Erkut Uysal 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Ben konuyu terk ediyorum... Lütfen konuyu daha ötelere taşımayın, yoksa "çıkar telefonunu" diye... Bir soru ile karşılaşıcaksınız... O zaman nabicaksiniz, ne cevap vericeksiniz... Biraz ileri görüşlü olun lütfen... 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Erkut Uysal yazdı: Ben konuyu terk ediyorum... Lütfen konuyu daha ötelere taşımayın, yoksa "çıkar telefonunu" diye... Bir soru ile karşılaşıcaksınız... O zaman nabicaksiniz, ne cevap vericeksiniz... Biraz ileri görüşlü olun lütfen... Gel buraya bi yere gidemezsin. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Gel buraya bi yere gidemezsin. Hocam, köyden 10 dönüm yer sattim bugün, haftasonu Alexsandroupolideyim, Temmuzda Tasos adasında, Agustosta Maldivler... Parayi buldum zerre umurumda değil, 4.5 TL olmuş ekmek bana ne... Zaten üretip ne yapicaz ki hocam ? Ekicez, dikicez falan nolucak yani ? İlk 6 ay annesi sütü, gelişim açısından çok önemli... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Bali adalarından yeni gelmiştin sen di mi? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Bali adalarından yeni gelmiştin sen di mi? Geçen hafta salı günü döndüm Türkiyeye hocam, Perşembe Hannover gittim... Bizi ne kadar kıskandıklarını anlata anlata bitiremeyen Alman arkadaşlarımın dırdırından sıkılıp, pazar akşamıda dönüş yaptım ülkeye... Bide Hannover de market rafları bom boş hocam yani rezillik ben böyle şey görmedim... Burda hiç bi şey olmazsa bir şekilde çay geliyo kafamıza havadan, içip rahatliyoruz... Cemal Süreyya'nında dediği gibi Hayat kısa, çaylar uçuyor... 1 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 9 Haziran 2022 Yazar Paylaş 9 Haziran 2022 Erkut Uysal yazdı: Ben konuyu terk ediyorum... Lütfen konuyu daha ötelere taşımayın, yoksa "çıkar telefonunu" diye... Bir soru ile karşılaşıcaksınız... O zaman nabicaksiniz, ne cevap vericeksiniz... Biraz ileri görüşlü olun lütfen... aynen bende ondan korktum telefona girmesin mevzu yöneticiler konuyu kapatır ise sevinirim. Konu nereden nerelere çekildi. 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 9 Haziran 2022 Paylaş 9 Haziran 2022 en son 26 tl den depoyu doldurup arabayı evin önünde bıraktım, 2 gündür arabaya dokunmuyorum, dolmuşa alışıcam artık napalım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2022 Paylaş 9 Haziran 2022 Anladığım kadarıyla konu anlaşılmış. Soru cevabını bulmuş. Piyasadaki araçların % 70 i şirket araçları veya ticari araçlardır. İşyerleri çalıştığı sürece bunlar olacaktır. Geri kalanları da araçtan başka şansı olmayanlar yada durumu iyi olup mazot parası umrunda olmayanlardır. Talep de var. kapatalım bu konuyu 4 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts