Hamit inan 8 Haziran 2022 Yazar Paylaş 8 Haziran 2022 Cem Işık yazdı: Marka/patent vekilliği sınavını geçemediğimi söylemiş miydim? o kadar uzağım işte konudan Cem hocam sen bilirsin. Hanımın adına bir şirket açmayı düşünüyorum. O konuda fikir verebilir misin? En masrafsız kolay yoldan ltd lazım sanırsam Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Hamit inan yazdı: Cem hocam sen bilirsin. Hanımın adına bir şirket açmayı düşünüyorum. O konuda fikir verebilir misin? En masrafsız kolay yoldan ltd lazım sanırsam Ltd en kolayıdır ama bir mali müşavir, SMMM desteği daha iyi olacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 (düzenlendi) Hamit inan yazdı: Mesala forumda servet abiye göndermiştim geçen sene. Ses falan gelmedi. Ya , ozon değerini ölçecem diye ya da tesla adı geçiyor. Ürüne elektrik verip Kesin patlatmıştır sesi sana kadar gelmeyebilir. Gebze ahalisine sormak lazım. 8 Haziran 2022 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Kellik kısmını deniyorum. Mantar için dediğim gibi ayak bakımı yapan yerler bunu kullanıyor yorumlarda da iyi deniyor. Ben iki kişiye verdim mantar için ama düzenli kullanmadilar sanırım. Mesala forumda servet abiye göndermiştim geçen sene. Ses falan gelmedi. Ben yollayayim sen dene muhtemelen iyi gelir. Daldım gidiyorum alemde. %60 70 azaldı tırnak mantarı. Çene kısmı bazen sakal altı kabuk oluyor-du. Yok uzun zamandır [emoji106] 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 8 Haziran 2022 Yazar Paylaş 8 Haziran 2022 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Daldım gidiyorum alemde. %60 70 azaldı tırnak mantarı. Çene kısmı bazen sakal altı kabuk oluyor-du. Yok uzun zamandır Ozondan sonra mi azalma oldu? Sana verdiğim bitene kadar düzenli kullandın mı? 8 Haziran 2022 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Ozondan sonra mi azalma oldu? Sana verdiğim bitene kadar düzenli kullandın mı?Biraz daha var içinde. 2 veya 3 günde bir akşamları kulak çubuğu ile sürüyorum. Ayda bir dremel ile yüzey temizliği yapıyorum. Ne kadar ince olursa tırnak o kadar rengi canlı oluyor. İyimser şekilde 1yılı geçer düzelmesi ki 20 yıllık hasar için makul süre. 4 Yorum bağlantısı
Hamit inan 8 Haziran 2022 Yazar Paylaş 8 Haziran 2022 Servet Aydın yazdı: Biraz daha var içinde. 2 veya 3 günde bir akşamları kulak çubuğu ile sürüyorum. Ayda bir dremel ile yüzey temizliği yapıyorum. Ne kadar ince olursa tırnak o kadar rengi canlı oluyor. İyimser şekilde 1yılı geçer düzelmesi ki 20 yıllık hasar için makul süre. Mantarı kazidiktan sonra bolca sür ve üstüne streç tarzı birşey kapat gece yatmadan. Çok hızlı etki eder. Şimdiki sana gönderdiğimden çok daha yoğun. Komple geçer inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Geçen yaz öğlen güneşinde denize girmek gibi bi hata yapınca sırtımda ciddi yanıklar oluştu, onuzlarımdan belime kadar yanmıştım, Ozon yağını kullandıktan sonra 1 hafta içinde komple iyileşti, şuan bitek güneşten dolayı çillenme kaldı omuzlarımda, onun haricinde hiç bir problem yok. Diz kapağımı spor salonunda sakatlamıştım, bu ozon yağını sürdükten sonra rahatlama oluyordu, ani kilo değişime bağlı göbekteki çatlaklara da iyi geldi. Nereye sürsen fayda sağlıyor çok acaip bişey, Allah razı olsun Hamit abi para da almadı bi pet şişeye koyup vermişti :) 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 9 Haziran 2022 Paylaş 9 Haziran 2022 Hamit inan yazdı: Ozon Yağı ürünü xxxx Baharat Kimyevi Maddeler Tic. ve San. A.Ş. tarafından Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi Sertifikalarına sahip fimada üretilmiştir. Tarım ve Köyişleri Bakanlığının 15.08.2007 tarihli ve G34-3898-00037-7 sayılı izni ile Türk Gıda Kodeksi'ne uygun olarak üretilmiştir. Bu izinlerin ne olduğunu bir türlü bulamadım. Tarım il müdürlüğüde bulamadı öyle bir başvuruda yok dedi. Muhtemelen üretim değil paketleme izni alıp yanıltıyorlar diye cevap verdiler https://www.tarimorman.gov.tr/GKGM/Belgeler/DB_Gida_Isletmeleri/TGK_Gida_Katki_Maddeleri_Yonetmeligi_Gida_Kategorileri_Kilavuzu.pdf İlaç etken maddesi yoksa gıda maddesi gibi satış yapabiliyorsunuz. İlave bir izin alınmıyor bildiğim, bu kılavuza uygun benzer ürün satıştaysa sizinki de uyacaktır 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Haziran 2022 Paylaş 9 Haziran 2022 Kellik demeye dilim varmıyor ama hızlı saç dökülmesine iyi geliyorsa ilerleyen zamanda bende talip olabilirim 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 9 Haziran 2022 Paylaş 9 Haziran 2022 Merhaba, Öncelikle tebrikler. Ancak bu ürün ilaç/merhem olarak mı lisanslanacak yoksa kozmetik ürün olarak mı? Bence arasında süreç olarak çok fark vardır. Örneğin bu ürünü bitkisel preparat olarak ruhsatlamaya kalkarsanız tıp veya eczacılık mezunu olmanız veya birini istihdam etmeniz gerekir. Yanında da bir sürü rapor vs. https://www.mevzuat.gov.tr/File/GeneratePdf?mevzuatNo=14342&mevzuatTur=KurumVeKurulusYonetmeligi&mevzuatTertip=5 https://pimgrup.com/homeopatik-urunler/ https://pimgrup.com/biyosidal-urunler/ 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Haziran 2022 Paylaş 9 Haziran 2022 Tebrikler araştırmak üretmek yeni bir ürün ortaya çıkarabilmek en azından denemek sizi tebrik ediyorum. @Hacı Şenyurt yanılmıyorsam ilaç test laboratuvar alanında çalışıyordu. Konu hakkında bilgi sahibi olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 9 Haziran 2022 Yazar Paylaş 9 Haziran 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Kellik demeye dilim varmıyor ama hızlı saç dökülmesine iyi geliyorsa ilerleyen zamanda bende talip olabilirim Valla o konuda denemelerim var. En azından ara ara kendi kafamda kullanıyorum. Fakat kullanan bayanlar vücütlarında tüylenmenin arttığını söylüyordu. 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 9 Haziran 2022 Paylaş 9 Haziran 2022 Tebrikler araştırmak üretmek yeni bir ürün ortaya çıkarabilmek en azından denemek sizi tebrik ediyorum. [mention=57008]Hacı Şenyurt[/mention] yanılmıyorsam ilaç test laboratuvar alanında çalışıyordu. Konu hakkında bilgi sahibi olabilir. Mehmetcim teşekkür ederim. Ben klinik araştırma uzmanı olarak çalışıyorum. Sektör farkı çok ama genel olarak ilk iş patent alınmalı. Sonrasi nispeten kolay olan kısmı olacaktir. 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 9 Haziran 2022 Yazar Paylaş 9 Haziran 2022 Murat Sürmeli yazdı: gıda maddesi gibi Onada baktım hocam gıda takviyesi deyince olay değişiyor. Az miktarda yendiğinde de karaciğer temizleyebiliyormuş. Ben denemedim tavsiyede etmem En kolay ve yasal yoldan gitmeyi deneyeceğim. Harun Kocaçalışkan yazdı: Merhaba, Öncelikle tebrikler. Ancak bu ürün ilaç/merhem olarak mı lisanslanacak yoksa kozmetik ürün olarak mı? Bence arasında süreç olarak çok fark vardır. Örneğin bu ürünü bitkisel preparat olarak ruhsatlamaya kalkarsanız tıp veya eczacılık mezunu olmanız veya birini istihdam etmeniz gerekir. Yanında da bir sürü rapor vs. https://www.mevzuat.gov.tr/File/GeneratePdf?mevzuatNo=14342&mevzuatTur=KurumVeKurulusYonetmeligi&mevzuatTertip=5 https://pimgrup.com/homeopatik-urunler/ https://pimgrup.com/biyosidal-urunler/ Sürece danışmanlık yapabilecek bir firma ile kısa görüşme yapmıştım. Eczacı çalıştırmak gerekiyor nasıl olacak dedim. Ayda bir gün çalışiıyor gösteriyoruz yetiyor demişti. Piyasadakilerin bir grubu tıbbı ve ucucu yağlar gibi gösterip satıyor bir kısım uzun yoldan kozmetik ürün olarak lisanslıyor. Doğru olanda kozmetik ürün. İhracat olayına girilecekse kozmetikten yürümek gerekiyor sanırım. Yoksa ihracat izni almak sıkıntılı. Hacı Şenyurt yazdı: iş patent alınmalı. Bunda patent olayı yok diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Hamit inan 9 Haziran 2022 Yazar Paylaş 9 Haziran 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Tebrikler araştırmak üretmek yeni bir ürün ortaya çıkarabilmek en azından denemek sizi tebrik ediyorum. Sağolasın. Çok ciddi araştırma ve emek gerekti. Ozon cihazı için ayrı yağ için ayrı. Yüklü bir miktarda cepten tükettim ama sonuç aldım çok şükür. 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 9 Haziran 2022 Yazar Paylaş 9 Haziran 2022 Bu geçen sene ilk denemem idi. TR de adam gibi qaurtz cam bulamamıştım. mikro çatlaklardan gerilim kaçıyordu. Kaç kez baştan başladım tasarım değişip Bir taraftan O2 giriyor diğer taraftan O3 çıkıyor 4 Yorum bağlantısı
Hamit inan 9 Haziran 2022 Yazar Paylaş 9 Haziran 2022 Ürün izni için açmıştım ama biraz daha bilgi vereyim kaliteli ozon yağı ile ilgili. Aldığınız ürünü kokladığınızda kokusu aşırı dayanılmaz ve porçöz gibi ise bilinki saf o2 den üretilmedi ve içinde su buharından kaynaklı yüksek asit var. Bundan uzak durun... Aynı şekilde yağ görüntüsü varsa yeterince ozonlanmamış kalitesiz yağ demektir. Ayrıca rengi açılan yağa kıvam kazandırmak için %10 dolayında su ekliyorlar buna da dikkat etmek gerekiyor. Zeytin yağı ozon ile tepkimeye girip doygunlaştıkça berrak bir hal alır. Kendine has keskin bir kokusu vardır. Alıntıdır. İlk aşamada oluşan yağ. Piyasada bu haldeki yağ yüksek kalite olarak adlandırılır. Ozonlamaya devam ettiğinizde bir zaman sonra 20 derece dolayında katı vazelin görüntüsüne kavuşurki bu ulaşabileceğiniz en uç noktadır. Her babayiğitin yiyeceği nane değildir Sağlam ozon cihazı gerekir. Yarın üründen isteyen arkadaşlara yollayacağım. Fiyat olarak piyasanın oldukça altında tutuyorum. Eğer etrafınızda felçli, yaralı ekonomik durumu iyi olmayan birileri varsa özelden mesaj atabilirsiniz(Forumdan referans olmak kaydı ile). Elimden geldiğince yardımcı olurum onlara. 5 Yorum bağlantısı
Hamit inan 9 Haziran 2022 Yazar Paylaş 9 Haziran 2022 Arkadaşlar çok fazla laf kalabalığı yaptım ama Piyasada emsallerinin yarı fiyatına tutmaya çalıştım. Kutusu net 70gr geliyor. (Fiyat konusunda Ö.M. ile bilgi alabilirsiniz) Yarın isteyen arkadaşlara yollayacağım. kargo olayınada bir çare düşünürüz. İsteyen eline ulaşınca ödeyebilir sorun değil o konu. Beğenmeyen olursa da kullansın ben parasını iade ederim Bu arada egzama ve şeker hastalığı gibi yaralar içten gelmekte. Krem kullanıldığı sürece iyileşme sürecini hızlandırdığı için yaraya iyi gelir. Fakat bünye yarayı devam ettirdiği için bırakıldığında tekrar edebilir. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 9 Haziran 2022 Paylaş 9 Haziran 2022 Kafamı kurcalayan bir şey var, zeytin yağı anti oksidan, yani oksijenle tepkimeye girerek vücudu koruyor, biz buna aktif oksijen veriyoruz, antiseptik özelliği olan. İkisinin faydasını da azaltıp başka bir ürün oluşturuyoruz. Tabi asıl amaç antiseptik özelliğidir diye düşünüyorum ama neden zeytinyağı gibi antioksidan bir yağ seçilmiş acaba? Herhangi bir yağı da ozonlayabiliyor musunuz? Yorum bağlantısı
