemesi lazım. gayet net bence. enflasyon oranında artış esas olmalı. çünkü herşey en az o kadar artıyor. banane ben sadece yüzde 25 arttırırım demek, ev sahibi olsa tam tersini yapacağının kanıtı bana göre. Çağlar Bayur yazdı: yıllık kıyma fiyat artışı da sabitlenecek mi 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 yumurta 4 tl olmuş insafsız tavuklar 3 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 padişah kirada oturmadıkça ev sahibiymiş, kiracıymış, bu çaresiz kullarını pek sallamayacak gibi. siz yine de yedi yüz elli milyon yıllık devlet aklına güvenin. Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Aksilik çıkmazsa tarsusa taşınacam ay sonu hayırlısı olsun bakalım . kirada olmak cinnet sebebi kimse asgari ücretin 8500 olduğu yerde kiranın 20 bin olmasını normal karşılamamalı asgari ücret 2250 TL iken 1750 liraya tuttuğum eve şuan 20 bin isteniyor. 5 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Ali Gök yazdı: Aksilik çıkmazsa tarsusa taşınacam ay sonu hayırlısı olsun bakalım . kirada olmak cinnet sebebi kimse asgari ücretin 8500 olduğu yerde kiranın 20 bin olmasını normal karşılamamalı asgari ücret 2250 TL iken 1750 liraya tuttuğum eve şuan 20 bin isteniyor. Güle güle git limonlara fısıldayan adam Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Güle güle git limonlara fısıldayan adam sağolasın köksal abi Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Mert Gülkokan yazdı: En iyi ev kendi evin demişler birileri kesin böyle demiştir Öyle dedik memlekete evimize gidiyoruz bizde 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Ali Gök yazdı: Öyle dedik memlekete evimize gidiyoruz bizde Hayırlı olsun şimdiden Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun şimdiden Sağolasın iyi olur inşallah 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Mert Gülkokan yazdı: En iyi ev kendi evin demişler birileri kesin böyle demiştir Valla biz de artık kirada olmaya her sene zam dönemi girdiğimiz/gireceğimiz strese tahammül etmeyelim diye geçen ay yeni evim kampanyasından faydalanarak ev aldık bi aksilik olmazsa ağustosta geçeceğiz. Gerçi şimdi de kredi taksiti vadesi yaklaşınca onun stresi oluyo bi nebze ama en azından evden çık diyen olmayacak Ali Gök yazdı: Öyle dedik memlekete evimize gidiyoruz bizde Hakkınızda hayırlısı. Küçük memleket iyidir. Büyük şehrin stresi sıkıntısı ömür kısaltıyor. İmkan olsa bende gitmek istiyorum 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 21 Haziran 2023 Paylaş 21 Haziran 2023 Mert Gülkokan yazdı: birkaç sene içinde çerez parası olur Bizde tam olarak bu düşünceyle kalkıştık bu işe. Her sene zam döneminde bi satış furyası başlıyordu. Geçen sene evi almak için gezmeye gelenlerin yüzüne karşı söyledim ben en az 1 sene çıkamam bunu bilerek gezin diye. Allah isteyen herkesi kurtarsın kiracılıktan 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 26 Temmuz 2023 Paylaş 26 Temmuz 2023 Bendeki son durum şu şekilde: Kiracıyı çıkarmak için bir avukatla görüştüm. -Kiracıyı çıkarırsan 3 yıl kendin oturmak zorundasın diyor. -Evi başkasına satış göstersem o zaman da hakim banka para trafiğini isteyecek, o yoksa bu sefer tazminat ödeyeceğim. -5 yıl sonra kira tespit davası açabiliyormuşum. Ama en önemlisi evi kiraya verirken ev sahibi ve kiracı arasında imzalanan Tahliye Taahhütnamesiymiş. Bu olmadan da bir şey yapılamıyor. Bu durumda yan dairedeki kiracı 12000 liraya otururken ben yine 2000 lira kira almaya devam edip, kiracıma da her gün beddua edeceğim. Kiracıları ve ev sahiplerini bu duruma düşürenleri de Allaha havale edeceğiz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Temmuz 2023 Paylaş 26 Temmuz 2023 Ersev Kaya yazdı: kiracıma da her gün beddua edeceğim. Kiracının günahı ne? Kanunlar dahilinde ilerliyorsa, kiracıya mı laf etmeli, kanunu koyanlara mı? 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts