İçeriğe Yönlendir

Neden Hala Arabaları Kullanıyoruz?

Murat Öngür
Çözüme git Erdem Bozkurt tarafından,

Recommended Posts

Erkut Uysal

Ben konuyu terk ediyorum... 

Lütfen konuyu daha ötelere taşımayın, yoksa "çıkar telefonunu" diye... Bir soru ile karşılaşıcaksınız... O zaman nabicaksiniz, ne cevap vericeksiniz... Biraz ileri görüşlü olun lütfen...

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Erkut Uysal yazdı:

Lütfen konuyu daha ötelere taşımayın, yoksa "çıkar telefonunu" diye... Bir soru ile karşılaşıcaksınız... O zaman nabicaksiniz, ne cevap vericeksiniz... Biraz ileri görüşlü olun lütfen...

Gel buraya bi yere gidemezsin.

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
Mehmet Göktürk yazdı:

Gel buraya bi yere gidemezsin.

Hocam, köyden 10 dönüm yer sattim bugün, haftasonu Alexsandroupolideyim, Temmuzda Tasos adasında, Agustosta Maldivler... 

Parayi buldum zerre umurumda değil, 4.5 TL olmuş ekmek bana ne...

Zaten üretip ne yapicaz ki hocam ? Ekicez, dikicez falan nolucak yani ? 

İlk 6 ay annesi sütü, gelişim açısından çok önemli... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
Mehmet Göktürk yazdı:

Bali adalarından yeni gelmiştin sen di mi?

Geçen hafta salı günü döndüm Türkiyeye hocam, Perşembe Hannover gittim... 

Bizi ne kadar kıskandıklarını anlata anlata bitiremeyen Alman arkadaşlarımın dırdırından sıkılıp, pazar akşamıda dönüş yaptım ülkeye... Bide Hannover de market rafları bom boş hocam yani rezillik ben böyle şey görmedim... Burda hiç bi şey olmazsa bir şekilde çay geliyo kafamıza havadan, içip rahatliyoruz... 

Cemal Süreyya'nında dediği gibi

Hayat kısa, çaylar uçuyor...

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Erkut Uysal yazdı:

aynen bende ondan korktum telefona girmesin mevzu :)  yöneticiler konuyu kapatır ise sevinirim.

Konu nereden nerelere çekildi.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Adem Kazıl

en son 26 tl den depoyu doldurup arabayı evin önünde bıraktım, 2 gündür arabaya dokunmuyorum, dolmuşa alışıcam artık napalım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Anladığım kadarıyla konu anlaşılmış. Soru cevabını bulmuş. 

Piyasadaki araçların % 70 i şirket araçları veya ticari araçlardır. İşyerleri çalıştığı sürece bunlar olacaktır. 

Geri kalanları da araçtan başka şansı olmayanlar yada durumu iyi olup mazot parası umrunda olmayanlardır. 

Talep de var. kapatalım bu konuyu

• Beğen 4
  • Teşekkür 4
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...