Hamit inan 9 Haziran 2022 Yazar Paylaş 9 Haziran 2022 (düzenlendi) Murat Sürmeli yazdı: Kafamı kurcalayan bir şey var, zeytin yağı anti oksidan, yani oksijenle tepkimeye girerek vücudu koruyor, biz buna aktif oksijen veriyoruz, antiseptik özelliği olan. İkisinin faydasını da azaltıp başka bir ürün oluşturuyoruz. Tabi asıl amaç antiseptik özelliğidir diye düşünüyorum ama neden zeytinyağı gibi antioksidan bir yağ seçilmiş acaba? Herhangi bir yağı da ozonlayabiliyor musunuz? O2 değil O3 ile tepkimeye giriyor. Ozon klora göre 1000 kat daha dezenfektan yani zehirli. Kararsız bir gaz ve yarılanma ömrü 30 dakika. Yani tekrardan O2 ye dönüşüyor. O yüzden depolanamiyor ama atikta bırakmıyor. Zeytinyağında bulunan yağ asitleri ile tepkimeye girerek ozonit ( Latince ismini ve formülü şu an hatırlayamiyorum ) denen maddeye dönüşüyor. Ozon oluşumu enerji alan ozonit ise enerji veren bir tepkime. Okuduğum makalelerde bölgesel olarak kan dolaşımını hızlandırdığı mikrop ve bakterileri öldürdüğünü anlatıyordu. Tam olarak vücutta nasıl bir tepkimeye giriyor bilemiyorum. Bilinen rastlanan bir yan etkisi yok. Sadece bazı kişilerde kullanıldığında güneşe çıkıldığında alerji yapabiliyor. Duştan sonra vücut nemli iken yatilmadan önce kullanılması öneriliyor. Deney fareleri de tavşanlarda yapılan deneyler vardı bulursam eklerim. Diğer yağlarda da oluyor fakat aynı yogunluga ulaşamıyor ve sumugumsu sürülmesi kullanılması zor oluyor 9 Haziran 2022 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 9 Haziran 2022 Yazar Paylaş 9 Haziran 2022 Ali Tuğberk Avar yazdı: Telif alıp kosgeble görüşün. Kosgebin ciddi desteği oluyor bu konularda hocam. Hem size yönlendirme de yaparlar. Üretimi ciddi manada artıracak adımlar atıp devri yakalarsanız ciddi manada para kazanırsınız. Yasal yollardan ilerleyin, ileride size kimse hesap soramasın. Para harcamadan kazanayım isterseniz 2 sene sonra çuvallarsınız mahvolursunuz. Yasal yollar en sağlamı. Size başarılar diliyorum. İyi çalışmalar. Mesaji şimdi fark ettim. KOSGEB ile görüştüm hocam toplam üç proje sundum. Oradaki uzman arkadaş üçüde geçer bunların dedi. ilk başvuruyu yaptım bekliyorum. Aynen dediğin gibi baştan sağlam başlamak istiyorum. Amazon gibi yerlerde yurt dışı satışında gerekli şeyler 3 Yorum bağlantısı
Kaan Karakaya 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Kozmetik ürün ise işin içine Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (www.titck.gov.tr) girer kesin. Bu siteyi bir inceleyin isterseniz. Arayıp bilgi almanız biraz zor, yoğunluktan dolayı telefonlara cevap veremeyebilirler. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 11 Haziran 2022 Yazar Paylaş 11 Haziran 2022 Kaan Karakaya yazdı: Kozmetik ürün ise işin içine Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (www.titck.gov.tr) girer kesin. Bu siteyi bir inceleyin isterseniz. Arayıp bilgi almanız biraz zor, yoğunluktan dolayı telefonlara cevap veremeyebilirler. Orada ürünü ve izinli firmaları buldum hocam. Oraya kayıt islemlerini araştırıyorum şimdi Yorum bağlantısı
Kaan Karakaya 11 Haziran 2022 Paylaş 11 Haziran 2022 Başvuru yapmanız gerekirse yardımcı olmaya çalışırım. Önden şu bilgileri vereyim: Ürün kaydı yapabilmeniz için firma kaydı yapmanız lazım. Tüm pdf dokümanlarının OCR'li olması (seçilebilir, aranabilir) gerekiyor. Kurum olarak başvurularda üst yazılara (dilekçe, başvuru formu vb.) e-imza atıyoruz. Büyük ihtimalle sizde de aynısı olacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts