Tamer Topaç 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: açıklamak Neler var Abim, neler... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Murat Sürmeli yazdı: Akaryakıt durumu biraz global bir sorun, bizim asıl sorunumuz temel gıda olmalı bence. Dün biri markette şeker alıyordu, 5 kilo 99,90 idi.. Kasaya gidene kadar söylendi durdu.. Çağlar Bayur yazdı: ayçiçek yağı almadım ben ona pişmanım Dün birileri kooperatiften çokça yağ alıyordu.. bugün uğrayacağım bi. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 8 Haziran 2022 Yazar Paylaş 8 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Tuik'e rağmen enflasyon açıklamak suçmuş Murat.. Bu sebeple mesajını editledim. O ucuz mu sanki.. şehirler arası otobüs fiyatlarına bi bak.. Bence, oturun oturduğunuz yerde denmek isteniyor. Ooo zengin.. Benim arabada hız limiti 100 km. hep açık.. Tamamdır abi, Bu yazı yılmaz özdilin yazısından alıntı , o direk yazmış 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Murat Öngür yazdı: Tamamdır abi, Bu yazı yılmaz özdilin yazısından alıntı , o direk yazmış Onlar alıştı tazminat ödemeye Sponsorları vardır. 1 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: ben öğrendim : boş yorum.... Hoş yorum 😁 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 8 Haziran 2022 Yazar Paylaş 8 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Onlar alıştı tazminat ödemeye Sponsorları vardır. valla doğru diyorsun abi , boşuna nefes tüketmeye değmez, olan bizim gibilere oluyor , onların tuzu her türlü kuru zaten Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Dün biri markette şeker alıyordu, 5 kilo 99,90 idi.. 55 idi almadım ona da pişmanım Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Piyasada her şeye rağmen para var demek ki. Kur artıyor, maaşlar artıyor, fiyatlar artıyor, piyasaya para pompalanıyor sürekli. Nerede tam olarak patlar kestirmek bizim için zor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: 55 idi almadım ona da pişmanım Keşke 5 tane daha alsaymışım. Selim Bilgin yazdı: Piyasada her şeye rağmen para var demek ki. Kur artıyor, maaşlar artıyor, fiyatlar artıyor, piyasaya para pompalanıyor sürekli. Nerede tam olarak patlar kestirmek bizim için zor. Piyasaya daha çok para çıkacak. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Piyasaya daha çok para çıkacak. Ticaret yapan herkes bu kaostan nasıl faydalanacağım derdinde, haksız da değiller herkes kendini korumaya çalışıyor. Olan dar gelirliye oluyor bakanın da itiraf ettiği gibi. Çevirecek parası olanın yine hareket alanı var. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Murat Öngür yazdı: kızılay ve çevresi bahçelievler anıt tepe çevresi beştepe dikim evi bakanlıklar gibi yerlerde otursam bisiklet alırım mesela . O tarafta olsa tamam ama dikmen,oran,yenimahalle tarafları zorlayıcı oluyo 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 8 Haziran 2022 Yazar Paylaş 8 Haziran 2022 Selim Bilgin yazdı: Piyasada her şeye rağmen para var demek ki. Kur artıyor, maaşlar artıyor, fiyatlar artıyor, piyasaya para pompalanıyor sürekli. Nerede tam olarak patlar kestirmek bizim için zor. karşılığı olmadan para pompalamak bir yere kadar devamlı para bastığında 100 tl oluyor 10 tl değerinde . Paranın değeri düşüyor yani 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 öyle yada böyle araçlar kapıda olunca kullanılıyor. 1 ayı aşkın süredir aracım yok . Yakıt masrafım yok okey ama resmen sosyal hayatım bitti. Sağa sola dağa bayıra giderdik ailece o keyfim bitti. Tek başıma yürüyerek gidiyorum Birde arabam yok ben gidemiyorum diye herkes bize misafirliğe geliyor 1 9 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Fatih Evcin yazdı: herkes bize misafirliğe geliyor bu dramdır. 2 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Dün birileri kooperatiften çokça yağ alıyordu.. bugün uğrayacağım bi. Nasıl oluyor bilmiyorum ama bimde 99 TL olan 5 kg şeker dün 55 idi. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 (düzenlendi) Hiç... Neden normal araba kullanıyoruz. Havada giden yerli otomobil Japonların ilgi odağı olmuş. Yerli ve mill uçan otomobile teklif yağmış https://www.ahaber.com.tr/otomobil/2014/11/28/havada-giden-yerli-otomobil 8 Haziran 2022 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 bence köpük üzerinde giden araba yapılsın. doların köpüğü var sonuçta. ihraç malı dolarla olur nasılsa. Tr de ise olmaz çünkü maaşımızı dolarla almıyoruz. işimiz yok yani. ben demedim valla. geçen sene resmi açıklamaydı bu. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Kullanmak zorundayım 2 araç var, ikisini de mecburen kullanıyorum Yorum bağlantısı
Murat Öngür 8 Haziran 2022 Yazar Paylaş 8 Haziran 2022 Hamit inan yazdı: Nasıl oluyor bilmiyorum ama bimde 99 TL olan 5 kg şeker dün 55 idi. kampanya indirim vardır belki 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: bence köpük üzerinde giden araba yapılsın. doların köpüğü var sonuçta. ihraç malı dolarla olur nasılsa. Tr de ise olmaz çünkü maaşımızı dolarla almıyoruz. işimiz yok yani. ben demedim valla. geçen sene resmi açıklamaydı bu. geçen senelerdeki resmi şeyle sonraki senelerde sıkıntı bile olabilir, boş yorum iyidir Yorum bağlantısı
Hamit inan 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 (düzenlendi) Murat Öngür yazdı: kampanya indirim vardır belki 8 Haziran 2022 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: . beylemi? bu olmaz, her yere çekilebilir, net olacak Yorum bağlantısı
Çözüm Erdem Bozkurt 8 Haziran 2022 Çözüm Paylaş 8 Haziran 2022 Vatandaş olarak kılı kırk yararken bizi yönetenlerin dünyadan,memleketten bilhabermiş gibi halleri eskiden çıldırtıyordu şimdi ağlamak istiyorum... araba kullanmak öncelikle lüx bir tercih parası olmayan trafiği meşgul etmesin 3 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts